ציפורי לילה חדש- כי יש לכם מה לומר!

sendibar0

New member
בדיוק מה שחשבתי

קרן רמזה שלא היו לה תשובות לכמה מהשאלות ששאלו אותם. משהו
י פה

KEEK

Member
לילה טוב.. תצטרפי לתחושת הגועל שמרגישים

רוב הנוכחים

noaxxx

New member
צרת רבים חצי ../images/Emo201.gif או נחמת טיפשים?../images/Emo6.gif

אני מניחה שגם וגם
KEEK מה שלומך?

KEEK

Member
חחח כנראה שגם וגם

כולנו פה בתחושת בחילה מול קרן וגב. אכן מראות קשים
מרגישים שעובדים עלינו והתוצאה ידועה מראש ובכל זאת.. צופים בביזיון הזה. ואצלי הכל מצוין תודה
איך אצלך? נעלמת קצת..

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifכ"כ השתעממתי שהפסקתי לצפות...

המשכתי רק לראות את הפרקים, פחות או יותר ככה ברקע, גם כן לא ברצינות יותר מידי. וחשבתי לעצמי שעם כל הזמן שהשקעתי בתכנית הבזויה הזו, לפחות נראה מה קורה שבוע לפני הגמר. מי שולף סכינים ולאיזה כיוון.. חחחח חוץ מזה הכל טוב

KEEK

Member
העיקר שהכל טוב ../images/Emo13.gif

עדיין משעמם, למרות ששבוע לפני הגמר. אבל יש תחושה של מהפך - ההפקה השיגה מה שרצתה וגבר וקרן הם הזוג של הוילה. הקהל איתם. לפחות זה קורה רק עכשיו, ואנחנו נאלצים לראות את הזוגיות הזוועתית שלהם רק שבוע אחד ולא יותר..

izmeral1

New member
באמת את חסרה כאן שבוע מבורך../images/Emo140.gifNOAXXX

לי חסרה לכולם. ואני מגיבה כאן הרבה לבד הרבה לא כאן מהחברים? ואני נשבעת לך שאני נזונה נכאן יותר מערוץ והשאר. אמת לא אוהבת לראות הכי הרבה את קרן ואת גב. כי זה לא אמיתי. את אורטל אפשר לאהוב את דניאל גם. חן זה מעבר. וכמובן. על אתי קצת כואב לי. מתוך רחמנות. הבנות כן השתמשו בא לכול הצעדים שלהם. וגם והיא קצת גסה בבטוים שלה. עדיין ולא מצאתי בא את הרע. רע זב כוחניות. שיש שם. שבוע טוב לך
לכולם גם אני הולכת לנומי שלי.

noaxxx

New member
איזמרל תודה../images/Emo140.gifשבוע טוב גם לך../images/Emo24.gif

מסכימה שקרן וגב זה לא מחזה נעים לעין.. ואני חייבת לציין שגם לא לאוזן. דניאל או אורטל, אם אחת מהן תזכה, זה יספק אותי לגמרי.

רותם 1121

New member
יש שמועה שגב לא סיים את הקשר עם החברה שלו

הכל משחק מכוער למצלמות. התאווה למיליון מוציאה אותו מדעתו

טלומרז

New member
זה יהיה מדהים אם לא יזכו לבסוף

תענוג לראות איך יגיב גב כשיבין שמכר את גופו ונפשו בחינם, ויצא עם נזק תדמיתי מאד כבד.

דקל69

New member
אנ לא רואה מצב שתקרה אפשרות שהם לא

יזכו, הם מתעצמים מיום ליום, צוברים אהדה ויש הרבה מה לשדר עליהם והפעם בעיקר חיובי. אם אנשים הצביעו בזמן שלא היה סגור עליה, התנהג אליה מגעיל וקיבל אפילו בקורות מאמא שלה וחברה טובה שלה אז לבטח יצביעו כעת שיציגו אותם כנופת צופים. יש אפשרות אחת אולי שלא יזכו וזה שמעריצי דניאל יחברו לאוהבי אורטל ויחזקו אותה על חשבון דניאל, אבל זה לבטח לא יקרה כי זה יסיר סיכויים מדניאל ואפילו במצב כזה לא בטוח שקרן וגב לא יזכו כי הרי ההפקה נחושה להעניק להם את הזכיה וביחוד לא להעניק לאורטל את הזכיה, לדעתי כל ענין חיים שכאלה נועד גם ובעיקר בכדי להוריד את קרנה של אורטל ולשבור את רוחה ואת הקשר עם אורן, מה שלא קרה. בכל מקרה ההפקה לא רוצה להעניק את הזכיה לאורטל, אין מה לעשות איתה אח,כ, היא לא וורבלית במיוחד וגם קשה לי שיריצו את נערת אגו לשעבר בפרוייקט עתידי, הקרב בסופו של דבר יהיה בין 2 הזוגות ויכול להיות שמי שיקבע אלה מעריצי אורטל שיחליטו למי לתת את קולם (במידה וההצבעה תהיה כשרה).

דקל כל עוד אפשרויות ההצבעה פרוצות לכל דכפין

באתר וואלה ואפשר להשתמש בתוכנות הכפלה והשלשה של הצבעות שכל ילד בן 17 עם הבנה קצת יותר מבסיסית של מחשבים יכול להשיג אותם אז התוצאות די מוכרעות לא באופן הגון,וכן בהחלט מסכים איתך שההפקה עושה הכל כדי לסלול את הדרך לזכייה צפויה של קרן וגב,אם זה אומר לעשות סיכול ממוקד לאורטל בערב החיים שכאלו,אם זה להעלים את איתן ודניאל תקופה ארוכה,ואם זה לתת לנו אובר זמן מסך קרן כבר הרבה מאוד ימים. המשימה של האימהות היתה בעיקר עבור אימא של קרן,וגם הפרס של החברות היתה בעיקר עבור קרן,בשני המקרים הזליגה של המידע היתה מאוד ברורה ומאוד סלקטיבית.

טלומרז

New member
אל תשכחי שמדובר בהצבעות בסדר גודל של אלפים

שזה כלום. הפערים מאד קטנים. רוב המגיבים מתעבים את קרן וגב ואוהבים את דניאל או את אורטל הרבה יותר. אני מאמינה ומקווה שבגמר יהיו יותר הצבעות, ויש מצב שהרבה אנשים לא מסמסים לדניאל כי הם יודעים שהיא בטוחה, ושומרים את האסמסים שלהם לגמר עצמו. אני גם רואה נסיון לתקן מצד ההפקה, למשל ע"י הפרק האחרון, שהזכירו לנו מה קרה בוילה מההתחלה, והראו דברים שדי מזיקים לקרן ותומכים בדניאל. גם אורטל מקבלת בזמן האחרון יותר סיקור. לא נראה לי שההפקה תרצה שזוג מזויף ומושמץ בתקשורת ובטוקבקים ינצח. זה לא יעשה להם טוב, אבל מצד שני זה אבוט רייף המאירי ההזויים עם תוכניות הראליטי הכי לא ראליות, אז לא ניתן לדעת. באח הגדול בכל אופן, זה לא היה קורה.

דקל69

New member
התקשורת כלל לא מתייחסת לתוכנית הדור הבא,

הטור היחיד שקיים לגבי התוכנית הוא בוואלה - הבית של הדור הבא. תוכנית הגמר תגיע במקרה הטוב ל- 17-20 רייטינג ורק כי זה גמר ואנשים רוצים לדעת מי זכה. את צודקת בשיקול של אלפי מצביעים אבל קונסטנזה אזכר פה את התוכנה הפרוצה בוואלה, לי ממש אין מושג איך אפשר להטות קולות, יותר מ- 3 ההצבעות שלי לא הצלחתי להצביע אבל יש מומחים לדברים האלה ובמקום לסמס לבזבז כסף וזמן אפשר פשוט להפעיל את התוכנה ולגרום לאחוזי הצבעה גבוהים. כך קרה במשימת הכלבים (שהתוצאות הוטו בפרקי זמן קצרים) ובעיקר במשימה הנוכחית של משימת יוון שההצבעה נפתחה בפער ענק לגב וקרן. יכול להיות שגם הנצחון יקבע לפי התוכנה, שהרי לא נראה לי שהרבה מסמסים, רוב המצביעים הם דרך וואלה ואפילו מכורי התוכנית (המעטים והקבועים9 הודו בכך. צריך לקרות הלא צפוי בכדי שקרן וגב לא יזכו, בינתיים אני לא רואה איך זה יקרה ביחוד שמחר יהיה פרק על יוון (סביר להניח) וביומיים מאז שחזרו כביכול הזוגיות עולה מדרגה ונהייתה "אמיתית, מופגנת ובעיקר מאוד מוחצנת. באח הגדול זה לא היה קורה בגלל היד על הדופק של התקשורת ויותר מזה עם היד על הדופק של רחשי הציבור.

andy181

New member
שלא יאפשרו הצבעות דרך וואלה ואז אני אאמין

שהתוצאות באשר יהיו אכן כשרות. במקרה כזה אני אפילו אשקיע כמה סמסים..

dindan84

New member
אם גב חוזר לחברה,זה אומר שקרן חוזרת לקצב שלי?

האמת, אחלה סטייקים יש לו. הבעיה שהוא אמר בתחילת התכנית שהיא זגזגנית ולא סגורה על עצמה

למעלה