ציפורי לילה חדש- כי יש לכם מה לומר!

noaxxx

New member
ווואי, איזו מתוקה../images/Emo99.gif חבל"ז../images/Emo57.gif

שמחה לשמוע שהולך לך בקלות.. שימשיך ככה
אגב, על איזו הדחה כתבת שם? מחר זו לא ההדחה האחרונה?

כולם שם הלכו לישון? זהו? גם אתם הולכים?

כולם הולכים לישון שם... היחידים שבשבלי הכנה לשינה זה קרן וגב יאלה איזה שיעמום

חני 57

New member
כמעריצת קרן את רואה שהזוגיות שלה

עם גב אמיתית וטובה או זיוף אחד גדול והשפלה גדולה!!!

צנון לא צנון, מאחלת לבת שלי גבר כמו איתן ולא

כמו גב. והצנון הזה שכולם מדברים עליו יכול לתת לגב שיעור איך לנשק בחורה.

meytula

New member
ואיך להתייחס לבחורה

ואיך לדבר לבחורה ועוד הרבה שיעורים...

KEEK

Member
האמת, אם הבת שלי היתה צריכה לבחור

את אחד הגברים שיש בוילה באמת שהייתי מאחל לה להיות לסבית ומפרגן לה לבחור גבר מהחמישיה הזאת זה באמת מהפח אל הפחת

meytula

New member
דווקא איתן סבבה

הוא קצת ילד אבל זה לא תכונה שבולטת בו,גם הוא עבר שינוי ועכשיו הוא ממש בסדר לגבי השאר אני בספק שהם יתבגרו או יהיו גברים אי פעם..

KEEK

Member
איתן הפך לסבבה אחרי שגב נכנס לתוכנית.

הכל יחסי

דקל69

New member
צודקת, איתן אולי צנון, אך הרבה יותר מוסרי

והגון מגב, מעניק יחס חם יותר לבחורה שאיתו וגם הרבה יותר איש נעים בשיחה. הוא גם הרבה יותר יצרי מימנו, וזה נראה גם בנשיקות עם אורטל וקרן עוד בזמנו. ואם כעסתי עליו לאחר איך שהתנהג לאחר הדייט עם קרן עכשיו אני לגמרי מבינה אותו, היא פשוט בחורה זולה שמשליחה עצמה לרגלי הגברים, זה לא פתיחות מינית שמקובלת זה ממש זולות, אין לה כבוד עצמי בשיט - לא גופני ולא פנימי. זה לא שהיא רק זורמת בקטע, היא ממש מפתה ומאלצת ביחוד שידעה שאיתן לא רוצה את הדייט ולא ממש מאושר מימנו. בכל מקרה, לפי זה שהיא כבר לא נפגעת מגב, מתעצבנת מימנו, לא מנסה להתעלק גופנית ולדרוש מימנו דברים זה נראה כמעט בטוח שהם תכננו הכל יחד בשיתוף, שאם לא כך היא עדיין היתה מנסה קרבה גופנית גדולה יותר ולדבר על היחסים. היא רק זורמת איתו בשירים ובהפגנות האהבה. קודם העלתי סברה שאולי הוא עבד עליה ואמר לה שזוגיות לא תתקיים בתוכנית כי זה לא קנה מידה אבל אולי הבטיח לה שינסו זאת בחוץ עכשיו אני יותר ממשוכנעת שהם פשוט דיברו בפירוש שהם יחברו לצורך הזכיה, הפרסום, הכסף והנצחון.

izmeral1

New member
ואיך אסף אותה. כמו חבילה למטבח. ולילה טוב

הזוי חבל שהיא ממשיכה בהצגות הלעג. יד ימנו להיות כך אז מגיע לה בושות. אחרי השירה בציבור. שאני מיד עם כול החברות שלי העברנו ערוץ. חזרנו לראות והם היו .במטבח היא מדברת איתו והוא לילה טוב. והיא גב גב גבגבבבבבבבבבבבב. סקרלט אוהרה. בשחור. היתה מתה להיות הסוליה של סרקלט אוהרה. אבל גב חלף עם הרוח. כאילו אין גב נותר הרוח. והיא יוצאת לעשן והוא בלופט נוחר.מי פחד שלא תגיע אליו.בהפתעה. אבל יש הסכם חזר. כדי לטמרן את הקהל ודעת הקהל. וכמובן את הבית. מי שראה את הסרט של כול הזמנים? חלף עם הרוח.. בארט עוזב אותה כי די נמעס לו. מנסיות. חושב שהיא לא אוהבת אותו. וזה כי הילדים אין. שלא נדע. והוא משאיר לה את הרוח שלו ואז היא נזכרת שהיא אוהבת אותו ורק אותו. אין קשר לסרט ולזוג" הבזוי. קצת דמיון איך היא קורא לו ולא מגיב חחחחחחחחחח עייפים לילה טוב לכם.

דקל69

New member
חחח, את חמודה איזה תאור מצחיק, האמת שראיתי

את הסרט שהייתי יותר קטנה ועברו כמה שנים מאז, בהחלט השוואה מצחיקה. אני לא חושבת שהיא מבינה שהיא מושא ללעג, אני חושבת שהיא בטוחה שהיא באיזה הצגה ראשית והכוכבת הבילתי מעורערת, היא וגב מספקים שואו לצופים, לעומת דניאל ואיתן שנהיו אפרוריים בזוגיות שלהם (מבחינת טלווזיונית של חוסר ענין ודרמות) הם מספקים ענין, צבע, תרחישים שונים. בעיני זה בזוי אבל יש לא מעט שקונים את הזבל הזה, חוץ מזה שהם נהנים להרגיש על גג העולם, הם רואים את הקנאה (ספק בוז, תהיה וגועל) של אנשי הבית ונהנים מתשומת הלב ובכך שהם צלהיטים את הרוחות, מה עוד שהם מבינים שזה יתפוס את זמן השידור ויעורר ענין בפרק אז קרן לא מרגישה מושפלת אלא כוכבת ראשית. וגב - אין לי מילים, מגבר שנחשב אטרקטיבי, נאה, מעניין, בעל דעת הוא הפך לקרקס של ערוץ 10, וזאת מבלי להזכיר איזה יצור וגבר בילתי נסבל הוא. מה שכן, מי שטען לזנות אצל ליהי במקרה שלה עם בן בהחלט יכול לראות את המקבילה שלה בגב, אולי לא זנות פיסית אבל בהחלט נפשית ומוסרית, ובעצם אי אפשר לטעון נגדו כי הוא טען שהגיע בשביל לקחת את המליון, סביר להניח שהיה נאלץ לעשות מהלך בשלב זה או אחר, חבל שלא עשה את זה עם חן שכנראה מצאה חן בעיניו בהתחלה וזוגיות איתה היתה יותר מתעכלת ונעימה. ואיזמרל שבוע טוב
מקוה שלא תכעסי, עכשיו אני מבינה את הודעותייך הרבה יותר טוב מבעבר ובעיקר קולטת את המסר.

גייל 7

New member
../images/Emo6.gif

לי קרן מזכירה את הסרטים המצריים שהיו פעם כל ששי אחה"צ בערוץ 1 .. מלודרמות נבזיות מלאות אינטריגות וג'סטות מגוחכות ומוגזמות, איפור כבד לנשים ופאות נוכריות לגברים ... הטקסטים היו בערך כמו השיחות שקרן מנהלת עם עצמה באישון לילה ...

למעלה