בוקר חדש מגיע להיכל

../images/Emo17.gifאבל לא לטעמה של אילנה חחח

אילנה שאלה אחרי המשדר שהיא מקווה שהשופטים ביום ראשון יהיו אחרים ושאלה אם אותם השופטים ישפטו גם בראשון? מייקל אמר שחושב שכן והיא אמרה אוי לא חחחח

katam

New member
הוא היה מדהים היום

שר את השיר כמו אבא ששר לילדתו הקטנה. אני כאמא שהילדים שלה כבר גדלו מאד התרגשתי

בוףברכה

New member
בני../images/Emo164.gifאלבז....אמא../images/Emo121.gif../images/Emo80.gifעיזהעזיזה..

...עיבוד של..מוסיקת רקע... ..בין המנות
..ההעיקרית....לקינוח
...

לגבי העימות בני-אילנה,צפיתי עכשיו והאדם מדבר

שטויותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. אתמול עניתי בצחוק עוד לפני שצפיתי בסרטון. כמות השטויות שיצאו מפי ר' אלבז עברה את סף הספיגה שלי
אני עם בריג'יט בכל השיחה הזו. רוחמה הראתה הרבה תמימות במס' מלים שהביעה בנושא. אדם גם אמר מס' מלים לענין. טולדנו הצחיק אותי. http://music24il.blogspot.com/2011/06/blog-post_1602.html

../images/Emo63.gif../images/Emo26.gifתני לי בסיכום

מה ששמעתי אתמול היה את רוחי לא מסוגלת להשתלב בשיחה ומבקשת כל שניה מכולם שיתנו לה להגיד משו. היא ממש ביקשה מהם-האם יכולים לתת לה לדבר? האישה הזאת לא אמיתית. מזה אנחנו בבית הספר ומדברים רק בהצבעה?

רוחי שאלה אם ניתן להשחיל מלה באופן תרבותי

אז אילנה ענתה לה שכאן לא תרבותיים,חחחחחחחחחחח. האמת שמי שעם קול חלש יותר ופחות אסרטיבי,יש לו בעיה להשתלב בשיחה. בקיצור לטענת בני אשה חכמה תוותר לבעל הבוגד בידיעת ה"צרכים".. גבר חכם יזרוק אשה בוגדת מהחלון(עפ"י המלצת הרב אלבז). בעל בוגד לא רוצה להתגרש ואשתו אמורה להיות כנועה ולקבל את גחמותיו(אם היא "חכמה" כמובן,עפ"י דרשת ר' אלבז). אהבתי שאילנה נעמדה על "רגליה האחוריות" והוציאה ממנו בדיוק את מה שהוא חושב..זוג הם כבר לא יהיו,אילנה לא תסכים

אילנה ככה ענתה לרוחי? חחחחח

טוב מאוד שענתה לבני. הוא מצליח להפתיע אותי כל הזמן מחדש (ולא לחיוב), אבל הפעם הוא נסחף אל על כאילו אין מחר.

אילנה 55555555 הלוואי על אילנה אביטל

שתלמד ממך דרך ארץ, פשוט אילנה וולגארית ברמות קשות, חבל, באמת חבל, יש לה קול יפה, היא זמרת ענקית אבל ההתנהגות שלה הבריחו ממנה הרבה אוהדים.

ממני??ת'כוונת לרוחי,לא??חחחחח

אילנה מצחיקה,מלאה בטונות של נשמה יתרה וחום אנושי רב. את רואה את הוולגאריות שלה,אני רואה את המעבר. לא הייתי נותנת לה תואר של וולגארית כמו לדוגמא למעיין שהיתה בזמנו ב"אח הגדול". אני מעדיפה את ה"וולגאריות" של אילנה על פני "בית המרקחת" של רוחמה ודפנה למשל.. לא חושבת שהיא וולגארית,רק יש דברים עליהם היא לא יודעת להבליג.

או קי, כל אחת ודעותיה, בשבילי היא וולגארית

אבל יש לה קול ענק.אני מעדיפה את רוחי ודפנה ואביבה פי שבע מונים על אילנה אביטל.

אחלה../images/Emo13.gif

את השירה של רוחמה אהבתי לפני שנים כשהאוזן שלי היתה פחות מוזיקאלית,לא שהיום אני מקצועית בתחום..אבל שמעתי עוד גוונים של קול וכיום אני פחות אוהבת את שירתה מבעבר. שירי א"י אני מאד אוהבת. רוחמה פעמים רבות מצחיקה עם או בלי להתכוון לכך,אבל נראה שהיא חוששת יותר להגיד את מה שעל לבה ונראה לי שאילנה לא חוששת. אני מעדיפה את חוסר החשש של אילנה,לטוב ולרע. את החיוניות והשמחה של אביבה אבידן תמיד אהבתי ואהבתי גם את השירה שלה,בהיכל התהילה ראיתי אותה גם באור מעט אחר,פתאום ראיתי שיש בה גם יכולת של תככנות(כן..כן..למרות שקשה להאמין).

אמרו שהיה יצירתי ואפילו אושרת קם לכבוד ומחא

לו כפיים ,רק שימרית לא יכלה להשלים עם הביצוע הגאוני שלו, ואמרה שהיה חסר לה הרש של צביקה(בעלה לשעבר) ושיהיה יותר קרוב למה שהוא עשה בעבר. אני הייתי מקליטה את זה לקלטת ילדים. פשוט גאון מוסיקאלי!

למעלה