בוקר חדש מגיע להיכל

../images/Emo40.gifהיום נתן ביצוע שתאם את הקונספט

של שירי ילדים, משו קליל, הומוריסטי ומעניין. זה היה יכול להיות טוב יותר אם היה מפחית את כמות הצעקות שבאו בסוף השיר. הפעם הג'ננה שיחקה לטובתו, שלא כמו בשיר של זוהר (אני רק נזכרת בזה עושה לי טראומה).

אשה מהממת רוחי, מדהימה ומקסימה

טובת לב, לא מרכלת, לא רבה עם אף אחד ואחת, עדינת נפש ועוד ועוד ועוד, לא הכרתי אותה לפני בצורה משמעותית, פה ושם האזנתי לשיר או שניים, אבל הבוס שלי כאמור אוהב שירי ארץ ישראל , שירה בציבור וכול' סיפר לי עליה, אוהד מושבע שלה, והדביק אותי ואני מאוד מאושרת שהכרתי אותה בהיכל, מכיוון שכאן רואים מי באמת נחמד, מי מקסים ומי וולגארי, למשל כמו אילנה. וסליחה מאוהביה בפורום.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifעם אביבה היא ריכלה ועוד איך

וזה לא בושה. כל העולם מרכל זה על רעהו. אל תהפכי אותה לפיה או לצדקת ממאה שערים. וולגרית אילנה? ממש לא התבלבלת
. אולי היית צריכה להגיד שהיא לא עדינת נפש ושברירית כמו רוחי. זה שהיא דומיננטית, בעלת נוכחות שלא ניתן להתעלם ממנה, אסרטיבית בעלת דעה עצמאית בכל עניין ונושא עדיין לא הופך אותה לוולגרית. וולגריות מתבטאת בגסות רוח ואילנה ממש לא גסת רוח.

אבי טולדנו ממש מאכזב אותי עם יצר הבכיינות שלו

קיוויתי שעם שופטים מקצועיים יותר,זה יעבור. ענה ליוני רועה:זה בסדר,גם אני אחמיא לך..גם אתה צפוי(משהו בסגנון). לא רציני בעיניי. רוחמה נראה לי מאד מתרגשת בהופעה מול אנשי מקצוע. מייקל הצחיק אותי:כל הכבוד שהוא הולך עד הסוף עם הרעיונות,אבל נשמע לי שהוא זייף קצת בשיר. את השאר לא שמעתי חבל שלא הביאו מתחילת התכנית את השופטים האלה.

בוףברכה

New member
סה"כ...אני אוהב ..ת'פורמט..של ההיכל

כולל...הביקורות של...הזמרים 1..לשניה... ואחרי כמה הדחות..מביאים שופטים חיצוניים... ..הצפיה..בלייב..העקב אכילס הכי גדול של..התוכנית...מתיש לעקוב.. גם את ארליך..{...איכשהו..אני מצליח לבלוע..ת'
....(.גם..ל~~~~
..שבי היתרגלתי..

../images/Emo45.gif אופי זה אופי

כנראה טולדנו ישאר טולדנו המתבכיין לנצח ול משנה מיהם השופטים. לא לעניין. לא חושבת שמתחילת התכנית היו צריכים להביא שופטים חיצוניים ולו רק בגלל שאז היינו מקבלים שעמום אחד גדול וליקוקים הדדיים למוות של זמר אחד למשנהו. הדרמה והאקשן שכן היו בהיכל לא היו אם היו מבצעים את מה שאמרת.

לרגע לאחשבתי שהוא כזה/יש הפתעות בחיים/../images/Emo127.gifלשאר

לשאר הדברים שכתבת,אולי את צודקת..

../images/Emo156.gif../images/Emo67.gifברור שלא ידעת שהוא כזה

אף פעם לא הייתה לנו אפשרות לצפות בכזאת תכנית. זאת לא תחרות רגילה כמו קדם אירוויזיון שבה טולדנו השתתף. כאן אנחנו גם זוכים לראות את כל מה שקורה מאחורי הקלעים והתחושות של הזמרים אל מול הביקורות שמופנות אליהם. כאן רואים את כל התהליך מתחילתו ועד סופו.

למעלה