אחחח דאגיש דאגיש
רק לראות את השם הזה מעלה לי חיוך על הפנים
הממ...5 דברים עיקריים שאני אוהבת בדאגיש..
שהוא כל כך עצמו,ולא מעניין אותו כלום. ונכון שהוא שקט כזה ורק מקשיב לאחרים בראיונות אבל אם יש לו משו להגיד,הוא יגיד אותו. גם אם יצטרכו לצנזר את זה.
הקול המדהים שלו
יש כאלה שיגידו שיש לו קול תינוי או משו כזה אבל זה הדבר הכי לא נכון!!!! הקול שלו זה הקול הכי חמוד בעולם באמת. ואין פעם שאני לא שומעת את טרנסי או סילנס או את הסולו שלו ברוקין רובין ולא ישר נמסה מהקול שלו.
השיער שלו!!!!! גאד השיער שלו פשוט מושלם. בלונדיני(יש לי חולשה),חלק,עם קצת גוונים כאלה אבל זה ככה השיער וכזה אאררר... יואו אני ממש אוהבת את השיער שלו. בכל צורה שהיא חום,סגול,קצר,ארוך,ג'יפה בכל מצב הוא יפה. זה בטח מזה כיף להעביר את היד בשיער שלו. גגגגררררררר
השטויות שהוא עושה!!!!!!יואו יש דברים שהם כל כך מתאימים לדאגיש!!!! הקפיצות המצחיקות שלו בהופעות,הסיפורים,הפרצופים והצחוק החמודי. וזה שהוא ביישן כזה בטלוויזיה(למרות שלאחרונה כבר פחות) אבל עם החברים וכאלה הוא הכי משתולל ועושה שטויות.
כולו !!!!! אני פשוט מאוהבת בבנאדם... העיניים שלו ^^ האף הקטן והחמוד שלו 3> השיער השקסי שלו,הגוף,השרירים מהבס,הכישרון,הביישנות,הצמידים שיש לו,החרמנות שלו(עדיין טינגאייג'ר),הסטייל,הנעליים,הבגדים,הקעקוע,המבטא והסיידליפ שהיה לו =]
הממ...בוא נוסיף עוד אחד. אז אממ... הסקס אפיל. "my body is a 100% natural sex appeal". כי אין מה להגיד,יש משו בו שאין באחרים. הוא סקסי כזה. גם עם הפרצופים שהוא עושה לפעמים הוא יוצא יותר סקסי. גגגגרררר...