5 דברים הכי אהובים בדאג

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gif מחזקת..מתה על הסידליפ שלו../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

roni poynter

New member
אממ כולן כב אמרו מה שאני חושבת אבל בכל זאת...

אמממ 1.השיער שלו אלוהיםםםם כזה הורס.. וגם עכשיו אני אוהבת אותו! 2.שר מהמם .. כל פעם שאני שומעת שירים שלו אני עוד שניה מתה! 3.הוא מצחיק אותיי..שזה כבר טוב! 4.הוא לבוש מגניב 5.וזזההה דאאגייי גאששש...הוא פשוט פשוט ממתתווקקק הורס שקסי וכשאני רואה אותו יש לי בומבומים בלב... חחחחח כן כןן בומבומים...והוא כותב נהדר שירים..והוא פשוט מוששללםםםםםםםם!!

../images/Emo23.gif 5 דברים הכי אהובים בדאג ../images/Emo23.gif

1. הקול שלו כ"כ מתוק וממכר
2. הוא כ"כ שקט בטלוויזיה ובראיונות ועם שאר מקפליי הוא עושה שטויות XD 3. הוא בלונדיני,ויש לי סטיה קשה לבלונדינים O: 4. ישלו פנים מדהימות!$#%#@&^11 5. התחת שלו

T h a t G i r l

New member
עונההה:)

אז ככה.. 1.העיינים,יש לו עיינים כל כך מדהימותת ועמוקות כאלו שאני לא יכולה להפסיק להסתכל.. 2.השיער שלו בדר"כ..עכשיו הוא לא משהו:Sחחח 3.הביישנות ..המתיקות הזאת... 4.הקול שלו מדהיםם. 5.השטויות שלו..חח בקיצור דאגי זה דאגי והוא הורס

YuvalJones

New member
אני ינסה ^^

- היופי שלו. - הקול המתוק הזה שלו (:) - המתיקות הזאת והשקט הזה שהוא משדר. - בהחלט התחת שלו DD: תחת קטן וחמוד. - הפוטוגניות הזאתי! אין על דאגי. אין על אפחד מהם. אבל אני נשארת נאמנה לדני בוי שלי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo23.gifדוגע=כי שלמות זו לא מילה גסה../images/Emo168.gif

וואו דוגע שלי
אני הכי אוהבת מכל הלהקה
ויש לי אלפי סיבות
1: יש לו ת'שיינים הכי מתוקות שכל העולם
2: אני כל כך אוהבת את השיער שלו...ולומשנה באיזה צבע ואיזה גוון או באיזה אורך
3: יש לו קול מתוק ורך כזה...אני פשוט מתה על זה
4: אני כל כך אוהבת איך שהוא מנגן על הסס
...זה כל כך מתאים לו
5: בגלל התחת הסקסי ששלוו
קבלו תמונהה
*אני צילמתי*...הזכויות שמורות לי
בונוס אחרון... כי הוא ממש מזכיר לי את עפר ועפר מזכיר לי את דוגע ואני משוגעת על שניהם

A e o n 6 9

New member
אני../images/Emo26.gif

העיניים שלו (אווווו תביאו לי מים OO")
הפה שלו והחיוך החמוד שלו 3:
הדמיון בינו לבין טום דלונג' (שקולע בול לטעם שלי [: )
העובדה שהוא האח הקטן והחמוד של מקפליי (מתעללים בו בגלל זה אבל ניחא)
ה'טריידמארק' שלו זה השיער ומכל מקפליי הוא הכי שם לב לזה :) (כןכן אפילו הראסטות נחשב לשים לב לזה.. למרות שעכשיו יש לו תסרוקת חסרת צורה ויותר מאכזבת מהאחרות) +
(נו אני רוצה עוד אחד ://) האופי שלו שביישן למצלמות וחופשי מול החברים.. ובכלל העובדה שהוא היה נורא ביישן כשהוא היה בתיכון וכאלה.

A e o n 6 9

New member
אוקיי אני מצטערת אבל אני חייבת עוד אחד ://

נו מה נהיה יש לי כבר 7 O:
זה שהוא הצלע של הפאנקרוק בלהקה (בלעדיו הם היו ביטלס מקסימום; קראתי במלא ראיונות שהטעם של כולם הם בסגנון של ביטלס, ביץ' בויס, דה יוזד ופופ או רוק אלטרנטיבי/קלאסי, והוא היחיד עם החיבה לבלינק וכאלה ובגללו הם גם התחילו לשמוע.)

גם הארי מעריץ את בלינק :)

ודאג אוהב גם ניו פאונד גלורי, ודני אוהב טייקינג באק סאנדיי :)

HiLa0mcfly

New member
אממ..

1.העיניים המדהימות שלו 2.את החיוך שלו 3.שהוא נראה הכי שקט בעולם והכי ילד טוב אבל הוא הבן אדם הכי קורע בעולם . 4.את הסטייל שלו 5.הקעקוע המסוקס[סלחו על המילה]שלו =] 6.איך שהוא צחוק

MoVe AlOnG

New member
אחחח דאגיש דאגיש

רק לראות את השם הזה מעלה לי חיוך על הפנים
הממ...5 דברים עיקריים שאני אוהבת בדאגיש..
שהוא כל כך עצמו,ולא מעניין אותו כלום. ונכון שהוא שקט כזה ורק מקשיב לאחרים בראיונות אבל אם יש לו משו להגיד,הוא יגיד אותו. גם אם יצטרכו לצנזר את זה.
הקול המדהים שלו
יש כאלה שיגידו שיש לו קול תינוי או משו כזה אבל זה הדבר הכי לא נכון!!!! הקול שלו זה הקול הכי חמוד בעולם באמת. ואין פעם שאני לא שומעת את טרנסי או סילנס או את הסולו שלו ברוקין רובין ולא ישר נמסה מהקול שלו.
השיער שלו!!!!! גאד השיער שלו פשוט מושלם. בלונדיני(יש לי חולשה),חלק,עם קצת גוונים כאלה אבל זה ככה השיער וכזה אאררר... יואו אני ממש אוהבת את השיער שלו. בכל צורה שהיא חום,סגול,קצר,ארוך,ג'יפה בכל מצב הוא יפה. זה בטח מזה כיף להעביר את היד בשיער שלו. גגגגררררררר
השטויות שהוא עושה!!!!!!יואו יש דברים שהם כל כך מתאימים לדאגיש!!!! הקפיצות המצחיקות שלו בהופעות,הסיפורים,הפרצופים והצחוק החמודי. וזה שהוא ביישן כזה בטלוויזיה(למרות שלאחרונה כבר פחות) אבל עם החברים וכאלה הוא הכי משתולל ועושה שטויות.
כולו !!!!! אני פשוט מאוהבת בבנאדם... העיניים שלו ^^ האף הקטן והחמוד שלו 3> השיער השקסי שלו,הגוף,השרירים מהבס,הכישרון,הביישנות,הצמידים שיש לו,החרמנות שלו(עדיין טינגאייג'ר),הסטייל,הנעליים,הבגדים,הקעקוע,המבטא והסיידליפ שהיה לו =]
הממ...בוא נוסיף עוד אחד. אז אממ... הסקס אפיל. "my body is a 100% natural sex appeal". כי אין מה להגיד,יש משו בו שאין באחרים. הוא סקסי כזה. גם עם הפרצופים שהוא עושה לפעמים הוא יוצא יותר סקסי. גגגגרררר...

Himeka

New member
חעחע~../images/Emo69.gif

הוא הביא לחברה שלי ושל קיה את הכובע הזה~ O:

butbut

New member
../images/Emo190.gifאוקיי אלה ה-5 שלי ../images/Emo190.gif

חחחחחחחחחח...נתקפתי בהתקף צחוק ><.. טוב עכשיו לחלק הרציני: 1)הוא מנגן מכול הלב שלו,הוא באמת אוהב לנגן בשביל אנשים.אני מעריכה אנשים שאוהבים לעשות טוב לאנשים אחרים. 2)הוא טיפש,מפגר,לא שפוי..אבל זה מה שאני אוהבת אצלו!הטיפשות שלו מצחיקה אותי! 3)השתיקה המתמידה שלו-הוא שקט וביישן..וזה כנראה הצד הרגיש שלו שהוא נוהג להסתיר.
4)הוא חתיך!!-כאילו,ראיתם איך פעם מישהו שהוא מזיע+יום רע בשיער+באס ביד שנראה יותר טוב ממנו????...אני עדיין לא ראיתי!
5)הקול +הצחוק [החיוךךךךךךךךךךךךךך!!]שלו- רוב הזמן הוא או צוחק ומדבר..בגלל השטויות שלו ושל דני..או שהוא שר..רק בפעמים האלה שומעים אותו חח. ת'אמת יש לו קול כזה חמוד,והצחוק שלו עוד יותר!

butbut

New member
../images/Emo26.gifלא יודעת,הגעתי למסקנה שדאגי דומה לקבב=]

דאגייייייייייייי

1.הוא בעל מראה מצוין 2.יש לו תסרוקות מצחיקות 3.העיניים
4.קול מאוד שקט ורומנטי 5.הוא קרוע מצחוק!במיוחד עם הגראפסים

מאיושSP

New member
אממ אוקי :]]

1. את השקט הרגוע הזה שיש בו.. כאילו הוא שלוו כזה תמיד, ומצד שני גם עושה שטויות D: 2. שהוא כ"כ חתייייך עם עיניים מדהימות.. הוא פשוט בנאדם יפה! 3. את הקול החמוד והשקט הזה שלו.. 4. את הכישרון שלו.. כי באמת שהוא מוכשר ברמות! גם כשהוא מנגן ושר וכותב זה נשמע מדהיים.. =] 5. את זה שהוא מתלבש ומתנהג כמו ילד קטן כזה שלא רוצה לגדול.. 6. את זה שהוא ווירדו כזה.. במובן הטוב כן? הוא כזה מצחיק!
ואני פשוט אוהבת אותו. זהו

למעלה