5 דברים הכי אהובים בדאג

M C F L Y 1

New member
כלל ככך בככייפפ' D:

ייאאללה ניקח מטוס . נתגננב לדירתוו . ונאנווס אוותוו . אניי בטווחה שהוא לאא יתנגדד

D o u g i e

New member
^^

1.הוא לא שם זין על מה שאנשים חושבים עליו, הוא עצמו, וככה הוא תמיד יישאר.(עם תקווה בלב.) 2.אינלי ממש להסביר את זה, אבל אני אוהבת כל דבר בו... גם עם הראסטות שיהיו לו בקרוב -_- 3.חיוך 4.חיוך 5.סורי, אבל יש לו ת'חיוך הכי מדהים שיש. אעאע יש לו כלב חדש.:)

D o u g i e

New member
שכחתי להוסיף

ההבעות פנים שלו, זה הדבר הכי מצחיק שקיייייייים! וגם הצחוק שלו. הוא כזה גלי כזה XDD הוא "חחיחייחיח" מהר ! טוב זה יצא ממש הסבר גרועעע! אניי אוהבת גם את זה שדאגי תמיד צוחק ואומר שהוא הגבר בלהקהXD [אישית זה נכון!] ואת זה שהוא באסיסט, כי באמת יש לי פאקינג חולשה לבאסיסטים.D: ואת זה שהוא אומר כל מה שהוא חושב, ולא פוחד רק כי הוא סלב, כי אשכרה יש לכל אחד את חופש הביטוי, והבנאדם יודע להשתמש בוו! ^^ והטופ סיבה -הקעקועעעעעעעעעעעעעעעע~!@#$@!$@!#%@#$^#$^$#!&43 אני פשוט אוהבת את הקעקוע שלו! הוא כלכךך יפהה!! ומקורי! וצבעוני XD והכוכב שברגל גם יפה וגם זה שעל פרק כף היד. כל הקעקועים שלו יפים! זהו. ממש חפרתי! שיט כבר 12:50 אני עפה לראות האנה מונטנה:)

דאגי דאג ../images/Emo99.gif

1. הוא יפה בכל מצב [גם עם שיער מטאטא] 2. יש לו עיניים מדהימות 3> 3. השיער שלו [לפחות איך שהיה פעם] 4. הקול שלווו חחח 5. הוא אהובבבבבב!! וכל מילה נוספת מיותרת טוב נו נסכם בזה שנגיד כפרעליו ♥♥♥♥ [ועל שלמותו
]

ShellyJones

New member
עונה(=

1. דאגי פשוט דגיגוני שכזה(= הוא שותק רוב הזמן, אבל כשהוא ייפתח את הפה זה תמיד יהיה משהו שיגרום לכולם לצחוק^^ 2. שהוא לא שם על אף אחד, והוא תמיד יהיה עצמו-אמיתי ומוזר(= 3.הכישרון שלו- רק לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני שומעת אותו שר אני מתלהבת ממש(= כי הקול שלו הוא משהו שאתה שומע ביום יום, אבל כשהוא שר את זה, זה באמת נוגע ללב ואמיתי שכזה. הוא עושה שימוש טוב בקול שלו!(= ולא נשכח את הכישרון שלו בנגינה! הוא באמת אוהב את זה, ולא עושה את זה מתוך הכרח. הוא מקדיש לכל תו ותו מחשבה... 4. הוא מוזר- אבל באמת מוזר! אבל מוזר בצורה הטובה, שזה טוב(= הוא יגיד את הדברים הכי מוזרים בעולם, אבל בגלל שזה דאג, זה יישמע הגיוני, או מטופש לגמרי... אבל זה תמיד יהיה כיף(= כלומר, הדבר האהוב עליי בו זה השטויות שלו, הריקודים והתנועות המטופשות והאמירות המוזרות ביותר... 5.השקט שבו... רואים שהוא אדם עמוק ולא שטחי... הוא באמת מקדיש מחשבה לדברים (אולי חוץ מכמה משפטים קטנים^^) והוא ממש רגיש. הוא אדם שמרוב שיש בו עומק הוא גורם לך לחשוב והתפלסף (או לפחות לי, אבל אצלי זה ביום יום^^). בונוס- הוא פשוט דאגי! כל מה שאני אוהבת בו מעורב, ולכן המשפטים די דומים אחד לשני. הוא הכי דאגי שיש וזה משהו שאין בכל בנאדם... (=

simpsonit

New member
למה לא טום??../images/Emo10.gif

אוי אני לא מאמינה שאני עונה על זה XDDD חחח סתם
1)השיער שלו!!&*^%$)(*&^%$# 2)יש לו עיינים יפות רצח!! 3)הוא נגן באס מעולה!!! והוא רוכב על הבאס שלו בצורה הכי קרועה שיש!!XDDDDDDDDDDDDD 4)הוא כישרוני ויש לו אחלה קול והוא כותב בצורה מרגשת ויפה!! 5)עצם העובדה שהוא במקפליי ^__________^

Lex 1

New member
הידד! ../images/Emo99.gif

**סופרת את הימים עד לשבוע הבא** אמממ.. 1... עוד לא הגיע היום השני?? יואו זה נראה כמו נצחחח

סאמוואן

New member
5 דברים אהובים אצל דאגי.....אממ....

מצטערת אין לי 5 יש לי רק אחד 1............. הוא ד-א-ג-י !!!!! זה הדבר היחיד שאני אוהבת בו!!!!!!!

למעלה