עונה(=
1. דאגי פשוט דגיגוני שכזה(= הוא שותק רוב הזמן, אבל כשהוא ייפתח את הפה זה תמיד יהיה משהו שיגרום לכולם לצחוק^^ 2. שהוא לא שם על אף אחד, והוא תמיד יהיה עצמו-אמיתי ומוזר(= 3.הכישרון שלו- רק לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני שומעת אותו שר אני מתלהבת ממש(= כי הקול שלו הוא משהו שאתה שומע ביום יום, אבל כשהוא שר את זה, זה באמת נוגע ללב ואמיתי שכזה. הוא עושה שימוש טוב בקול שלו!(= ולא נשכח את הכישרון שלו בנגינה! הוא באמת אוהב את זה, ולא עושה את זה מתוך הכרח. הוא מקדיש לכל תו ותו מחשבה... 4. הוא מוזר- אבל באמת מוזר! אבל מוזר בצורה הטובה, שזה טוב(= הוא יגיד את הדברים הכי מוזרים בעולם, אבל בגלל שזה דאג, זה יישמע הגיוני, או מטופש לגמרי... אבל זה תמיד יהיה כיף(= כלומר, הדבר האהוב עליי בו זה השטויות שלו, הריקודים והתנועות המטופשות והאמירות המוזרות ביותר... 5.השקט שבו... רואים שהוא אדם עמוק ולא שטחי... הוא באמת מקדיש מחשבה לדברים (אולי חוץ מכמה משפטים קטנים^^) והוא ממש רגיש. הוא אדם שמרוב שיש בו עומק הוא גורם לך לחשוב והתפלסף (או לפחות לי, אבל אצלי זה ביום יום^^). בונוס- הוא פשוט דאגי! כל מה שאני אוהבת בו מעורב, ולכן המשפטים די דומים אחד לשני. הוא הכי דאגי שיש וזה משהו שאין בכל בנאדם... (=