אווי דאגגי דאגגי ../images/Emo99.gif
5 דבריםם אהוובייים ?!
אווללי מיליוןן מינימווםם ? טווב ננססה . .
טופ פייב של החתיכווס המושלם שליי דאג :: 1. אווקי דבר ראשון והכי חשוב זה הכישררון שפשוטט נשפך כמו מפליי הניאאגררה D: ללא באמתת
הבחוור כשררוני . גם מנגןן בבס וגם בגיטרררה [ כלל הסוגים ] .. וזה באא לו הכי טבעיי בעווולםם
. וכשאני אומרת כישרון אני מדבר גם על הכישרוןן לכתיבתת שיריים פשוטטים , קליטטים שפשוטט מתחברריים אלייההם [SIASS , Transy ]
כישרוונו המדהים גם מתבטטא בקקוווללל הכל ככך ילדותתי ומתווק כששומעים אוותו ייש צביטטהה קטנה בללב מרוובב מתייקוותת
2. דבברר שניי זה ההבעות פננים והפרצוופפיים
גאאאאאאד הוא כל כךך מותק שהוא עושה פרצופפיים
ובמיווחד תשימו
כשהוא שרר הוא
ת מ י ד אבל תמייד עוצם את העינניים חזק ומשקייע בשירה 110% בגלל שהוא : לא רוצצה שיחשבו שהקול שלו עלוובב .. אז הוא מתאמץץ [ הוא אמר את זה בראיון פעםם
]
3. ואם זה לא מספייק , יש אתת האופפי המווזררר , המוחצן והשקט באותו זמןן [ I Like It SoOoOo Bad ] !! הוא לא מפחד לומר מהה שבא לוו ולא דופפק חשבון לאאף אחחד

) הוא לא מפפחחד להתנהג כמוו משווגע ברחוובב [ להלהלהללהה

מצאתתי את נפשתי התאוממה
] >< . ולא רציתןן לאנווס אותו כשהווא אמר שהוא הייה שקט בהתתחחלה בגלל ששבועים לפני זה אבא שלו עזב את הביית !? |חיבוק
4. התנועוות שלו שהווא שר ומנגגןן
הןן סוחחפות ופשווט דוורשוות שנצטררףף

[ משמששות כתררוץץ מושלםם לחירפפווניים*הדדי*דחוופים שללי
] 5. הממראאה שלוו .
אייןן הוא חתייךך שזזה מסווככן ! השיעער הבלונדייני המוושלםם , העייניים הכחוולותת והמהפנטטוותת שלוו , החיווךך שלל המילייארד דוללר

) הקקוולל + המבטטא הבריטטיי המצחיייקק ^__^ הסטייליננג שלוו >< . כלל כככךך מווווווששלם ביידיווק כמוהוו !! אאה וכמוובבן הגגווף המשגעע הזזה |מזייללה~ריייר|
והתחחתת המוצק , הקטן והכל כךך דוורשש שללוו [ שמיייד גורם לי לחשווב מחשבוום לא יפוות
]
בווונוווס :: 6.
ד א ג י
פפשוטט השם אוממר הככלל ! אאאאהה BTW אאניי הוללככת להתחתןן עם הבננאדםם המושלם הזזה עם השם המושלם הזהה שכל כך תוואאם לוו ! והווא יוולייד לי גדוודיים , על גדוודדיםם של מושללמוושייםם [ המצאתתי עכששיוו להלהלהלהה

] כמווהוו [ אווו איזוו פנטזייה רחוווקקה ומתוווקקה D: ] ט'חחחחח נסחפתתיי
ו ... חפררתתיי . סווריי