הבנות מתמרדות בחלוקת המחנות

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif הבנות מתמרדות בחלוקת המחנות

ענבר, ענת, ליהי, אתי, קרן ואיילת יושבות לאכול ענבר וענת מתעקשות שאין מחנות בבית, ליהי מצהירה שהן "6 מתוך 10" וענבר מסכימה שהן רוב... משמע: רגע אחרי שהצהירו שאין מחנות, התעקשו שבעצם יש מחנות - ומבחינת הבנות -- דניאל, אורטל, ליז ועדי הן מחוץ ל-"מחנה הרוב"... מעניין אם הבנות היו יודעות מה שאנחנו יודעים הן עדיין היו דבקות בדעה זו - או - מעניין אם מלכתחילה הן בכלל מאמינות בזה...

שאפולי

New member
ממש לא ככה אני הבנתי את זה

ענב אמרה: "היו 2 מחנות ועכשיו יש מחניים ומחנה" איכזבה אותי, היא קצת נהנת מידי להתרחץ באורן של אתי וקרן. וגם כשקרן ואתי אמרו שטוב להן שאורטל עדי וליז בחוץ היא לא בדיוק ששה לתקן כלום גם כשאתי התחילה לטנף על עדי.

Klayhamn

New member
גם אני שמעתי את זה

אבל רק בחצי אוזן ולא הבנתי על מה היא מדברת... מה הכוונה "מחניים ומחנה"? למה לא פשוט "3 מחנות"? מה אתי אמרה לידן בהקשר של עדי?

שאפולי

New member
היא אמרה כאחרונת הממזרות:

"יוא ואני רוצה להגיד משהו ואני מתלבטת" ואז כמובן שכולם נו נו נו ואז הי כזה מגלגלת עניים ואומרת: " רציתי להגיד איזה מצחיק איך היו בבית שתי מחנות ועכשיו יש מחניים ועוד מחנה חהחה" ואתי נכנסה בדבריה וקרן וליהי מבסוטיות התחילו לדבר על רוב ועל כמה טוב כשליז אורטל ועדי בחוץ. ואז אתי התחילה להגיד על עדי שהיא תפסה תחת ושמזה ניפחו אותה האורחים וכולן כזה "אהמ כן כן" והכי מלכה שם בכנות יצאה איילת-בכל השיחה הזאת היא היתה מנותקת היא לא אמרה אף לא מילה רעה אחת ודי ניסתה לכבות את האש- כשקרן התחילה לעשות ביל דיל שנגעו לה באוכל תוך כדי שהיא אוכלת מהצלחות של כוללללללללללללם כולל ביסים מסנדוויצים. איילת אמרה כמה פעמים: "לא נורא לא נורא" לעומת עינבר שאמרה "טוב היום לא נורא אבל מחר תעשו וואי וואי וואי כי אין- לא נוגעים לבנאדם באוכל שלו" <---- גרגרנית המחץ איכס.

billc

New member
ענבר ממזרה

לפני כמה ימים, היא אמרה שזה ההזדמנות של איתן להעיף את אתי עכשיו היא אומרת לאתי שתשים כמה דברים בתיק, כי אין סיכוי שתעוף ענבר נכנסה למשחק, היא משחקת אותה שהיא עם אתי וקרן, אבל לא ממש סובלת אותה

Klayhamn

New member
לא

לא היא אמרה את זה, אלא ענת... ולא בטוח שזה נובע משנאה, יכול להיות שזה נובע מההנחה (הלא מוצדקת שלהן) שאתי היא הכי פופולארית, ושהיא תזכה אוטומטית במליון אם הוא לא יעיף אותה

billc

New member
תשמע, אתה נאיבי בקשר לענבר

עוד שבוע אתה תתחיל להבין שאני צודק אתמול היא אמרה שהמטרה הבאה שלה זה אורן היא הכי חכמה בבית, והיא הולכת על המיליון

goodpink

New member
מתי היא אמרה את זה? יש לה לפעמים בעיה של גישה

אבל זה נובע מחוסר הביטחון שלה כך שהיא מנסה לפצות לפעמים בגלל זה בן לא מתחבר אליה . אולי זה משהו שהפיסכולגית אמרה לה שאם היא תשאר שתיפתח לבנים בבית שתיהיה ענבר ולא חברה של איילת ענבר וזה משימה קטנה שהפסיכולוגית נתנה לה

Klayhamn

New member
חביבי

גם אני צפיתי בשיחה שלהן ענת אמרה את זה נכון שענת וענבר דיברו על זה, אבל ענת היא זו שאמרה את זה אם תמשיך להתעקש פשוט אשלוף את ההודעה שבה דיברתי על כך שבה ענת אמרה את זה אני לא "נאיבי", אתה פשוט נחפז במסקנות שלך ונוטה לחשוב בצורה קונספירטיבית, כאילו הכל מזימה אחת גדולה. אני ממש לא "נאיבי בקשר לענבר", אני חושב שאני קורא אותה היטב. ואגב, אין שום דבר רע בלנסות להישאר שם ולזכות.

billc

New member
אני מתחיל לחשוד שיש לך קשר מהבית עם ענבר

עכשיו תענה לי ב"הלוואי"

Klayhamn

New member
הנה, רק דיברתי

רק אמרתי לך שיש לך נטייה לחשוב באופן קונספירטיבי, וכבר אני "בעל קשר חשוד עם ענבר"... לא, אין לי שום קשר עם ענבר. אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, היא פשוט הפייבוריטית שלי. האם אסור שתהיה לי פייבוריטית לזכיה? אשמח מאוד גם אם איילת תזכה, ולא אתנגד לראות את דניאל זוכה נצחון של קרן או אורטל יציק לי מאוד, ונצחון של אתי יהיה בלתי נסבל מבחינתי האם אתה מכיר את המושג GOOD FAITH? כדאי שתתחיל ליישם אותו לגבי עצמך והדרך שבה אתה פונה אל אחרים

noaxxx

New member
אני לא שמעתי את זה.. מה שכן שמעתי

זה שענבר אמרה שהיא סביר להניח תעוף בהדחה הקרובה. יש מצב שמכאן היא החליטה אתמול להתקרב לאיתן בקטע חברי.. ופתאום לפרגן לחבורת הזבל. וחייבת לציין, שאני לא חושבת שענבר כמו שאני מכירה אותה היתה עושה את זה, ואם היא כן עושה את זה, אז זכותה לנסות את כל מה שהיא יכולה כדי להישאר בוילה.

billc

New member
היא שומרת פרופיל נמוך

כשאתי העליבה אותה בהתחלה על מה שהיא אכלה, אף אדם על הייקום לא היה סולח לאתי, גם לא ענבר אבל ענבר מיהרה לסלוח, ואמרה שאתי לא התכוונה.. לא יכול להיות שאתם אומרים כל הזמן שהיא חכמה, ומצד שני אתם אומרים שהיא מפספסת דברים תנו לה קצת קרדיט

Klayhamn

New member
אין קשר בכלל

הפיוס שלה עם אתי וכו' נובע מהיותה אדם פשרן ונעים מטבעו -- היא מנסה למנוע חיכוכים ולא ליצור אותם. כל מי שהפכה את אתי לאויבת בבית שלמה על זה מחיר כבד (לירון, ליז...) ולכן אין שום הגיון בללכת נגדה ראש בראש כשאין שום תמיכה לכך... ענבר נפגעה ממנה, זה נכון, אבל אם הייתה הופכת את זה למלחמת עולם - היא הייתה מוצאת את עצמה מבודדת בבית... אתה חושב שאנחנו צופים אולי בסרט אנימציה... מדובר באנשים בשר ודם, והם מנסים להסתדר הכי טוב שהם יכולים בסיטואציה החברתית הנתונה... זה לא קל בכלל לעמוד מול אדם כמו אתי, וכל עוד אתה על ה-"צד הטוב שלה", היא בלתי-מזיקה (כביכול). אנחנו אולי היינו רוצים ש-"חבורת הטובות" תתייצב ראש בראש נגד שלישית האופל -- אבל החיים פשוט לא עובדים כך. החיים הם לא באמת שחור ולבן. ליהי לדוגמא, היא לא באמת אדם רע, היא פשוט נגררת ומושפעת... וכו', אין טעם להרחיב - אבל אתה מבין את הרעיון. אני במקומך אגב גם הייתי נמנע מהצהרות בומבסטיות כמו: "אף אדם ביקום..." קצת ענווה לא תזיק לך

billc

New member
אני ואתה אומרים אותו דבר

אני אומר שהיא חכמה, אתה אומר שהיא חכמה ההבדל שאתה אומר שאין לה אג'נדה ואני לא בטוח בכך

Klayhamn

New member
וודאות של 100%

ממילא לא תהיה... אבל יש לנו את מה שהאנשים אומרים, עושים וכו' וכן גם את שפת הגוף שלהם, ומה שהם משדרים ענבר מתחילת המשחק יוצרת תדמית חיובית (בגדול), והיא פעמים רבות הקריבה את עצמה למען חברתה (איילת). בעוד ש-"הכל אפשרי" - זה פשוט בלתי סביר שיש לה אג'נדה, משום שזה אומר שכמעט כל פעולה שלה עד כה הייתה צריכה להיות סוג של זיוף... חוסר הבטחון שלה לטעמי הוא לא זיוף, הצחוק שלה הוא לא זיוף, העצב שלה הוא לא זיוף, החברות שלה עם איילת היא לא זיוף, שיחות הנפש שלה עם ענת ואיילת לטעמי הן לא זיוף.... שוב, הדבר היחיד ה-"בעייתי" הוא שהיא מתרחקת מאיילת, מתקרבת לענת, ובסופו של דבר גם מתקרבת ליתר הבנות וכעת גם לבנים. אל תשכח ש: 1. ההתקרבות לבנים נובעת בין היתר מכך שההדחות הקטינו את האוכלוסיה, ואנשים פשוט התחילו לגלות אותה עם הזמן, כשיצא לה (במקרה) לעשות שיחות 1:1 עם אנשים שהוביאו בסופו של דבר להשתלבות חברתית 2. הבנים עצמם החליטו לקחת יוזמה וליזום יותר אינטרקציה מולה ומול חברותיה. 3. הביקור של השלישיה-החדשה נתן לה בוסט בטחון רציני 4. היא לא חשופה *לכל* התמונה בקשר לשלישית-האופל, כמונו

goodpink

New member
ענתי אמרה שזה הזדמנות פז להעיף את אתי אולי הי

היחידה הרבה זמן שהן דיברו על מה יהיה עם ההדחות ענת איילת וענבר והאלו ספקולציות מה יהיה עם כל אחת מהן. זה זכותן להגיד את זה אין שום בעיה עם זה ענבר והחולשה שלה לחבורת הרשע פשוט לא מובנת כמה שענת ואיילת מנסות להאיר את פניה היא לא מוכנה ענת אני מבינה למה לא רוצה להיכנס עם אתי למריבה כרגע למרות שהיא קולטת אותה כבר הרבה זמן אתי תזרוק לה את ההפרעות אכילה בפנים קשה להתמודד עם זה אבל עם ענת תרגיש מספיק בטוחה היא מספיק רהוטה ופילפלית ובעלת אופי מתחת לביישנות שלה כדי להתמודד גם עם אתי. כמו שדניאל ניסתה להתנשא מעליה בשיחה שהיתה על איתן לפני גב והיא לא הצליחה ענת יכולה להתמודד עם הישירות של דניאל. ענבר רוצה להתיידד עם איתן בגלל שלמרות הכל היא לא הפסיקה תמיד לראות את הטוב שבו כל הזמן למרות שזה לא היה מובן למה יכול להיות שגם הפסיכולוגית אמרה לה כחלק מהעבודה על עצמה לעשות משימות להתחיל להתיידד עם אנשים אחרים בווילה מלבד איילת במיוחד וגם ענת ואיתן נותן עכשיו פתח אין רע בזה בלנסות להתיידד איתו אם היא תשאר היא לא אמרה שהיא תעשה זאת כדי להישאר אלא אם היא תשאר היא תנסה לעשות זאת כדי להפוך את החיים והחוויה ליותר כיפית

goodpink

New member
ענת ענבר ואיילת דיברו על מה יהיה עם ההדחות

העלו ספקולציות שונות איך ההדחות יהיו ענת אמרה שזו אולי ההזדמנות היחידה של איתן להדיח את אתי לאחר מכן הן עברו לספקולציות מה איתן יבחר עם זה יהיה אחת מהן בארבעה כולל אתי את מי איתן יבחר לא משהו רציני דווקא צודקות מאוד בניתוח שלהן

למעלה