הבנות מתמרדות בחלוקת המחנות

noaxxx

New member
לגבי דניאל... כל פעם משתנה דעתי..

בהתחלה היא היתה חמודה בעיני, אח"כ התחיל הקטע של עם איתן ועדיין, פירגנתי... ואז עלה לה השתן לראש, היא השתלטה עליו, ניסתה להרחיק ממנו אחרות.. בקיצור, תפסה תחת על כולם. זה השלב שבו ירד לי ממנה הכל. לאחרונה היא קצת חזרה לעצמה... ואני תוהה, מיהי דניאל האמיתית? זו התחרותית שלא רואה בעיניים או זו המאוהבת ללא שליטה?

לא אמרתי שהיא לא בענין של איתן,אבל בואי נגיד.

זו לא היתה המטרה שלה שהיא נכנסה לריאלטי הזה.(כמו גם של רבות אחרות שם). אבל שראיתי את הת.ז שלה אתמול כמה אסימונים נפלו לי לגביה ולגבי ההתנהלות שלה בייחוד עם איתן.היא באמת בולדוזר והיא לא רואה אף אחת ממטר בדרך "לפרס" שלה,ולא משנה עכשיו אם זה איתן או המיליון. דווקא זה שהיא באה ממשפחה מבוססת מאוד ומפנקת מנאות אפקה לא הפריעה לי,כי דניאל לא בחורה מפונקת או עצלנית להיפך... הבעיה שאני באמת חושב שהיא אגואיסטית מוחלטת.

billc

New member
יש לאנשים זכרון קצר

אני שמח שליז נשארה אבל בשבועות הראשונים היא לא הפסיקה לרכל, ומה שהיא לכלכה על איתן ודניאל "ניצול בחורה שיכורה...." ושיקרה על זה, איתן לא היה צריך לסלוח על זה. עכשיו שהיא מבודדת, היא פחות מרכלת אבל שוב, אני שמח שהיא קבלה את החסינות

לי אין.

אני לא שכחתי ולא שוכח.וגם את המניפולציה הרגשית שליז עשתה לקובי פרץ ואיתן ויוני בזה שהיא משום מה בוכה תמיד לידם,או ליד גברים,לא קניתי. ליז לא טיפשה.והיא יודעת מה היא צריכה לעשות כדי לשרוד.ליז ברגע שתצבור כוח "פוליטי" בבית בחזרה,תחזור לרוטינות המגעילות שלה. כרגע היא עושה את זה עם מי שמאפשרת לה-עדי,אורטל. מה גם שחשוב לציין שהפסיכולוגית איריס מרסנת את ליז,ודי מורידה ממנה עם עיצות טובות את התזזיתיות שלה,היא נהיתה יותר רגועה,אבל זה רק בגלל ביקורת ומודעות עצמית קשה.

לונדרון

New member
קובי ציין שהחברה של ליז מטפלת לו בגירושין

זה היה גילוי נאות בפני איתן, ניר וגב ונראה לי מוזר עד מאוד שכל היתר שם התעלמו מהעניין ולא התייחסו לכך שיש ניגוד אינטרסים בכך שקובי קידם מתן חסינות לליז

לא חושב שזה באמת היה מה שנתן לליז חסינות.

ממה שאני זוכר קובי גם מכר קרוב מאוד של אביה של אורטל והאחים שלה,וזה לא הספיק לה לחסינות. אני באותו יום של הענקת החסינות חשבתי שהדיון שלהם נערך לפני הריב של אתי וליז. אבל כנראה טעיתי,כי קובי והאחרים אמרו לאיתן שליז ספגה הרבה.כנראה שזה היה במהלך הריב או אחריו. לכן ליז קיבלה חסינות,מרחמים נטו. ענת היתה די הפתעה. חשבתי שההתקרבות של גב לעדי תעניק לה חסינות,אבל נראה לי שאיתן עשה שם פרצוף כזה שהשם שלה עלה,שגב מהר מאוד ירד מזה.

לונדרון

New member
אני מסכימה שלריב עם אתי היה משקל

בהחלטה על ליז, אך ליז דווקא עוררה אהדה בגלל זה ואולי לא הייתה זקוקה לחסינות. אורטל לא הייתה בסכנה בגלל שאיתן גילה בה עניין, אז לא היתה סיבה להעניק לה חסינות. לא שאני אוהדת של עדי, אבל למה ענת ולא ולא עדי. בעניין הזה ייתכן ואתה צודק.

מסכימה וגם לא מובן לי

מה יש לענבר מעדי...אחרי שלינוי הודחה היא לא הבינה איך היא ולא עדי וגם אתמול היא שוב העלתה את השאלה איך עדי לא הודחה...לא ידעתי שיש לה משהו נגד עדי...חבל,אני מחבבת את שתיהן.

היא אמרה

פחות או יותר מה שכתבתי- שאלה איך זה שעדי לא עפה בהדחה האחרונה ואז ענת אמרה שכנראה יותר משאיתן רצה להשאיר את עדי ,הוא רצה להיפטר מלינוי... מה יש להן נגד עדי?! לא יפה....

הריחוק מאיילת בכוונה,די משפיע לשלילה על ענבר.

אני מניח שהמשפטים שנשלחו אליה על כך שהיא שורדת ונשארת על ידי הקהל רק בגלל חברותה עם איילת די השפיעו עליה לשלילה.(למרות שאין אנו יודעים אם יש אמת בהן,ואולי זה להיפך?). את הסלידה של שתי החבורות מליז עוד הבנתי,אבל מה יש לענבר ובעיקר לענת נגד עדי? ענבר מנסה בכוח לבדל עצמה מאיילת,אבל היא לא מבינה שדווקא החיבור הטהור והדי נקי מריכולים ארסיים של שתיהן הוא מה שהעניק להן כוח. היא מתפזרת ענבר לאחרונה,והפיזור לא בריא לה.

Klayhamn

New member
כן

אבל ככה זה, האבחנה שלה חדה מאוד עד שזה נוגע אליה עצמה. חוסר הבטחון שלה מערפל את הראיה שלה את עצמה ואת היכולת שלה להבין את מקומה. ענבר יכולה להיות חברה טובה של איילת ועדיין להתבלט, חבל שהיא לא מבינה את זה, ושהיא כל הזמן מחפשת את האשמה במקומות אחרים (האשימה את איילת, ומהפורום בוואלה הבנתי שהיא האשימה גם את יתר דיירי-הוילה בכך שאמרו לה שהיא "כבויה" במקום "לתת לה יד" או משהו כזה) אני מאוד מקווה שסופה יהיה טוב ולא מר.. הדבר היחיד שברור הוא שהיא על רשימת החיסול של ההפקה

אל תהיה בטוח כל כך,שהיא ברשימת החיסול.

שום דבר לא צפוי בסמסים. ענבר בהחלט יכולה להיות חסינה השבוע. הכל נזיל. גם התקרבות של ענבר ליוני או לאורן יכולה מאוד להועיל.יוני מאוד מעריך אותה וכן גם אורן.לכן הצנון בהחלט יכול להשאיר אותה בשביל החברים שלו. או מה שהוא מכנה "אינטימיות". ליהי למשל עשתה מהלך נכון אך מלוכלך. אני לא מאמין שהיא באמת נדלקה על בן,אבל גם 30% משיכה הספיקו לה כדי להיות אינטימית איתו,ובכך להבטיח את מקומה להרבה שבועות. ההפסד? של עדי וענת.

goodpink

New member
התפיסה לגבי ציר הרוע של ענבר קיים לפני הריחוק

היחסי עם איילת היה זמני ונבע גם מחוסר בטחון של איילת פשוט לקח יותר מדי אנרגיות מענבר אבל הם ליבנו את הדברים ונראה יותר שאולי הפסיכולוגית אמרה לענבר ליצור חברויות נוספות בבית זה צעד נכון ולא צריך להשפיע על החברות עם איילת התפיסה של ענבר לגבי ציר הרוע היתה כבר לפני הריחוק היחסי הזה עם איילת היא לא רואה את הרוע שלהן בגלל רגשי הנחיתות שלה וחוסר הביטחון שלה לא פעם ענת ואיילת ניסו להגיד לה והיא שללה את דעתן לחלוטין הן לא מסתדרות עם ליז בגלל שהם ראו מה ליז עושה רואים את האופי של ליז לא קשור לציר האופי ענת ואיילת מרחמות על ליז מבינות את החולשות שלה ומבינות שזה לא מרוע ענבר בצדק או לא בצדק חושבת שהאשמה היא על ליז והיא צריכה לבדוק את עצמה לענת את בעיה עם עדי יותר מאשר לאיילת או לענבר הם גם שמו לב לאופי של עדי במובן מסויים אבל עדיין מחבבות אותה קצת אבל הם יודעים ורואים את האופי שלה המניפולציות הריגשיות התמסכנות הניצול וכו' ענת מכירה את חבריה של עדי מבחוץ כך שיש לה רקע אולי קצת יותר טוב על הסביבה של עדי בשבוע ההדחה היא היתה כזו מרוכזת בעצמה השיחה שהיא ניהלה עם עתת ענת היתה כך כך צודקת בכל מה שהיא אמרה ועדי ניסתה להתמסכן וראתה רק את עצמה רק היא מסכנה מה אם השאר גם ענת וגם לינוי האירו לה על כך שזה לא סוף העולם וניסו להסביר לה למה והיא מוכיחה מאז כל הזמן עד כמה הכל היה מניפולציה רגישית ענבר כנראה יש לה פחות סבלנות לעדי.

רותי167

Well-known member
לענבר ירדו המון נקודות זכות מעצם ההתחברות

לציר הרשע והרכלנות.

לפי דעתי ענבר לא תגיע לגמר

ההפקה לא מראה אותה בכלל במשדרים, וכאשר יתאפשר להפקה להדיח אותה הם ידיחו אותה.

Klayhamn

New member
אין ספק

ענבר מעלה להפקה את הפיוזים, כי היא פופולארית מאוד אבל לא רלוונטית בכלל לעלילה שהם מנסים ליצור... המטומטמים האלה מתעקשים על הפורמט של ה-"רווק" למרות שמה שמעניין את כולם זה הדינימיקה בין הבנות - זה הדבר היחיד שמדברים עליו פה... אף אחד בפורום הזה לא מדבר בכלל על "מי באמת רוצה את איתן" או "את מי באמת איתן רוצה" - כי זה פשוט לא מעניין...

Rach31

New member
היא מייצרת הרבה סמסים אבל לא רייטינג!

ישאירו אותה כל עוד משתלם להם ייצור הכסף ע"י הצבעות ולא מראים אותה כי היא לא מייצרת רייטניג בשיט! אין מה לעשות, פרחות ורכלניות ומגעים רומנטיים תמיד ימשכו יותר עניין מבחורות שקטות, אינטלגנטיות וטובות. האג'נדה של ההפקה היא לא לתת לה במה כי סומכים על זה שאנשים שרואים בלייב את התוכנית נחשפים אליה ומצביעים לה....

למעלה