הבנות מתמרדות בחלוקת המחנות

billc

New member
אז מה אם היא קראה לו קונינמל

זה לא אומר כלום במיוחד שזה יוצא מליהי, היא מקללת את כולם כולל את אתי וקרן זה סגנון הדיבור שלה

Klayhamn

New member
כן אבל

עם אתי וקרן היא לא אמורה להתנשק ואליהן היא לא אמורה להימשך... מה שאומרים לחברות לא אומרים למישהו ש-"דלוקים עליו" מוזר שאתה ממהר למצוא אג'נדה אצל ענבר, אבל במקום הכי שקוף וברור (ליהי) אתה לא מצליח למצוא אותה

goodpink

New member
ענבר לא קולטת את חבורת הרוע כבר הרבה זמן לא מ

מובן איך היא לא קולטת את חבורת הרוע זה נובע מרגשי הנחיתות שלה וחוסר הביטחון היא רוצה להיות חברה שלהן כל פעם שאיילת וענת מנסות להסביר לה שחבורת הרוע לא בסדר וגם את הצד של ליז ושזה לא מרוע היא מסרבת לשמוע ורוע את הצד הטוב בחבורת הרוע היא לא מבינה שהיא לא מאיימת מבחינתן לכן אין להן סיבה לצאת עליה באף מצב איילת וענת זה סיפור אחר ליז אורטל ועדי גרועות לא פחות כמו כן דניאל דניאל חלק מציר הרוע בנוגע להרבה דברים אורטל שחקנים ברמות היו מה שהיא עשתה עם יוני מנסה עוד פעם עם נגיעות והתחנחניות מנסה להגיע דרכו לאיתן ועדי כמובן והמניפולציות הרגשיות שלה והקירבה לדניאל כדי להגיע לבנים מסיטואציה יותר נוחה ולבן

שאפולי

New member
ליהי טוענת שהן 6 בנות מאוגדות

ותרשי לי לומר פחחחחחחח מתוך 10. ענבר,ענת,איילת,אתי,קרן וליהי כשבעצם ליז עדי ואורטל- מחוץ לחבורה הטובה.

goodpink

New member
ליהי הוזה. אין סיכוי בעולם ענת ואיילת לא מסכי

ענת ואיילת לא מסכימות עם ציר הרשע בקשר לליז . הם לא אוהבות את ליז אבל מבינות שזה לא מרוע הם כבר אמרו זאת אתמול וגם אחרי הריב מה שהראו אתמול ענת דיברה עם ענבר והסבירה לה ואחר כך ענבר ניגשה לליז ולא כמו שהראו שהיא רק אמרה שלא תיגש אליה. ענבר זה סיפור אחר היא לא קולטת את ציר הרשע עדי אם ליז לא היתה חסינה גם היתה מתרחקת ממנה אורטל וליז גם הן זה רק נוחיות ליז דיברה עם עדי ואמרה שהיא לא מאמינה לאורטל בכלל שהיא מעצבת מטבחים היא לא יודעת כלום עליה וכו כו אחרי זה ליז ניסתה לחקור אותה אבל אוטרל נותנת מינמום אינפורמציה הכל שם נוחיות על פני השטח

billc

New member
את תמימה

אני הייתי כמוך נאיבי עד לפני שבוע, אני מתחיל לקלוט את ענבר, היא הולכת על המיליון ומשחקת שחמט עם כולם

Klayhamn

New member
כן... כמו ש-"קלטת" את ליהי ../images/Emo8.gif

אתה יותר מדי ממהר לייחס לאנשים תחמנות... רוב האנשים ממש לא כאלה. התחמנית האמיתית שם היא כנראה אורטל, היתר לא מנסים בכלל, ואם הם מנסים זה בדרך כלל שקוף

billc

New member
אני קלטתי נכון, אתה טעית

אתה קשקשת שהיא עושה הכל להתחמק מנשיקה גם לאחר שרואים שבבירור היא הולכת לצחצח שיניים, כאשר היא אומרת לו שהיא מביאה מים

andy181

New member
אותי מעניין עם ליהי הייתה מתנשקת עם בן

אם לא היה את העניין של ההדחה.. היא הרי יודעת שיחסית לשאר הבנות היא מדורגת יחסית נמוך וגם שתי בנות שנחשבות "חלשות" קיבלו חסינות. מעניין אם הנשיקה הייתה כדי להשאיר אותה עוד זמן במשחק או שהייתה עושה את זה בכל מקרה..

billc

New member
יכול להיות

יכול להיות שהיא רצתה, אבל לא היתה בטוחה, וזה היה אינסטיב בשבילה השאלה האם אתה חושב שבחורה כמו ליהי תתמזמז שעתיים עם בחור רק כידי להשאר עוד שבוע או חמור מכך, היא תתזמז איתו חודש רק כידיד להשאר במשחק. לי היא נראית ילדה טובה, יכול להיות שהוא לא מתאים לה והיא תזרוק אותו בהמשך אבל לדעתי אתמול זה היה בגלל שהיא רצתה לנסות

Klayhamn

New member
לא

אני מודה שטעיתי כשטענתי שהיא מנסה להתחמק בנשיקה, צדקת - היא אכן ניסתה להגיע לנשיקה --- אבל אני, ועוד אחרים בפורום, עודנו מחזיקים בסברה לפיה היא עשתה זאת "בחוסר-רצון" - מתוך נסיון להמנע מהדחה... ליהי קוראת את המפה נכון והיא מבינה שאם היא הייתה מועמדת להדחה בעבר, וכעת שתי מועמדות-עבר אחרות (ליז וענת) הן חסינות, ואחת מהן (לינוי) כבר עפה, אז יש סיכוי כמעט ודאי שהיא ועדי יהיו מועמדות שוב (מתוך הנחה שדברים לא השתנו מאז)... היא אמרה שלוש פעמים כבר שבן מגעיל אותה, ובאותו יום שבו היא התנשקה איתו, היא אמרה לקרן שהוא "מזוויע"... שפת הגוף שלה מאז שבן התחיל מהלכים מולה לפני כמה ימים הייתה של דחיה - ואנשים רבים פה בפורום זיהו את זה. היום חברה לעבודה (שכלל אינה משתתפת בפורום) אמרה לי על זה גם כן... כך שעליך לפחות לקחת בחשבון שעדיין קיימת אפשרות שאתה טועה, גם אם אינך משתכנע בשלב זה שאנו צודקים

andy181

New member
היא אמרה לקרן שהוא מזוויע לפני או אחרי

הנשיקה..? והיא גם אמרה לפני שהוא מגעיל אותה? היא יוצאת אז ממש אהבלה ..

Klayhamn

New member
כן

היא אמרה בבערך 3 או 4 הזדמנויות שונות שבן מגעיל/דוחה אותה, וחיפשה תירוצים לדחות אותו (לדוגמא, שמועה ששמעה שהוא "קמצן", כשבפועל ברור שהיא לא נמשכת אליו פיזית). כשהיא דיברה על זה עם קרן, אז קרן סיפרה שגם לה היה פעם חבר שהיה מכוער ממש, אבל בגלל שהיה ביניהם קשר רגשי, היא לא שמה לב לפגמים שלו, ורק שמישהו הסב את תשומת ליבה לכך - פתאום קלטה... וגם אז זה לא הפריע לה.... אחרי הנשיקה ליהי אמרה על בן לקרן : "קונילמל" (כשהוא לא שמע)

כן בפורום בוואלה כתבו שהיא אמרה עליו שהוא

"קונילמל" וכתבו על ההתנהגות של קרן וליהי.

didush100

New member
אתמול בלילה ענת ענבר ואיילת אמרו שליז

תככנית והכי רכלנית בבית

למעלה