הבנות מתמרדות בחלוקת המחנות

sivan1237

New member
מה שרואים משם לא רואים מכאן

זה שהן בחורות טובות לא הופך אותן לצודקות

goodpink

New member
סליחה ענת ואיילת לא אמרו זאת ענבר אמרה זאת

למה לסלף דברים זה רק מוציא את המסלף רע ענת ואיילת לא אמרו זאת ענבר אמרה את זה איילת וענת ניסו להסביר לענבר שהמצב לא כל כך פשוט וציר הרוע לא צודק וליז מסכנה במובן מסויים ומה שהיא עושה לא נובע מרוע גם ענבר צדקה במובן שהרבה נובע מליז עצמה ושהיא אשמה בהרבה דברים אבל מאשימה אחרים במקום לבדוק את עצמה גם אחרי הריב עם אתי ענת ואיילת ניסו להסביר לענבר את עמדתה של ליז ובסוף ענבר ניגשה לליז לדבר איתה

didush100

New member
סליחה אבל כולן אמרו את זה

הן ישבו באמבטיה בשתיים בלילה ודיברו במפורש על ליז ענבר אמרה את זה ראשונה ואח"כ איילת וענת הסכימו איתה

goodpink

New member
לא נכון. איילת אמרה שהיא מרחמת עליה ענת אמרה

שמה שליז עושה זה לא מרוע וניסתה להסביר לענבר. ענבר אמרה את זה והיא צודקת בחלק מדבריה שהבעיה אצל ליז יותר ולא אצל אחרים כי הבנות האיכותיות לא מסתדרות איתה לא קשור לציר הרוע הן לא מסתדרות איתה בגלל ליז וגם החברה לכאורה שלה עם עדי ואורטל היא מתוך נוחיות ואינטרסים ונטו לא

sivan1237

New member
איילת ממש ילדותית

לא ברור איך החלום של זה "להיות אמא". טמגוצ'י לא הייתי נותנת לה לגדל

sivan1237

New member
אתי הורסת להפקה

כל פעם שהיא מתחילה לדבר הם משתיקים אותה..

andy181

New member
אני מאמינה שהיא תצא מוקדם מהצפויי

אני בטחה שההפקה מאוכזבת מהבושות שהיא עושה לתוכנית.. אני מניחה שהיא תצא אחרי שהחדשות יגיעו.

sivan1237

New member
יש מצב

הם גם רואים שהיא שנואה מאוד שלא כמו עינב/נופר שכן צברו קהל. אתי זה פרידה. מצד שני פרידה הגיעה רחוק..

noaxxx

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

האמת, לא חשבתי שיש יותר גרוע מפרידה, מבחינתי היא היתה התחתית מבחינת חוסר המודעות העצמית שלה. אבל, מסתבר שיש... אתי לוקחת אותה בגדול, אם אתי באמת מאמינה כשהיא מעידה על עצמה שהיא לא צבועה, לא רעה, לא שטלתנית, לא מפונקת, לא בריונית ערסית ושכל הגברים בצפון מתים לצאת איתה.

didush100

New member
הי מיצוש

לדעתי יש מצב שאתי יוצאת השבוע כי דניאל אמרה שהיא תדבר עם איתן לגבי עדי ואולי הם ירצו להשאיר את עדי בגלל בן

אבל יוני אמר שהוא ישמור עליה

הוא יכול לגרום לזה שהיא תשאר, ולהגיד לאיתן שידיח את עדי. גם כל מי שדניאל התחברה אליה, הודחה.

ענבר לאחרונה מאכזבת,אתמול היא כמעט נתפסה על

חם על ידי ליז בלילה.,היא ריכלה עם איילת וענת שהחסינות שהעניקו האורחים לליז לא היתה הוגנת ונכונה,ושליז משחקת אותה קורבן ועוד השמצות. לא משנה כרגע אם הדברים אמת או לא,עצם זה שענבר נכנסת לכל החרא הזה שנקרא הריכולאידה הארסית לא מוסיף לה כבוד. דווקא איילת וענת היו בשקט. ליז נכנסה באמצע הריכול של ענבר שענבר עוצמת עיניים,יש לה מזל שענת הסיטה את השיחה. ליזי-קריזי היא גם קריפי,לא שומעים אותה נכנסת.חחח לגבי אורטל וואלה סלבס פרסמו עליה דברים מהעבר ותמונות שלה מהעבר,הם לא חידשו לנו עליה כלום,מיום 1 ידעתי ורבים פה ידעו שהבחורה שחקנית-על,שנכנסת לתפקיד התמימה,שברירית,וקורבנית. גם איתן היה המום מהשקר שלה במשחק השקר-אמת.אורטל וגם דניאל הן גולד דיגריות אמיתיות,אורטל קצת יותר.הן רק רוצות לזכות בקמפייינים,וכסף. ראיתי את הת.ז של דניאל אתמול הייתי בשוק. איזה ת.ז גרועה של צפונבונית מתלהבת.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

ורק אומר שוב: אף אחד לא מושלם, והתוכנית הזו מראה את זה היטב... היא מצליחה להוציא מכל אחד גם את הצדדים הרעים שבו. בבואנו לשפוט ולהעריך את האנשים שם, כדאי שנשים את כל התכונות, כל הדברים, וכל המעשים של כל אחד שם על כף המאזניים... אין שם אחד שלא ניתן למצוא בו פגם אחד (או יותר) משמעותי....

רינתי77

Active member
הסיטואציה בתכנית באמת

מוציאה לאור מהר מאד את השדים, אבל לא יוצא שום דבר שלא היה שם קודם..

andy181

New member
אף פעם לא הבנתי לא מתייחסים לת.ז האלו כאלו

ברצינות.. אני תמיד אהבתי את האנשים שדווקא הת.ז שלהם לא הייתה משהו.. צריך לשפוט את האנשים לפי איך שהם מתנהלים בתכלס ולא לפי איזה עריכה מצוקמקת שסביר להניח שאמרו לבנות להגיד את הדברים האלו (או הכווינו אותן בצורה מאוד ברורה). בנוגע לדניאל- אני אישית מאוד אוהבת אותה והת.ז באמת נוראית אבל בתכלס אם כבר מתייחסים אליה- דניאל לא באמת צריכה את הכסף היא באה ממשפחה מאוד מאוד מבוססת. ומי שלא רואה שהיא באמת בעניין של איתן (בין אם הוא מסכים עם מעשיה או לא) פשוט עיוור.

למעלה