היחסים בין איתן וקרן

../images/Emo240.gifהיחסים בין איתן וקרן../images/Emo240.gif

זו רק אני, או שאיתן מאז הדייט כל הזמן עם דניאל? מתי הוא ממש ישב עם קרן?

adiyon2

New member
יש הרגשה כזאת, את צודקת

אבל לא הכל אנחנו באמת רואים.

לא הגיוני

שמאז הדייט ההפקה מצנזרת לנו בשידור של ה24 שעות, קטעים שהוא עם קרן.. אין סיבה לכך. כל הזדמנות שיש לו הוא יושב עם דניאל או עם השאר ביחד.

adiyon2

New member
פשוט יכול להיות שמראים קטעים אחרים בזמן שהם

יחד, אחרת לא ברור לי איך קרן עוד מפנטזת עליו.

אבל כל הזמן מראים קטעים אחרים?

למה עם דניאל, כשהוא איתה.. מראים בכיף? למה לפני הדייט, כשהוא היה עם קרן היו מראים לנו ועכשיו לא? לדעתי האמת היא .. שהוא פשוט כמעט לא יושב איתה.

adiyon2

New member
נוטה להסכים איתך

אבל למה קרן עדיין חושבת שיש לה סיכוי?

למה קרן סיפרה שהם שכבו?

לדעתי (ואולי אני מקצינה).. היא בודה סיפורים ממוחה הקודח. או, שהוא מניאק והיא טיפשה שבאמת עדיין רוצה אותו.

רינתי77

Active member
קרן חושבת שיש לה סיכוי כי, אם להתבטא בצורה

עדינה, היא סיפקה את הסחורה בדייט החלומות, הוסיפה קירות לבית הגיעה לרף שדניאל הציבה..או כל תיאור אחר שתבחרו לעניין....

דיי3

New member
לפי הבנתי איתן רומז גם לדניאל שאין שום ער

ערבות שדניאל היא המיועדת. מאתמול שמתי לב שהוא לא מחפש גם את קרבתה של דניאל, (אולי מפריע לו שהיא מחוברת לאורטל, שהיא במקרה הפייבוריטית שלי.) . יש מצב שאיריס השפיעה עליו בעניין זה....

כמעט כל פעם שאני מסתכלת

הם ביחד.. גם היום בבוקר, כשהיא קיבלה את המכתב מאחותה.

goodpink

New member
זה מכוון מההפקה. אתמול הראו שיש בינהם שיתופיו

ההתרחקות המדומה היא מההפקה להשארות תחושה שיש סיכוי לבנות אחרות. מה שהראו בנוגע לאיתן ודניאל זה שיש בינהם שיתופיות הוא משתף אותה בכל הדברים שהוא עובר במהלך היום ודעותיו וכו', מגן עליה היא משתפת אותו...קרובה לחברים שלו מאוד אורן מעריץ מספר 1 שלה...יש בינהם אינטמיות במובן שלא כולל מיניות רק למרות שזה מאוד שיטחי לכאורה במצב בו הם נמצאים בווילה וכאשר נראה שאיתן לא בה למצוא מערכת יחסים אמיתית זה הכי עמוק שהוא מגיע ברמות של התוכנית אי אינטרקציה עם קרן מאז שיצאו מהחדר משרה תחושה שלא היה שם שום סקס אלה רק מילים מצד הפקה מתוכנן או לא כדי להגיד אבל לא היה.

SHELGIA21

New member
ראיון הזוי להפקה! בעצם שום דבר לא הזוי יותר

מהתכנית עצמה, ככה שכל רעיון שנעלה לא לא יתעלה על התכנית הה... הזו אבל מה לעשות מכורים לריאלטי (כמוני) תמיד יש בנמצא ולכן גם תמיד יהיו צופים לכל סוג של טראש כזה(לצערי
) במקום שכל הבנות ירוצו אחרי איתן שהוא עדיין בגדר הסביר במקום שהבנות יתפרסו בפני חבריו הנלוזים והדוחים ויתהו לעצמן להיות מוטרדות מינית (יוני עם הליטופים במסווה ידידות, ובן ליהי רומן הזוי) תעשו את שארית התכנית ב-2 מסלולים
המירוץ לאיתן למי שמאד רוצה ואוהבת צנוניות
המירוץ למיליון למי שאינה עומדת ב"סטנדרטים הגבוהים" של איתן
ואז אולי לא נצפה בהשפלה של הבנות למול הבנים המחקים ומנשקים יתר על המידה אל מול הבנים שאינם נוקפים אצבע בבית תוך כדי ניצול מעמדם כמיעוט מובחר ומבוקש בהנהגתה של אתי שרק מעודדת את התופעה וגם אם מדי פעם אחד מהם מציע לרחוץ כלים היא מתנגדת בתוקף. זה מה שהיה לי להגיד בינתיים, יום טוב

אוי, קרן, מילא סקס בשידור חי, אבל עם אורבך?

גם אם הייתי מתה כאחרונת הבתולות עלי אדמות, גם אם קרום הבתולין שלי היה מתקשה כמרקמו של דבק-מגע שיבש בשמש של אוגוסט 1948, גם אם שחלותיי היו זועקות לאל שיבא ששוכן לו בערבות הודו, וגם אם חצוצרותיי היו מנגנות כתלמיד בהיכל התרבות בחצור הגלילית, גם אז אחות יקרה, גם אז, הייתי בוחרת למות מות בתולה. מות גיבורה יבשה עדיף על חיי אשה אשר בצעה משגל בשידור חי עם אלוף שחיה, הנראה כמו בובה סקנדיבית יבשושית, חסרת חן, חיות וחיוניות. צר לי עלייך אחותי קרן שחם חזרי לך לרחם אמך אשר בקרית ביאליק והיוולדי לך מחדש כבתולה.

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי !!!

למעלה