ומי המטומטמות האמיתיות הן. ועל נאמר הגמל לא רואה את הדבשת. איך הם עסוקות בריכולים עם כוחניות דוחה. ודניאל נהנת עם אהוב ליבה. כן לאמת לא אמיתי ? הסיםור של איתן לדניאל. אז היא יוצאת בחוץ. ותגיד היה טוב ועבר היא הייתה חברתו שם ולא האחרות נקודה. ואני בעד דניאל ולא קרן. הצביעות קורנת מקרן. זה מה שהיא עושה. על אורטל הבחורה הכי הזויה בבית. וגם סוג של טיפשות . יש בי רק דבר רחד אמיתי השם שלה? מספרת שהיא ירדה מזה ולא רוצה באיתן. הוא לא הטיפוס שלי חחח ואמש בלילה עוצרת את דניאל לא לכנס לחדר. גם דיברה הרבה שטויות לפני. אבל היא מעדיפה את דני ליד איתן מאשר את הצבועה של קרן . יום טוב לכולם
איך את מפרשת את המשפט החזק הזה.- שנאמר מהפה של קרן שחר. אני הייתי חייבת לעשות זאת גם פיזית וגם כימית. ולא מצטערת לרגע. כך אמרה עזבי את הפרושים של אין ספור חזרה על זה גם בליל אמש וכמובן. אחרי הדייאט. לדעתי היה הכול מלה המבין יבין. כך הוא נראה איתן בוחן את הכוח שלו בצורה הזו למשיכה לגבי החברות וההתרקבות. הרבה גברים עושים זאת בכוונה של אמת? וזה נותן לדרך לסלול. את השאר. כמובן אם הקליל יהיה שם בחיבור. ולדעתי בתוכנית הזו היהמתחייב לאסור את הדבר הזה. הרי זו תוכנית ראליטי. עם כוונות טובות של חיפוש אחרי האושר? ואולי כך"אושר" כן יש אפשרות אחרת להיות נחשקת? עד לגבול . כמו בכול תוכנית מכובדת. על האמריקאים נאמר שהסקס חופי שם אז ממש לא כאן הביטוי הוא המתאים. . יש הורים יש כבוד. כך היה ברווק של האמריקאים מאוד מכובד קלסיקה של תוכנית. יום טוב לך והכי מתוקי