היחסים בין איתן וקרן

לא אמרתי שהוא סיפר לדניאל

אמרתי שכל עוד זה היה בגדר נשיקות וכאלה הוא התעקש לספר לה אפילו שהיא ביקשה ממנו שלא . ופתום הוא החליט לסגור עם קרן שלא מספרים מה היה ...

adiyon2

New member
אתמול יוני דיבר עם בן בחצר הבנים ובהקשר אחר

אמר שאיתן שוכבים עם שתי בנות.

רינתי77

Active member
הוא מצפה שהיא תמשיך לחפש את קרבתו..

הוא בעמדה שהבנות מריכות לרוץ אחריו ולא להיפך..בלי קשר לאם זה בסדר או לא לעשות את זה. זה פשוט המצב .

רינתי77

Active member
../images/Emo41.gif תשמעו בנות, אני מתנצלת מראש על השימוש

במיחה הזאת, אבל זה הזוי באיזה שטויות אנחנו מתעסקות. התכנית הזאת דפקה לי את הששכל.

meytula

New member
אני בשמירת הריון../images/Emo6.gif

אין לי מה לעשות בבית

lantora

New member
אני שוכבת בבית חולים,אנכנו כולנו מסכנות...../images/Emo6.gif

adiyon2

New member
אני לא מסכנה, כיף לא לעבוד

למרות שכבר חייבת למצוא עבודה

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם מי שלא מסכן כמונו הופך למסכן

אחרי צפיה ב24/7
האמת שאין תירוץ למה אנחנו רואים,זאת תופעה חברתית מסקרנת שמושכת צופים כמו כל תוכנית ראלטי בסדר גודל ופורמט כזה

lantora

New member
האמת היא שאני בחיים לא נמשכתי לזה,לא ראיתי

לא את האח הגדול,בעצם שום דבר.. אבל שהתחלתי לראות כמו שאת אומרת-זה תופעה חברתית מסקרנת מאד..

לונדרון

New member
יש כאן ללא ספק בעיה,

אנחנו מפרשים את השיחה שהיתה לקרן עם ליהי בלילה שאחרי, כאילו ברור שמדובר בקיום יחסים עם איתן, למרות שקרן דיברה ברמיזות ובשפת גוף מסוימת ולא אמרה זאת מפורשות בצורה חד משמעית וגם איתן לא הזכיר זאת מפורשות בשום צורה עדיין. בשלב הבא, אנחנו מניחים שהיא לא-אמרה-אמת ומבקרים אותה שזה מתוך אינטרס. ובואו רק נניח שכן התקיימו בדייט יחסים בינו לבינה, ההתרחקות ביניהם יכולה להיות זמנית בכדי לא להסגיר את זה לאחרים, במבט, בנגיעה או באמירה. מכל מקום, לדעתי צריך להשאיר את הסוגיה הזאת פתוחה, ואולי אולי נקבל מענה ברור יותר בהמשך

למעלה