היחסים בין איתן וקרן

גם אני שמתי לב לזה! התעלמות מוחלטת

אולי הקשר שלהם נשאר רק בסמסים. אבל לא יודעת קשה לי לשפוט את קרן בקטע הזה, אני לא בטוחה שאני במקומה הייתי יוזמת או מתקרבת אליו בכל הזדמנות כמו שדניאל עושה.. אולי כי הוא פשוט לא נותן לה סימנים שזה בסדר להתקרב כמו שהוא נותן לדניאל... בקיצור קרן נמצאת במצב חרבנה..

רותי167

Well-known member
סוזי,גרעפסים ונפיחות בדייט לא עושים

חשק להמשיך...כי מי רוצה שבכל פגישה כזאת להתפלל למשב רוח שיפיץ את הריח או לחוש תחושת גועל מגרעפסים ליד שולחן האוכל?

אוקי לכל מי שלא ראה את הקטע

של הכביכול "נפיחה" שקרן עשתה הם ישבו וצחקו על הראש שהכסא עושה כשהם זזים ואז קרו זזה והכסא עשה רעש דומה ואיתן אמר לה לבריאות בצחוק ושניהם צחקו על זה אז סליחה אבל היא לא הפליצה לידו

רינתי77

Active member
אולי, אבל הייתה פעם נוספת ואיתן אמר שהוא

מקווה שהרוח היא בכיוון השני...זה כבר לא רעש של שולחן או כסא.

רותי167

Well-known member
תכנסי לשרשורים מיום הדייט,זה היה נורא

לשמוע את השיחה על הנושא ואת ההערות של איתן...(תעשי גרעפסים בשירותים ולא ליד שולחן האוכל...,שתבוא רוח להפיץ את הריח...) זה היה דוחה בלשון המעטה.

noaxxx

New member
למיטב זכרוני, אתמול בלילה ליהי אמרה לקרן

שאיתן ממש הסתכל עליה ומחפש את המבט שלה כל הזמן ושהוא רק מחכה לתגובה ממנה בחזרה. (לא ראיתי את המשחק שלהם אתמול בלילה אז אני לא יודעת אם זה נכון) קרן ענתה לה שהיא בכלל לא רואה ולא מרגישה את זה ממנו.

טוב נו ליהי ממציאה בשם החברות, אני ראיתי

והוא הכי לא ניסה להתקרב אליה. הוא בכלל היה שתוי והתנהג כמו ילד בן 13.

רותי167

Well-known member
ראיתי את המשחק,לא היה שום מבט,נהפוך הוא

המבטים היו לדניאל.

../images/Emo10.gifאו בעברית שכב איתה וזרק אותה

מה שאני לא מצליחה להבין זה את קרן האם היא באמת לא קולטת שהוא לא מדבר איתה כבר יומיים ? ולדעתי לשכב עם בחורה בטלויזיה מצריך מידה מסוימת של אחריות והצנון הזה לא יכול היה להרשות לעצמו לעשות את זה ואז להתעלם ממנה . ממש בושה

סוזי האמת שלגבי ../images/Emo226.gif

אני הבנתי שהיה סקס עוד הרבה לפני שהיא דיברה על זה עם ליהי זה היה מאוד ברור מהשיחה שלה עם איתן על כך שהם מסכימים שלא לדבר על זה עם אף אחד , זה היה ממש ברור אם יצא לך לראות.

הסקס שהיא סיפרה לליהי

זה הסקס שהיה כביכול בדייט. אנחנו מדברות על אותו הדבר.

נכון אבל אני אומרת שאני הבנתי את זה

מאיתן ולא משהיחה של קרן וליהי ולכן אני נוטה להאמין שהיא לא משקרת

איתן וקרן ישבו ליד הבריכה

מיד אחרי המסאז' והיתה להם שיחה של את זה בואי נשאיר בינינו גם לא לחברים שלנו והמבטים שלהם היו מאוד ברורים ... הרי זה כל כך ברור כי הרי כשהוא עושה משהו עם מישהי הוא מיד רץ לספר לדניאל כי הכנות כל כך חשובה לו , ופתאום היה לו כל כך חשוב להבהיר שעל זה לא מספרים לאף אחד .

א. מה שהם דיברו עליו

היה .." מה את הולכת לספר על הדייט..." הם סיכמו ביניהם שהם לא יספרו כל דבר שקרה. קרן רצה וסיפרה לליהי. איתן לא סיפר שום דבר. איפה ראית שהוא סיפר לדניאל?? נראה לך שהיא הייתה מקבלת את זה יפה??

למעלה