חברויות על הפרק באחה"צ של פורענות

שרון-ב-

New member
בן הדביל. גם אם ישמע את ליהי אומרת יחשוב ש

מדובר בדיבוב. כמה בן אדם יכול להיות אטום? לפחות תחשוד קצת. קצת טוב. מחכה לו הפתעה. כשיצפה בתוכנית בבית ויראה את זה יאכל אלף כובעים

הביצוע של ליהי קשור רק לבן

אני זוכר שקראתי שאתי אמרה שליהי תצמד לבן וקרן לאיתן ושהיא (אתי) תצמד ליוני וככה הם יגיעו לגמר

שרון-ב-

New member
סבבה. אז מי החליטה להצמד למישהו שדוחה אותה?

אתי או ליהי? אז אתי אמרה. אז מה? אז קרן אמרה. אז מה? מי שנאלצת להצמד למישהו שהיא סולדת ממנו זו ליהי

אני גם כן חושב שליהי לא באמת אוהבת את בן

וגם דיברתי על זה הרבה פעמים אבל הפעם אני מדבר על נקודה אחרת אתי העלילה על קרן או אמרה את האמת ?

שרון-ב-

New member
השיחה הזאת הייתה באמת. מי העלה את הרעיון

אני לא זוכר כי לא צפיתי בשידור הישיר. שלוש המכשפות בחשו בקלחת והעלו רעיונות. וזה רעיון שהעלו והסכימו איתו שלושתן ואף יישמו...

Dmorrigan

New member
בסטטוס היומי: איתן שוב מנסה להצחיק את הבנים

והבנות עם בדיחות משנות השמונים
הצנון לגמרי תקוע בשנות השמונים, נראה כמו איזה surfer boy כשאני מסתכלת עליו הדבר הראשון שקופץ לי לראש זה פוסטר אייטיזי של מעריב לנוער

meytula

New member
צנון צנון אבל חכם גם ברמת חוכמה בסיסית וגם

חוכמת חיים.שאפו לאיתן הוא כל פעם מקבל נקודות זכות אצלי על האיכות שהוא

יוני דוחף את האף שלו לכל חור

יוני יצא טמבל ובעצם הוא זה שיגרום לפיצוץ הבא בבית. הפעם הפיצוץ יהיה הפיצוץ הגדול שנראה בבית. הפעם כל הרפש יצא החוצה ובענק,,, קרן ליהי אתי יוני ובן. מצד אחד אני לא מסוגלת להבין את איתן איך הוא מתנהל כעיוור אחרי קרן,ומצד שני אמר לאתי את תספרי לי הכל מה שהולך,, אז הוא מאמין בה?או שהיא שקרנית בעיניו אז איך אתה סומך עליה? איך כשהיה לך טוב והיית צריך מידע אתי היתה טובה ועכשיו לא? אני מאמינה לאתי מאוד הפעם לפחות היא אמרה את כל האמת,,,,, ואסביר קרן רצה למיליון לכן אמרה אני יפה חתיכה אני אתלבש על איתן,,,כדי להרחיק את ליהי מאיתן שהיא תתלבש על בן ואתי כדי שתהיה מרוצה תתלבש על יוני שזה מה זה מסתדר מצוין ונשמע נכון ואמיתי... רק שהן הטיפשות לא קלטו שקרן מפעילה אותן,מרחיקה חלק מאיתן וכל המטרה שלה שהן יביאו אותה למיליון ושוב אתי לא משקרת בקטע הזה,,, זה שבן ואיתן יוצאים פיתה בעיה שלהם.

שרון-ב-

New member
אני לא מבין איך הבנים מגיבים לדברים?

לא צופה כרגע. אף אחד מהם אפילו לא חושב שאתי דוברת אמת? ההכחשה נעימה להם יותר....

יוני טמבל

הוא הלך לספר לבן מה שמע מאתי,, בן התרגז התעצבן,, לאחר שיחה ביינהם בה אמר יוני שהוא מאמין לאתי,,,נכנס איתן שסיפר,, שהיתה בינו לקרן שיחה הוא ברר איתה קרן הכחישה ומבחינתו התיק סגור,, קרן דוברת אמת,,,בן חושב שהכוונות של ליהי אמיתיות אליו לבנתיים עד שיגלה אחרת ואז,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, לאחר שבן אמר לו שהשיחה ביינהם יכולה להוביל לפיצוץ רציני בבית יוני אמר,,,,,,ליהי מותק, ליהי יפה,,, כולנו אוהבים אותה ובלה בלה בלה יוני ניסה להסיט את הדברים שאמר לכיוון אחר ולכבות את האש............................................. אלה גברים אלה?יאק.

לבן יש הרגשה שליהי לא אמיתית

ואם שניים אומרים לך שאתה שיכור אז אתה שיכור !!!!!!!! כלומר אם אתי אמרה ויוני מסכים איתה ואומר שהיא דוברת אמת כולל התחושה של בן שאולי היא לא אמיתית אליו אז מה יש לפחד? סימן שזה אמיתי וליהי לא ישרה איתו,,, בן שאל אתה לא מרגיש?אתה צריך שחברים שלך בחוץ יספרו לך?דבילי לא?

meytula

New member
סוף סוף קצת רומנטיקה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

MICHI2404

New member
איזה תמונה של הביוקר, אם זאת לא אהבה כנראה

שהשתגעתי. אני בעד שאיתן יודיע
היום לכולם שהוא מאוד מתנצל על שהרס את המשחק, יקח את דני ויצא איתה בחוץ.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוא פלט לה היום''כשנצא מפה אני אספר לך מלא דברים''

למעלה