הבעת דעה וגישה שונים
אני לא מבינה את הגישה הכל כך שלילית שלכם כלפי קרן וליהי. אני לא מכירה את קרן, ומודה שהיא נראתה לי רעה בהתחלה, בלי סיבה ממשית. בהמשך ראיתי בחורה שמתחשבת בכולם, שלא עושה דרמות והצגות, מופנמת ויחד עם זאת חברה טובה. היא לא ריכלה על אתי וגם לא על דניאל. היא התקרבה לענבר וענת, כדי להכיר יותר אחרי שהיא הבינה מההצבעות והשיחה עם איתן שהקשר עם אתי לא עושה לה טוב, ושהיא לא רואה את הדברים נכון, כמו שאיתן אמר לה. ליהי בכלל נראית ילדה טובה ותמימה, כזאת שתומכת ועוזרת כמעט לכל אחד בוילה. היא עוזרת לקרן מאוד וזו חברות ונאמנות מאוד יפים וגדולים בעיני. ליהי יודעת שהיא יפה ויודעת גם לירות חיצים, אבל בתוך תוכה יש לה לב טוב כלפי מי שחשוב לה. אני כן חושבת שהיא אמיתית עם בן. אם היא היתה שחקנית, כמו שאתי (שלא פוגעת בזבוב), אומרת עליה. היא היתה משחקת את המשחק ועפה עליו כולה ומשחקת בו. במקום זה היא מנסה להתמודד עם הקושי שלה להתקרב במיוחד כשיש מצלמות מסביב, ואתי שיורדת עליה כשהיא מתקרבת לבן. דניאל לא מאפשרת לאף אחת להתקרב לאיתן. היא שתלטנית ומניפולטיבית בדרכה. היא תפסה על איתן שליטה והעבירה את המסר, הוא שלי אל תתקרבו אליו. היא גם שומרת עליו וסביבו כל הזמן שאף אחת אחרת לא תתקרב. היא גם חושבת שכולם חייבים לה בגלל שהיא מאוהבת. למה חייבים לה משהו בכלל? היא זו שהעדיפה את הבנים משיקולים קרים, ואח"כ התלוננה שהבנות התרחקו ממנה. עובדה היא שכל מי שהיא בחרה להתקרב אליה קיבלה אותה. אתי היא בוסית, שקרנית ומניפולטיבית והיא היחידה בבית שאני לא סובלת. אתי לא רואה אף אחד ממטר. כולם הם כלי משחק שלה. היא שתלטנית פחד. תראו איך אורטל עכשיו פתאום מנקה, מקפלת ונכנסה לתפקיד החיילת של אתי. אפילו אורטל שנראה היה שאין מי שיגיד לה מה לעשות. אתי בוחרת לא לשבת עם כולם ואורטל איתה. אפילו פתחה את הפה על אחרות בגלל ההשפעה של אתי והתחושה שיש לה גב עכשיו. בדיוק כמו שהיה עם קרן שהיתה החיילת של אתי קודם לכן. יתר הבנות, איילת, ענבר וענת. הן חמודות. אני לא יודעת מה קרה בין איילת לענבר, אבל אני מבינה שזה משבר יותר גדול ממה שאנחנו מבינים ורואים. אני חושבת שאיילת ציפתה מענבר ליותר ממה שהיא היתה מסוגלת. ענבר ילדה טובה, ואיילת חמודה, אבל משהו הפסיק לעבוד ביניהן וחבל. איילת דאגה לענבר שתישאר בתוכנית, ואיילת לקחה את ענבר לקניות והיה להן באמת כיף. אבל כמו שקורה לכולנו, היחסים עלו על שרטון וזה עשה רע לשתיהן. התלבטתי מאוד אם להגיב. כי בתכל'ס אני לא לוקחת את הדברים באופן אישי, זה מסקרן לראות אותם אבל לא יותר מזה. אני כותבת כי אני חושבת שחסרים פה פרופורציה ואיזון וזה מפריע לי. לא מבינה למה החלטתם לשנוא את קרן ולפרש כל התנהגות שלה כרעה. אז לפני שאתם תוקפים, תחשבו על הדברים ובמיוחד נסו לענות באופן ענייני ולא בתוקפנות ובקללות.