משחק הכדורים כמשל למתרחש בוילה

noaxxx

New member
אתם באמת חושבים שנתנו לענבר שאלות קלות???

נתנו לכולם שאלות קלות... זה היה השכלה כללית הכי בסיסית שיש. מתי פרצה מלחמת 6 הימים זו שאלה קשה? נדיה קומנצ'י? קלסיקה לדעתי זה יצא להם בפוקס שענת זכתה

Lichy7

New member
זה לא עצם השאלה, אלא השאלה למי היא ניתנת..

מלחמת ששת הימים למשל זו שאלה שהיה ברור להם שאיתן או בן ידעו אותה בוודאות, אך אורטל או דניאל למשל לא יידעו, וכך הלאה לגבי יתר השאלות. מה שברור הוא שכיוונו בשאלות עבור מתמודדים מסויימים, בפרט עבור ענבר כדי שתעלה קרנה וכדי שקולותיה יעברו לקרן

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif אבל לא רק בשביל קרן...

הם היו עצלנים והרגו כבר 2 ציפורים במכה: בנצחון של ענבר במשחק הם גם הצליחו לקדם את קרן וגם את ענבר (מול איתן ובכלל)

noaxxx

New member
הבנתי את הנקודה שלך..

אם ככה, אולי הם כיוונו להוציא את אורטל טיפשה?

Lichy7

New member
לדעתי כן

שעשועון אחד, הרבה מאוד מטרות.. ענבר, קרן, אורטל.. בעניין של אורטל לדעתי ההפקה מודעת לשמועות על כך שמריצים אותה, ואין גרוע מכך עבור אמינותה של תוכנית. גם העובדה שאורטל מאוד לא דומיננטית, לא מקבלת הרבה זמן מסך, ולפי התגובות דווקא לא מעוררת כזו אהדה, היא הרבה יותר ממחשידה אם בוחנים את ההצבעות שלה. בנושא הזה היתה להם הזדמנות טובה להראות פן נוסף של מי זו אורטל. היא אומנם ערמומית ברמות מרשימות (גם ההתחברות לדניאל עכשיו נועדה כדי להתקרב לאיתן) אך מבחינה שכלית היא רחוקה מלהיות חכמה. דומה מאוד לדניאל בקטע הזה- ערמומית, מלאה חוכמת חיים, אבל אינטליגנציה זה לא הצד החזק שלה

לונדרון

New member
לא נראה לי שיש בכך ממש,

מהיכרות עם תוכנית הרדיו שלהם, טל ואביעד נוטים לפלוט השערות והערכות וכו' ככל העולה על רוחם. לי זה נשמע כמו, הישארו איתנו בשידור כי עוד יכול להיות מעניין

דקל69

New member
זה לא חשוד, ההפקה מכוונת לחיבור מסויין בין

ענבר ואיתן. זה לא חייב להיות בקטע רומנטי, זה יכול להיות ענין של חברות, תמיכה ובעיקר קירוב ביניהם. מבחינת ההפקה כרגע יש רק שתי בנות בצלע הרומנטית - דניאל וקרן. את קרן הם משאירים כסוס צולע כי לאחר הדייט בסוויטה היחסים התקררו ללא ספק (ואין קשר אם היה סקס או לא), הם חייבים להמשיך ולהטעין את התחרות אם כי ברור שקרן היא אופציה על הנייר בלבד, אם היה סיכוי לפני הדייט ברור שמבחינה רגשית זה התפוגג אצל איתן. גם אני שמתי לב שההפקה כיוונה לענבר את הזכיה בשאלון, גם בכך ששינו את החוקים וגם בכך שנתנו לה את הנצחון למרות שכמה אנשים בוילה פלטו שבן לחש לה את התשובה. אניט גם לא שוללת שיהיה פלירט קצר של נשיקות ביניהם, הוא כבר לא סולד מימנה כבהתחלה (למרות שמבחינת משיכה היא לא הבחירה הראשונית שלו) ואיתן ניזון הרבה ממחשבת והצבעת הקהל לגבי דיירי הוילה.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif במיוחד לגבי איתן ובחירות הקהל

דקל69

New member
איתן מודע לכך שלקהל יש כוח לתת את הזכיה

לבחורה שהוא תומך/מזדהה ומסמפט אותה ללא קשר לבחירת האובייקט לזוגיות. מלבד זה זוהי האינדיקציה היחידה שלו לאינטרקציה בוילה ולאופיין של הבנות. אם בהתחלה הופתע לגבי הבחירה בענבר היום הוא כבר מקבל זאת בשוויון נפש, ללא פליאה ואפילו כדבר ברור מאליו. לדעתי הוא כבר יודע שהבאות בתור להדחה הן ליהיא וליז כי הן מועמדות באופן קבוע וגם לא מעניינות אותו, למעשה אם לא בן ליהיא כבר היתה מודחת ודי מייותרת מבחינת איתן. ליז לא חשובה לו וכבר מועמדת מספר פעמים וכנראה ידיח אותה. עם ענת נהייתה לו שפה משותפת, סוג של התחברות וגם היא בקשר טוב עם החברים שלו כך שהיא לא בסכנה, הוא גם העדיף להשאיר אותה לפני שבועיים על פני לינוי. השאלה היא מה היחס שלו לגבי ההעמדה של איילת השבוע וזה שאתי וקרן עקפו אותה לעומת שבוע שעבר.

Klayhamn

New member
../images/Emo106.gif אני אוהב את הניתוחים שלך

אני מסכים לגמרי, ובקשר לאיילת - אני בטוח שאיתן יעשה ראציונאליזציה ויגיד שזה בגלל הטריק המלוכלך שהיא דפקה לו עם דניאל (אולי יוסיף לזה שהיא "לא עצמה לאחרונה" ויפרוט את זה בכמה דוגמאות - כמו ההתרחקות מענבר וההתקרבות לקרן -- הוא גם מודע לזה כי ענבר ספרה על זה ליוני ואני מניח שיוני העביר לאיתן)

andy181

New member
יכול להיות שההפקה אכן מכוונת לזה

אבל זה לא אומר שזה באמת יקרה... אם תסתכלו בפרקים הראשונים ההפקה כיוונה לאיתן ועדי- ובסופו של דבר לא יצא מזה כלום.

איתן סיפר השבוע לאיילת, שהוא סגור על דניאל

איילת וחברותיה הצביעו לקרן,שתצא לדייט עם איתן. הוא נעלב מאיילת בגלל, שהיא ידעה שהוא רוצה לצאת לדייט עם דניאל, במקום קרן. גם היא שלחה לו אסמסים, והוא לא ענה לה. כתוב בסטטוס, שהם ליבנו את העניינים. אני לא ראיתי את השיחה. נראה לי שאיתן לא ישכח כל כך מהר, שאיילת הצביעה לקרן לדייט, ולסופו של דבר ידיח אותה.

andy181

New member
אם איתן היה סגור על דני הוא לא היה שוכב

עם קרן. חוץ מזה גם איתן יודע שנכנסות חדשות, הוא לא נעול על שום דבר. דני אומנם כרגע בעדיפות ראשונה, אבל נותר עוד המון זמן.

דקל69

New member
הוא ידיח אותה בקרוב, אם לא השבוע מכיון שאולי

ירצה להפטר מהנוכחות המעיקה של ליז על הבנות אז בשבוע הבא אם תהיה מועמדת. מה גם שנכנס לו קריטריון נוסף בשיקול - איילת מועמדת מבחינת הקהל כנראה שזה יבסס עוד את החוסר צורך שלו בה. איתן לא ישכח - איתן דורש נאמנות מוחלטת מהאנשים שלצידו - החברים, הידידות, הקרובים ובנות הזוג.

ליז ואיילת דורשות יותר מדי תשומת לב.

כל המצב הזה , מתחיל להמאס. כל הזמן שליז מעומדת להדחה, היא מתחילה להתמסכן, ולעשות שיחות עם הבנים.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif אנחנו מסכימים בגדול

אני רק טוען שההפקה פשוט מנצלת פרצה באינטרקציה אנושית שהיא הבחינה בה... היא לא "המציאה" את הקשר בין ענבר ואיתן יש מעין -- היא החליטה עליו לאור החוזק של ענבר ב-SMS ולאור התהליך ההדרגתי של ההשתנות שענבר עברה (עוד לפני שגילתה שהיא בטופ4) -- לדוגמא, ההתרחקות מאיילת וההתקרבות לענת, התסכול שלה מכך שאינה מגיעה ל-FRONT וכו' --- השינויים האלה השפיעו גם על האינטרקציה עם איתן שגם הוא, בתורו, החל להפתח אליה יותר --- כל אלה היוו מבחינת ההפקה כנראה כר נח להשפעה - ונותר לה רק לעשות כמה מהלכים פשוטים כדי להביא לחיבור של ממש... אבל עדיין מפתיעה העוצמה שלו --- לדוגמא, לקיחת הכדור מאיילת והנתינה לענבר, המסירה ההדדית בין ענבר ואיתן, העקיפה של ענבר את איילת בפופולאריות --- קשה כבר לדעת מה מהונדס פה ומה אותנטי...

דקל69

New member
אתה טועה - ההפקה אומנם לא המציאה קשר אך

גרמה לו לקרות בהדרגה. איתן לא היה שם לב לענבר אם לא היה מבחין בפרט חשוב - שהיא לא מודעמדת להדחה ע"י הקהל. זה התגבש במשך שבועיים רצופים לפי ההצבעות, הוא החל לחשוב/להבין שמשהו נסתר מעיניו לגביה, הוא התחיל לתהות לגבי הענין אך עדיין לא כיוון לקטע רומנטי/זוגי איתה ועדיין לא מתכנן את זה. לאחר מכן הגיע השאלון, הזכיה, הנסיון שלה להתקרב אליו ע,י בחירה בו (שמרמזת על נסיון לרצות/להתקרב/להכיר) וצפיה בקטעים שכבשו את הקהל. עכשיו הוא מבין את הענין וההעדפה לבחורה שנסתרו מעיניו מקודם. ההפקה שואפת לקירוב או לחברות ביניהם למטרה אחת - SMS מרובים לענבר ואולי גם אם לא יקרה משהו רומנטי ביניהם שתשאר בחורה שמחוץ לקטע הרומנטי בתחרות על הפרס. מבחירתם זה אידיאלי - השאלה האלמותית, כסף או אהבה? וברגעים אלה איילת מתפרקת במיטה ואף אחת מחברותיה לא נמצאת לצידה - איפה הנאמנות? היא אולי תטעם טיפה ממה שהאכילה את איתן שביקש מימנה לגלות חברות ולבחור את הבחורה שהוא מעדיף רק בשם הקירבה והחברות ביניהם והיא לא התנהגה כחברה טובה.

Klayhamn

New member
כן אבל...

בוא נמנה דברים שלהפקה לא הייתה עליהם שליטה: 1. ענבר לא הייתה חייבת לבחור את איתן 2. ענבר גם (לפחות בתיאוריה) יכלה לטעות בשאלון באופן שלא ניתן היה לחפות עליו 3. איתן לא היה בהכרח מתקרב או נפתח לענבר אפילו שהיא פופולארית בהצבעות. הנה, גם אורטל חזקה בהצבעות והוא רק מתרחק ממנה. בקשר ליתר קבל
גדול... תודה על הודעותיך המושקעות!

דקל69

New member
תשובות, להפקה יש שליטה והשפעה על דברים רבים:

1. ענבר אינטרסנטית (גם אם לא מלאה בתשומי כמו איילת) - והיא היתה בוחרת רק באיתן. יוני ייעץ לה לבחור בבן שמסר את התשובה לידיה, אתי החליטה עבורה לבחור את איילת כי היא חייבת לה את זה ואין מה להתלבט לגבי כך. ענבר עשתה את ההחלטה הכדאית והנכונה עבורה בלבד, ואולי גם מכוונת. 2. ענבר טעתה בשאלה של אבניבי וניסתה אין ספור אפשרויות לאיך אומרים את זה, היא קיבלה זמן בילתי מוגבל ודי שלטה על ירון לגבי מועד התשובה ושמעה את המלמולים בדרך לגבי המילים, אחד מהאפשרויות היה צריך להיות, זה שיר הכי מוכר שיש ואני צעירה מימנה וידעתי אותו. היא קיבלה שאלות סופר קלות ועובדה שגם לא ידעה את בן גוריון (מי לא יודע מי זה ראש הממשלה הראשון?) ההפקה לא ביטלה את התשובה שבן לחש לה. 3. איתן אולי חושב שאורטל עדיין על הגל של הקטע הרומנטי איתו ולכן עדיין לא בין המועמדות. כרגע לא מטריד אותו לגביה, יש לו רשימה קודמת לפניה. עצם העובדה שבינו לבין ענבר לא היתה אפילו החלפת מילה ואפילו הפוך - היתה טינה וחוסר חיבה מופגן ועדיין היא לא הועמדה להדחה הבהבה אצלו נורה. איתן מודע בצורה מאוד ברורה לחוזק של ענבר - הקליטה עכשיו היא שהיא היתה חזקה מההתחלה ללא שום קשר אליו ולרגשותיו ודעותיו כלפיה, דבר שרק מחזק את התהיה/סקרנות שלו לגביה. לדעתי יש משהו בכך שהעביר אליה 3 פעמים את הכדור היום, זה לא אקראי, לא תמים ודי מרמז ומכוון למשהו, גם הבחירה שלה בו נותנת פתח למשחק חדש בזירה שלהם. אני בטוחה שהיא לא אופציה רומנטית עבורו - לא מינית ולא נפשית אך הוא יעדיף לשמור אותה קרוב אליו מאשר ללכת נגדה והקהל.

Klayhamn

New member
הכל טוב ויפה אבל ...

עדיין להפקה אין שליטה על הדברים האלה אלא רק השפעה עליהם... 1. זה שענבר אינטרסנטית זה נחמד אבל עדיין הייתה יכולה לבחור באיילת. ואללה, קורה... אי אפשר לחזות אנשים ב-100% 2. מסכים, כאן הייתה התערבות בוטה 3. לא הבנתי איך זה קשור להפקה... ההבנות של איתן הן שלו, להפקה אין השפעה עליהן (אלא אם כן שלחו לו SMS: "ענבר מקום 2"). את חושבת שזה מה שקרה? בסופו של דבר אי אפשר להסתיר שגם מתרחש פה משהו אותנטי, זה לא משחק ולא תסריט... יש פה אמנם הכוונה מלמעלה אבל יש יסוד אמיתי. השאלה היא רק "מה קדם למה", ועל השאלה הזו עדיין לא קיבלתי תשובה טובה לגבי הניתוח של איתן עצמו - קטונתי מלקרוא את הצנון

למעלה