משחק הכדורים כמשל למתרחש בוילה

../images/Emo45.gifמדויק

וklay נראה לי שהמוח שלך עובד שעות נוספות ויצירתיות יש לציין, לא נראה לי שההפקה מכוונת(אם היא מכוונת בכלל) את איתן למשהו רומנטי עם ענבר, אלא לשבור את הקרח בינהם כמו שענבר בעצמה אמרה לאיתן, ולתת להם הזדמנות להכיר אחד את השניה מבחינה חברית ולא רומנטית...

Klayhamn

New member
היא בטוח מכוונת...

בזה אין כמעט שום ספק. השאלה היא למה... לדעתי הם מכוונים גם למשהו רומנטי (אם לא מהותית, אז לפחות "תיאורטית" - והנה, יש להם מלא חומר לעבוד איתו, עם משחק הכדורים האחרון...), הם לא רוצים להראות אותם כסתם BUDDIES - כי פוטנציאל רומנטי (גם אם פיקטיבי לחלוטין) יקצור יותר SMS לדעתי אבל הכל ספקולציות :)

בוףברכה

New member
משחק...ה../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif../images/Emo222.gif...הכדורים

מיסתבר...יוני...
...קיבל ..הכי הרבה כדורים....(כולל1 במצח..)... ליז...קורעת..איך שהיא בוכה
...ומדברת..."...אתה 1..החברים הכי ..ק..ר..ו..ב..י.ם..אלליי..".. (קלטתי שהיא ניסתה להיתחמק...מלקבל..ת'כדור הZה...ו..בכל זאת..קיבלה.. ןמענת..קיבל..את..הכדו
ר הרומנטי.?..(...הייתה צריכה להביא לו..
פינגפונג...כאב..ראש..

goodpink

New member
היא ניסתה לתת לו כאב ראש. הוא העמיד אותה בפינ

הוא העמיד אותה בפינה בנוגע לשאלה מי הגבר שהכי מעניין אותה... זה או בן או איתן או אורן בפירוש לא יוני קרן הטיפשה חשפה בפני שיוני אמר שהיה יוצא איתה כאילו ענת הולכת לעשות אם זה משהו ואכפת לה רומנטית מיוני . ראו שרצו להתחמק מהשאלה גם הבנים אבל יוני התעקש לשאול אותה... לא היתה לה אפשרות אחרת היא זרקה את זה אליו ושברה כוסות. לדעתי היא היתה בוחרת בבן. איתן ואחרי זה אורן. בכל מקרה ענת מדהימה והיא יודעת לשאול שאלות כמו שהיא יודעת קולטת אנשים וסיטואציות לגבי קרן= אני לא מאמינה שענת חושבת את זה באמת מקווה שזה השיכרות מדברת או העובדה שהיא לא רואה את הרוע של קרן. קרן נשמעה כזו מזוייפת שהיא אמרה לה על ההתחברות אליה על ענבר ואיילת. נו באמת.

adiyon2

New member
גם לי היה מוזר כל הדברים שענת אמרה עליה

ומצד שני גם יוני אמר דברים טובים. יש משהו שאנחנו מפספים בקרן?

stabilo7

New member
הבכי של ליז זה אחד הדברים המצחיקים...

לא נעים להגיד, אבל במקום שזה יגרום לי לפתח אליה אמפתיה זה פשוט נראה לי שהיא נכנסת לקריז נוסף.... איזה דרמטיות רק כי יוני אמר שהיא מעצבנת אותו?... וואי וואי מה יקרה כשהיא תגלה מה נאמר עליה מאחורי הגב........ לא הייתי רוצה להיות לידה בנקודה הזו

לגבי איילת והקינקיות

איתן העביר לאיילת את הכדור ואז איילת אמרה שזה מעליב אותה ואז ענבר אמרה שזה לא מעליב והיא היתה שמחה לקבל את זה ורק אח"כ איתן העביר את הכדור לענבר ולא הפוך כמו שכתבת... לגבי הבכי של איילת שאמרה מה אני עושה לא נכון- זה מן הסתם הפוסט טראומה של מעומדות ראשונה להדחה ע"י הקהל...אפשר להבין.

Klayhamn

New member
לא בדיוק

אני שמעתי את השיחה והקשבתי לה ב-2 אוזניים (ולא בחצי אוזן כמו בדרך כלל), בגלל שזה הנושא שהכי מעניין אותי כרגע.. מה שאיילת אמרה כשקבילה את הכדור זה לא "זה מעליב אותי", היא אמרה שזו "לא בדיוק השאלה שהייתה רוצה לקבל בזכותה את הכדור" (או משהו בנוסח דומה) וצחקקה במבוכה... ענבר לא אמרה "זה לא מעליב" אלא סתם אמרה שהייתה דווקא שמחה לקבל את זה - ואז בעצם איתן נזכר שהוא צריך לתת לה, ואז כשהוא לקח ממנה את הכדור היא אמרה (ואני זוכר את זה ב-100%) "היי, זה מעליב" ה-"מה אני עושה לא נכון" זה כמובן בגלל ההדחה, אבל לדעתי זה גם בגלל ענבר - למרות שאיילת עדיין לא לגמרי מודה בזה (וגם אין לה כנראה כל כך למי להודות בזה, אולי חוץ מאיריס )

אוקיי, יתכן שלא שמעתי טוב ולגבי איילת וענבר

אני גם מסכימה שבזמן האחרון הן התרחקו והנה לפני רגע איילת כעסה קצת על ענבר שאמרה שידברו על זה בבוקר...ענבר מרגיזה אותי, לא רק שהיא התרחקה מאיילת ולא נמצאת לידה כשהיא במשבר ולעומת זאת הלשון שלה נמצאת עמוק אבל עמוק בתחת של קרן...

stabilo7

New member
klay מזל טוב :) ../images/Emo140.gif היו שאלות (תשובות)

מעניינות במשחק הזה?

Klayhamn

New member
../images/Emo140.gif תודה -- כן, מה שכתבתי בראש השרשור

היו כל כך הרבה דברים שקשה היה לי להתמקד, אולי מישהו אחר יזכור משהו אחר

רגע רק רגע

Active member
למה לא שאלו...

למי יש ת'שיניים הכי יפות? דווקא היו לי שתי מועמדות פוטנציאליות

צמד הרכלניות קרןַ&אתי ברכילות הלילית שלהן

קרן חיה בסרט. כשאיתן ייצא ויראה ...או שיראו לו קטעים .. "אני שמחה שייראה את הכל" היא חושבת שאנשים לא רואים את הרכילות האין סופית שלה? את הירידות הבלתי פוסקות שלה על דניאל היא באמת תופסת את עצמה משהו אחר ממה שהיא באמת והיא מציעה לליהי.. תהיי חמה לבן , תראי לו רגש, זה מה שעובד , מה מה שרוצים לראות.. רגש אם צריך אפילו תעמדי בחוץ ערומה, העיקר שתראי רגש.

noaxxx

New member
לגמרי..הם יכולים להתחלק, חצי ליוני חצי לאיריס

ככה יהיה להם יותר שעות טיפול, כולם יוכלו לעבור את התהליך הרבה יותר מהר.. ולגאול אותנו מיסורייהם

למעלה