סקר:מי הפייבוריטית שלך לזכיה בגמר?

adiyon2

New member
רק אם זה בא עם עגבניות וטיפה סחוק

אשכנזייה בכל זאת.

adiyon2

New member
צודק, אין אפליות לביצה, יאללה שים

התימנים שאני מכירה, אפילו את זה לא היו עושים. אתה באמת לארג'
אבל שמת מלא חריף, אמרתי אשכנזייה. רבע
זה די והותר.

הבעיה העיקרית של קרן, היא שכל האמצעים מקדשים

את המטרה. לגיטימי לרצות לנצח, אך הדרך להצלחה ולניצחון היא חשובה, דרכה של קרן רצופה במעשים נלוזים ומעוררי סלידה.

אבישג55

New member
אין מה להיות מופתעת קרן באמת הכי מרשימה

חכמה ,וכולה גם הקטע עם איתן לא נורא כ"כ ,אל תתייפיפו.הביקורת נגדה נובעת נטו מקנאה. הגבר שיזכה בה יהיה מאושר ,על זה אני חותמת.

Ninaz

New member
מסכימה איתך שהגבר שלה יהיה מאושר היא השפוטה

יודעת לענג גבר ולשיר לו שירי ערש בלילות היא יודעת לבטל את אישיותה מול גבר. לא סתם היא סיפרה שהחבר הקודם שלה במשך שנה שלמה הסתיר אותה ולא יצא איתה לאור.

yly463

New member
הייתי שמחה לקבל הסבר מה נחמד בה?

רכלנית תככנית אין אתן שלא דיברה סרה בו מה טוב בה? רק רוע וקינאה אשמח לקבל הסבר שיפריח את דעתי

אבישג55

New member
קרן

לא מרכלת יותר מאחרות.טועה לפעמים בשיפוט ,זה קורה ,מנסה לתקן ומחפשת אהבה וזה ליגיטימי בהחלט.לטעמי יש בה אצילות וכיף להסתכל בה.קרן יודעת להתנסח ויש בה טוב לב למרות מה שרבים פה ופורום חושבים.הבעיה הגדולה של קרן היא היופי שלה {רבות היו מסכימות להתחלף אתה}.היופי בד"כ מוסיף לביטחון העצמי לא כך אצל קרן.

abigl

New member
אורטל כל כך מלאכותית שאפילו למשפחתה קשה לקנות

את מה שעושה ואומרת. היא לא שמה קצוץ על אורן הטיפשון. והוא, כשייצא וילמד קצת עליה , יבין שטעה בגדול. היא צריכה אותו אך ורק כדי להבטיח לעצמה מקום בגמר. ליהי, לא טובה ממנה בהרבה. אצלי ליהי בדרגה קצת גבוהה מאורטל וגם מקרן שירדה למעמקים בזה שלא איכפת לה מי ומה העיקר להגיע לגמר באיזו מיטה בחדרי הבנים. בהתחלה, בתקופה שראינו יותר לפני כחודש, לא סבלתי את דניאל בגלל שמכירה אותה קצת מסיפורי חברים מנעוריה ושנים קודמות. אבל היא דווקא מסתמנת כפייבוריטית כי לפחות עקבית וגם שומרת על עצמה מאוד בחוכמה. היום נכנסנו כדי לראות שוב איך מתקדם ומה יהיה בגמר. ראינו שזה נפל לתהומות, הכי הזדעזענו מאורטל, עד כמה הבים לא קוראים אותה באמת.

הלוואי ואורטל והיא האחרונה שיגידו עלייה

מלאכותית או שחקנית, אורטל הכי ישרה ואמינה בוילה, פשוט קסם של אדם.

Ninaz

New member
../images/Emo2.gifאורטל הבחורה הכי אמיתית בוילה-כנראה לא

תהית על קנקנה אן בה טיפת רוע

אתמול אורטל הודתה למעשה בפני ליהי שהיא משחקת

אמרה לה שבקלות היא יכולה להיות פלרטטנית ומוחצנת, היא עוצרת את עצמה. זו בחורה אמיתית?

webguy

New member
פרשנות מעוותת כרגיל אין חדש :)

היא אמרה שהמצלמות גורמות לה להיות עצורה .. נשמע לי די נורמלי ... למי שרוצה לשקם יחסים עם משפחה סופר שמרנית ..!!

מסכימה לגבי אורטל

היא משחקת משחק. היא התחילה כפלרטטנית ועשתה עיניים לכל אחד שם.,נישקה את איתן במחושבות ווירטואוזיות מדהימים תרתי משמע. עכשיו היא שינתה משחק כי הבינה שהמשחק הקודם שרף אותה אצל הבנים. לזכותה ייאמר שהיא לא סכסכנית כמו אתי, ולא צבועה כמוה. ליהי מקסימה בעיני. מאוד אמיתית והיתה אמיתית לכל אורך הדרך. כשהיא נבהלה מהרגשות שלה לגב לפתע, היא חשפה ולא שמרה בבטן, למרות שזה היה לרעתה. כשהיא הבינה שבעצם היא דחתה את בן מתוך פחד להיפגע כי הוא כן נגע בה עמוק בלב, היא היתה מספיק אמיצה לחזור בה ולהילחם עליו, למרות שזה נראה רע מהצד. בעיני היא הכי אמיתית ולא משחקת משחק. היא לא מסוגלת לשחק משחקים, כשהיא לא יכלה לגעת בבן, למרות שזה היה נכון טקטית היא לא היתה מסוגלת. כשהיא הורידה את מחסום הפחד ונתנה ללב שלה ללכת אליו בלי פחד, היא הלכה בניגוד לכל היגיון משחקי אליו. קרן בעיני היחידה שמצליחה להחזיק מעמד במקום ההזוי הזה ולהיות בסדר. יש לה מגרעות כמו כולם, אבל להעמיד פנים 3 חודשים כל כך צפופים זה בלתי אפשרי, עובדה שכולם שם אוהבים אותה.

KEEK

Member
אז דניאל היא נבחרה כאישה הכי נאמנה

אבל קרן כאישה האידיאלית? איך זה הגיוני?

andy181

New member
אין לי מושג..אל תשכח שההפרש יכול להיות בקול

אחד בין כל קטגוריה. קרן קיבלה גם את האישה האידיאלית וגם זכתה בקטגוריה של האחת שבאה לחפש אהבה. אבל בכל זאת דניאל היא זאת שקיבלה את אישה הכי נאמנה וזאת שהכי ראויה למיליון, אז לך תבין אותם...

למעלה