סקר:מי הפייבוריטית שלך לזכיה בגמר?

דקל69

New member
ועדיין רק משפחות עם אמצעים גדולים יכולים

להוציא סכום כזה. יחס הזכיה הוא אחד ל- 3 (אם אורטל, קרן ודניאל האחרונות במירוץ). זה סכום לא קטן, מאחר וגמר שיעורי ההצבעה מכופלים, זה יצור מצב של השקעה מוגברת של משפחות (בעיקר). זה תלוי גם ביושרת המשפחות והרצון לנצחון כשר ואמיתי. אני לא הייתי פועלת כך (גם אם היה בידי את הסכום). כפי שהנצחון של אירית בהשרדות ישאר לעולם לא כשר וחף מאינטרסים, הצעירים האלה שחושבים ומאמינים לאיזה קריירה בתחום ירצו את האהדה האמיתית.

KEEK

Member
לגבי אירית

גם אני חשבתי שהזכיה שלה לא כשרה היום, שאני רואה את גב 24/7, אני מבין למה היא זכתה או יותר נכון, למה הוא לא זכה. הוא בנאדם בלתי נסבל. הם היו צריכים לחיות על אי בודד עם האגו הנפוח הזה את היית מעניקה לו מיליון? נכון שהיא ידעה לקנות את קולות המושבעים.. אבל נראה לי שגם בזול מאוד היא יכלה לעשות את זה הם לא סבלו את גב ומסתבר שבצדק

דקל69

New member
כן. זה לא רק האגו, זאת השחצנות והיהירות,

הצורך לפגוע באנשים ולהקטין אותם. החבירה לרוחן בכדי ללגלג עם כולם (כאשר השני המוציא לפועל את הזלזול וגב המתכנן). ועדיין, רוב הקולות שניתנו לאירית היו בזכות הקשרים שיצרה לאחר התוכנית, הבטחות שונות ואינטרסים. וגם היה להם קשה להודות שגב שחקן טוב מהם, גם אם שיחק מלוכלך ולא נקי. אפילו נטלי בראיון לפני הגמר אמרה שהיתה מצביעה לאירית ולא לגב. לא בטוח שללא הענקת תמורות שונות ההפרש בין גב לאירית היה כ,כ גבוה, גם מי שיתלבט ל.גביי ההצבעה שוכנע מאחרי הקלעים גם אם לא קיבל שום תמורה עבור זה. היתה החלטה של הרוב לא לתת לגב את הפרס ולגרום לו להפסיד, אם זה נבע מאגו, תמורה מסויימת או אישיות לא חביבה של גב לא ברור הענין.

KEEK

Member
אני חושב שגב קצת חצה את הגבול.

בגירסא האמריקאית למשל (ראיתי 20 עונות, התחלתי עכשיו את 21), הם שונאים פיינליסטים סטייל אירית כזאת שמגיעה לגמר בלי לעשות כלום הם מעדיפים לתת למי שהדיח אותם, מי שהצליח לעבוד עליהם והוציא אותם מהשחק. למרות האגו, יש פה סוג של הפוך על הפוך כאילו הם אומרים - היית מספיק טוב כדי להצליח להדיח אחד כמוני, אתה שווה מיליון. ככה זה היה עם אריק. אריק גם היה נוכל לא קטן, שיקר ותיחמן את עצמו לגמר. ובכל זאת זכה במיליון. כי אפשר לעשות את כל אלה ועדיין לא בנאדם שנוח לחיות איתו על האי. גב, לפי מה שהמושבעים אמרו לפני ואחרי הגמר, לא בדיוק היה בנאדם שקל לחיות איתו. זה לא קשור בכלל לשקרים ולהצבעות שלו. אלא להתנהגות היומיומית הבלתי נסבלת. אפשר לשקר ולהדיח בלי לפגוע ולרמוס. אבל מסתבר שאצל גב זה לא עובד ככה. היתה נטיה לאנשים לא להאמין להם כי חשבנו שהאגו מדבר, והם כועסים על זה שהדיח אותם. אבל הנה אנחנו רואים שהוא אכן יצור בלתי נסבל. הוא לא נעים לי לצפיה בטלויזיה, אז אני מדמיין את עצמי חי איתו ואני יודע שזה יגמר לא טוב. מעולם לא היה מתמודד שרציתי שלא יזכה, כמו כרגע עם גב.

adiyon2

New member
מסכימה איתך

אריק אולי תחמן ומגעיל בהישרדות, אבל כרופא ילדים שמתעסק עם הורים לחוצים, הוא מקסים, לבבי ונעים. אחרי שאתה מכיר אותו בחוץ, הוא אדם מופתי. בהישרדות לא הבנתי איך אנשים בכלל מוכנים לדבר איתו. על גב הופתעתי שלא זכה, גם אני כשאני רואה אותו בתוכנית הזו, אני מבינה מדוע לא זכה, ואפילו ברוע מסוים, שמחה על כך. מקווה שהוא וזוגתו לא יזכו גם כאן, וימצו כבר את 15 דקות התהילה שלהם. הוא עשה לעצמו יחסי ציבור רעים מאוד בתוכנית הזו.

goodpink

New member
אפשר לזכות גם בטוב גם בהשרדות לא צריך

לרמוס שלא צריך לרמוס. קשה לי להגיד מה היה בהשדרדות אבל לגבי התנהלות היומיומית שלו בווילה אם זה מה שהם ראו לא פלא שלא הצביעו לו. לא הייתי נותנת מיליון למישהו כזה למרות שהנטיה שלי לתת למי שזקוק לכסף ולא בהכרח למי שמגיע לו משחקית לא מקבלת את זה שמי שמשקר רומס וכו' צריך לזכות בגלל שעשה זאת. אין לי בעיה עם זה שגב בן אדם מורכב לאור עברו יש לי בעיה עם התנשאות במצבים מסויימים ועם מניפולטביות ריגשית לא מקובל עלי מה שהוא עושה לחן זה שהוא לא מניח את הקלפים על השולחן ואומר לה שהוא עם קרן למעשה הם זוג לצורך הווילה למה לתת לה להשפיל את עצמה. חוץ מזה שהוא פועל בניגוד לדברים שהוא אמר. אפילו מהבנים הוא מסתיר. זה לא הישרדות רוצה טכטיקה תעשה זאת בהדחות ואת מי מדיחים לדוגמא אם אורטל מועמדת לא משנה עם היא עם אורן הם צריכים להדיח אותה, אבל לא מהתנהלות עם אנשים. קשה להתחבר לבן אדם שאתה לא יודע מה אמיתי אצלו ומה לו כולל רגשות ובן אדם שמנצל ריגשית אנשים אחרים. בנוגע להשרדות האמריקאית אפשר לזכות גם בטוב לדוגמא איתן זכה בטוב...למרות שיותר קשה. לדוגמא חשבית שאוזי היה צריך לזכות ולא יול... אהבתי את בוסטון רוב ואשתו לא היתה צריכה לזכות זה פרס לנגררת זה מקרה שנתנו את הפרס בגלל סלידה מהמתמודד שהגיע לו....הבחורה המבוגרת שזכתה בעונה של אליזבת מתוכנית הVEW לא הגיע לה...העונה עם הברית של הבנות שהדיחו את הבנים לא הגיע לה לזכות.... הרבה פעמים בהשרדות האמרקאי לא זוכה זה שהגיע לו לזכות בהכרח. היי עם אני לא טועה בסוף בוסטון רוב זכה נכון? לדוגמא זהו תחמן עם קסם.

KEEK

Member
גם יול היה מ"הטובים" ../images/Emo4.gif

אכן היו טובים שניצחו.. אפילו היו הרוב איתן (עונה 3) ג'נה (עונה 6) אראס (עונה 12) יול (עונה 13) והיו עוד כמובן שלא זכורים לי כרגע כל אלה שיחקו משחק נקי (עד כמה שאפשר), וזכו. וברוב המקרים זכו בצדק. רוב אם אני לא טועה לא זכה, אמבר (אישתו) זכתה. ואכן הוא היה תחמן עם קסם

goodpink

New member
יול עשה תרגיל מלוכלך ...ורוב חושבת שזכה

יול עשה תרגיל לזה שהמציא את הזיוף של החסינות בפעם הראשונה לא? זה היה יול נכון? זוכרת שהוא בגד במישהו ולקח את הבחורה האסייתית השניה איתו כאשר לא הגיע לה בכלל. אישית לא הייתי נותנת ליול בחור שלמד בייל אם אני לא טועה ונותנת לאוזי הגיע לו. בדרך כלל אלו שהתנהלו בתחמות לא אהבתי אם זכו.במיוחד אלו שרמסו אנשים אלא שעוד היה סביר אפשר להבין כל עוד לא עמד מול משיהו שהגיע לו יותר לדעתי. אני חושבת שרוב זכה גם בעונה האחרונה בארה"ב הוא זכה. אחרי שהם השתתפו במירוץ למיליון ולא זכו. חושבת העונה האחרונה הוא זכה.

KEEK

Member
לפי מה שזכור לי, יול לא בגד באף בחורה

הוא היה נאמן לאותה אחת כל הדרך. אני כמעט בטוח בזה. הם היו רביעיה ויול היה מקורב לאחת יותר מהשניה ואוזי היה מקורב לאחרת במועצת שבט האחרונה הם סיכמו בינהם כל אחד להצביע לשניה ובכך יהיה שיוויון קולות, ואז הבנות יצטרכו להתחרות אחת בשניה במועצת שבט על הדלקת אש. אני בטוח שאת זוכרת את הקטע הזה (לאחת מהן קראו בקי נראה לי) וזה היה ממש מביך כי מעל שעה הן לא הצליחו להדליק אש.. זה אחד מהרגעים הבלתי נשכחים במשחק. אגב, אני לא רואה את זיוף הפסלון כמשהו רע. גם בזה יש תחמנות עם קסם. זה היה מהלך גאוני. ומאז שהוא עשה את זה כמעט כל עונה יש מישהו שמנסה לזייף פסלון אישי
ומה הקשר לזכיה לזה שהוא למד בייל?

goodpink

New member
בעונה שלו היה את הבחור האסייתי שזייף את

הפסלון חסינות אדם מבוגר חמוד מאוד...או אולי אני מתבלבלת וזה היה מישהו אחר שבגד בו זוכרת שהוא ויתר על הרכב ויצא ממשימה עם הבטחה שלא יצביעו לו ובסוף הצביעו לו. זה היה בעונה של יול לא? בכל מקרה לא הייתי נותנת לו אהבתי יותר את אוזי ולדעתי הגיע לאוזי יותר לזכות אישית ונראה לי זה נטיה של הרבה ישראלים אני הייתי נותנת למי שזקוק לכך יותר מבין אלו שהיה מגיע להם להגיע לגמר או שהגיעו בסוף לגמר מסיבות אלו ואחרות.

poseidon111

Active member
מעניין את הת@ת של אירית

החשדות.יש לה מיליון.אף אחד לא שואל אותה לגבי החשדות. היא המנצחת הבלתי מעורערת ומצידה כולם יכולים להמשיך ולגלגל עיניים. כך יהיה גם פה.

easternstar

New member
פוסידון. השאלה אם היא עשתה משהו לא חוקי

הרי לא הגבילו את כמות הסמסים לאדם ולא אמרו למתמודדים לא להציע עבודה ובילויים למושבעים. לא נאה אבל חוקי..

KEEK

Member
חוקי לחלוטין

אם למישהו יש טענות, שיפנה להפקה. הם המציאו את החוקים ואורית ניצלה את החוקים לטובתה. כל הכבוד לה.

דקל69

New member
אתה מפתיע. לשחד בטובות הנאה בכדי לזכות

זה מכובד? זה שהחוקים לא מונעים זאת עדיין לא הופך את הענין לכשר, ובטח לא שלמכובד. זה על אותו משקל שליהי מעניקה תמורות מיניות לבן בכדי להשאר. מילא ליצור קשרים טובים וחבריים אבל במקרה שלה הוכח מעל לכל ספק שהיו מושבעים ששיחדה והעניקה להם תמורות והבטחות לגביי הקריירה ודברים אישיים. בספק אם אירית היתה זוכה בכ"כ הרבה קולות בזכות חביבות בלבד ללא אינטרס ותמורה. עדיין בהשרדות השיקול צריך להיות מי שיחק את המשחק הטוב ביותר, כמו באח הגדול ( מי האדם הטוב ביותר והמעניין ביותר).

KEEK

Member
ההפקה הישראלית לקחה פורמט גאוני ומצליח

והפכה אותו למשהו אחר. באה אירית אחת, ראתה את הליקויים שיש בפורמט הישראלי, וניצלה את זה לטובתה. אני לא רואה שום דבר רע בזה. בתור חובב מושבע של הישרדות (האמריקאית, ממש לא הישראלית), אני רציתי שגב או יניב ינצחו כי הם שיחקו את משחק ההשרדות שאני מכיר ואוהב. אבל מה לעשות שבישראל זה אחרת. באמריקאי, המנצח זוכה בזכות המון דברים, ואחד מהדברים זה קשרים טובים על האי. ההצבעה מתבצעת בזמן המשחק שהם עוד על האי. אצלנו, ההצבעה מתבצעת אחרי שנה. ז"א, שהפיינליסיטים צריכים לתחזק קשרים טובים גם אחרי המשחק. יש לך טענות? תפני להפקה. מה רצית שאירית תעשה? שתשב בצד ולא תעשה כלום? היא בחוכמתה ראתה את הפירצה שיש בחוקים כאן, היא גילתה את כל הליקויים ופעלה. גב, אם היה משחק בגירסא האמריקאית, היה לוקח בהליכה. אבל אצלנו החוקים שונים. אירית פעלה לפי החוק. לפי הפורמט הישראלי - הכל נקי. שוב, אם יש למישהו טענות שיפנה למפיקים שהרסו את הפורמט. לגבי ליהי, לא מתאים לך לעשות השוואה מזעזעת כזאת. ליהי נכנסה למיטה בשביל גמר. מכרה את גופה לגמר. ירדה לזנות. אין פה מקום להשוואה.

adiyon2

New member
זה יותר גרוע

כי לזכות היא לא תזכה. היא יודעת שהיא חלשה בחוץ (כמעט כל שבוע מועמדת להדחה) ואין לה הרבה תומכים, להיות דוגמנית מצליחה לא יצא לה מהתוכנית. אז באמת הירידה לזנות, היא לשם מה?!

KEEK

Member
היא לא חכמה במיוחד

וכל הדיירים חושבים שהם להיט בחוץ..

adiyon2

New member
אבל היא יודעת שהיא לא להיט בחוץ

היא אמרה את זה היום שלא משנה מה הצופים אומרים, העיקר שבבית אוהבים אותה.

KEEK

Member
זה מראה לך כמה היא מטומטמת

זה אחד המשפטים הכי מפגרים שנאמרו בתוכנית הזאת ולא חסרים שם טמבלים

adiyon2

New member
בגלל זה אני מתקשה להבין את ההתעקשות

להישאר בבית. הא, היא בעצם תישאר בזיכרון הקולקטיבי של צופי התכנית. הבחורה שעשתה סקס כדי להישאר בבית בתוכנית זניחה ומיותרת בערוץ 10. גם כן שיא.

למעלה