סקר:מי הפייבוריטית שלך לזכיה בגמר?

KEEK

Member
היא קיבלה הכי ראויה למיליון? יפה. ../images/Emo13.gif

אהבתי את הבחירה. לדעתי יש סתירה בעניין של האידיאלית והנאמנה. כי בעיני אישה נאמנה זה הדבר הכי חשוב באישה האידיאלית מעניין מה הם ראו בקרן שהופך אותה לכזאת אבל לכי תדעי איך הבנים שם חושבים...

andy181

New member
אל תנסה לחפש הגיון אצל האנשים האלו :)

ואל תשכח שגם הבנות מצביעות ונגיד שמעתי שדני אמרה לקרן שהיא הצביעה עבורה כאישה האידיאלית (לו רק הייתה יודעת כמה היא טועה..) אבל זה לא אומר שהיא בהכרח הצביעה על כך שהיא הכי נאמנה..

izmeral1

New member
גם אני בעד אורטל עם כול הדעה שלי על החורה הזו

אין לי יותר דעה חריפה. היא בע"ה תקבל את הפרס. ושכולם שם יתפוצצו. חוץ מאתי שאני לא יודעת את מקומה קשה לי איתה. על אורטל לא התחברתי הרבה בגלל שהיא לא מתונה בדבר. לא מעניין אוותי הסיפור שלה לאורן. ולא על מה שהיה עם איתן. הבנתי שהיא הרבה יותר נקייה מקרן ועל כן מגיע לה. לי נראה שלאתי אין הרבה סיכויים? וכמובן אני וכול החברות שלי עם השכונה נצביע נסמס רק לאורטל. המכה היא לגברים" שם הרי הם לא. . וזהו אני כן מתחברת לדניאל. אבל לא אוהבת את הזיגזגים של איתן. אין לו טעם. חשב על החדדשות כמו ונינה ועל מור מכאן רואים שהוא לא יכול לתת דעה טובה..על כול הבית. חמוד חמוד אבל לא בעיניינם. לו היה גבר חזק באופי. היה כן שומר על אתי. כמובן על דניאל. ובז לקרן למהכי הוא מחזק אותה ואת גב. והמשחק נפל לו עד עכשיו מהידיים. ולמה אתי כי אתי עוזרת לדניאל. בעידוד של הקשר שלו. ולמה גם חן קצת ממנה להחליש את גב.. מפני הרוע של קרן. וכמובן לתת כמה מילים טובות לחברים שלו שיעזרו לו.ולא לליהי או לקרן. כאן נופל והוא עוד יפסיד את הכול. זה על איתן וחלק בהפסד שלו לגמר כוכב לא כוכב. הפרלמנט שלו והחיבור שלו. כשל.כאן. שבוע טוב לכם. בעד אורטל רק דברי מתיקה תקבל ממני עד הסוף.

KEEK

Member
למה את מעדיפה את אורטל על דניאל?

את גם מזגזגת לא מתאים לך

izmeral1

New member
אני לא מעדיפה. לא יכול להיות שאיתן עושה

אז כך איתן בלי להרגיש או בכוונה שנראה יותר מכוון פגע בהרבה-מהלכים כולל באתי. וכמובן לא מחזק את דניאל. זה שהוא נותן עצות זה החליש את כול הבית לרעתו. רק מכאן אני בעד אוטרל. לא אוהבת אותה . תראה.כמה היא רעה. ללא רחמים מדברת עם הרוע מס 1קרן. על אתי. כתבתי לכם פה הרבה שאתי רואה באורטל אויב כנ"ל אורטל. זה מלחמה על הפרס הכסף. אוטרל ואתי. ומכאן יש גם הרבה בלגנים . . ואני יודעת שאתי לא תזכה. אז הולכת על אורטל כדי לתת מכה בפרוש באיתן וגב. אז שיחגגו עם הבנות מצידי גם לחופההההההההההההה פחחח. די איתן עודד את גב ללכת על קרן. נותן כוח לאורן . ולליהי בזכות בן היקר לו. העדיף את מור ואת ונינה על חן. אז באמת מה הולך פה הוא גם לא מחזק את דני שלו.ורק ננותן ונותן. לא מחפחדת שגב וקרן. יקבלו את הכסף להם זה לא פרס זה טמעות. ומה נשאר אורטל.. לא מכבדת אותה על כול המהלכים שלה. ומכאן הבלבול והבלגן. אנחנו לא בעד איתן. בגלל הטמטום שלו. וההפקה על הגיבוש של קרן לגב. מה דעתך על הדברים. דניאל לו היתה לבד כולם היו מכטרים אותה למלכה. לא פגעה באף אחד. ממש בת אדם. ובגלל איתן ומכלול הדברים.. חשבתי שאולי הוא יעשה הכול למען דניאל? ברגע שהוא מחזק את כול אלה שציינתי הוא מחליש את דניאל ואת עצמו. תן לי עצה ואני כאן .
הבנתי אורטל רעה. ממש לפני כמה רגעים.היא וקרן. קרן אומרת אין אצלי יותר רחם. ואורטל מקשיבה. ועונה באמת. מה את צודקת. די. וחבל.? כואב לי על אתי. לא על הפרס על אדם לבן האדם.

חני 57

New member
אני אתך אזמרל אין כמו אורטל!!!

היא קסם של בחורה ,קצת מעצבן שאורן יותר מדי מפטפט על הקשר שלהם ,אני מקווה שאחרי שהשיג את אורטל כי הוא כל כך רצה הוא לא ילך צעדים אחורה!!!

KEEK

Member
מעניין אם המשפחות יודעות שמספר ההצבעות

כל כך נמוך ממוצע של 10 אלף הצבעות למתמודדת. במקרה כזה שווה להשקיע סכום של עשרות אלפי שקלים ולסמס בטירוף לבת משפחה שלך. זה מה שאני הייתי עושה השקעה של 20-30 אלף יכולה מאוד להשתלם..

מי יקח סיכון כזה?

רק ההורים של קרן ליהי דניאל ואתי יש כסף לזה,אורטל נשארת יתומה

KEEK

Member
זה סיכון משתלם

באח הגדול המשפחות של המתמודדים מבזבזות עשרות אלפי שקלים על אסמסים וזה בכלל לא משפיע כאן זה יכול להביא ניצחון אני לחלוטין הייתי לוקח את ההימור הזה יכול להיות שהייתי מפסיד אבל היחס לזכיה מאוד גבוה הייתי מצפה מאבא של דניאל לדעת דבר כזה

דקל69

New member
לא שווה הסיכון בתוכנית הזאת, כולם מודעים

לכך שההפקה לא ממנת את הזכיה מכספם ויש לה נטיה לפברק תוצאות ולהתעלם מקולות קנויים. לא הייתי מסכנת 20-40 שקלים בשביל הזכיה, זה סיכון לא משתלם (אולי כלכלית זה לא נורא) אך אם אין אמון בהפקה ובכשרות הזכיה עדיף לדעת שלפחות לא מימנת את ההפקה הכושלת לחינם.

דקל69

New member
20-40 אלף שקלים הכוונה, זה סכום לא פעוט שלא

מבטיח זכיה, ביחוד לנוכח ההטיות של ההפקה.

דקל69

New member
בארורררר, בשניה אחת אני שולפת את

הסכום הדמיוני הזה מהשרוול
נו, אז משקיעים באורטל? אתה 99% מהסכום ואני את היתר
אם יש מצטרפים נוספים קרן התרומות נפתחת ברגע זה בתיבת הדואר שלי, מבטיחה שהסכום שיצטבר יהיה למטרות טובות

KEEK

Member
אין בעיה אני כבר מצטרף אליך...

אוטוטו אני מצליח להשיג את כל הסכום הנדרש לקפה וניל המיוחל ואז אני יכול להתפנות להשקעה אחרת אבל תתחילי את... אני אצטרף בהמשך...

KEEK

Member
לך בתור צופה אין אמון בהפקה

אני לא בטוח שגם המשפחות של המתמודדות חושבים ככה. וכמובן שאין לך הוכחה לכך, אלו רק הנחות שלנו לגבי ההפקה. ואני בכל זאת הייתי משקיע סכום כזה נכון שזה לא הימור בטוח ויש סיכון אבל ההימור הוא כדאי, ויכול להשתלם ובגדול.

למעלה