לא, יש פה כמה נקודות שונות
קודם נתחיל בזה שהכל היפוטתי- מבחינתי קרן היא האחרונה שאני רוצה שתזכה (גב לא כזה מזיז לי לא ציפיתי ממנו לשום דבר אחרי הישרדות גם שם לא סבלתי אותו אם כי הוא אסטרטג בחסד) 1. לא מסכימה שהוא מעולם לא היה בעד אורטל- הוא נהיה "אנטי" אורטל כשהיא שמה עליו זין והפסיקה את הטריו איתו ועם קרן ודניאל- היא היחידה בבית שויתרה עליו מרצנה וזה בעט לו באגו כ"כ חזק (כי הוא ילד בגוף של זקן) שמאז "היא לא באה לו טוב" תוסיף לזה את ההתעניינות שלה באורן- וקיבלת פטיש בראש של אורטל. 2. את אתי הוא מחבב? נא-אה אלא אם הוא צבוע ענק- הוא מפחד ממנה, כמו כולם וכרגע הוא גם יודע שהיא קלה יותר לניצוח מאשר אורטל (בנינו מעולם הוא לא שם על יוני- עכשיו פתאום להתחיל?) 3. אני כן יכולה לצפות ממנו- כי הוא כלי במשחק שאני הצופה שלו- כצופה אני יכולה לחשוב רציונלית (שהוא יעיף את אורטל) ועם זאת להחליט אמוציונלית שאם הוא יעשה דבר כזה אני "אתרחק" מהדמות שלו- היי זה כל הכיף בריאלטי. 4. לגבי גב- אני לא מפרגנת לו זכיה- הוא מרוויח מההפקר. לגבי היכולת האסטרטגית שלו היא לא מתחילה כאן- עצם הבחירה בקרן, האילוף שלה, המניעה הפיזית וכו' כולם מוכיחים יכולת אסטרטגית- זה שזה מזעזע? אין ספק אבל שתי הסתייגויות: 1. זה ראליטי צריך לקחת הכל בערבון מוגבל ו2. אם קרן לא מתרעמת-שאני אתרעם?