סקר סקר סקר

שאפולי

New member
שטויות במיץ../images/Emo13.gif

זה ועוד איך תוכנית על אהדת הקהל בניגוד ל"רווק" יש פה SMS מהקהל והאסופה שנשארה עד כה נותבה ברובה ע"ע אהדת הקהל. זו לא תוכנית על זוגיות- זו תוכנית על מיליון שקלים- והמציאות תוכיח לך את זה כשכולם יצאו מהוילה.

שטויות בשוקו ../images/Emo13.gif

נו באמת. הרי כולנו יודעים שזו אמורה להיות תוכנית על זוגיות ומציאת בן זוג. זה שההפקה הזאת מחורבנת ויש מלא פאדיחות, זה עדיין לא מצדיק שבוחרים 'אהדת קהל'. אהדת קהל שתלך לאח הגדול... או שיעשו לה תכנית משלה. זה שבשורה תחתונה מדובר במיליון שקלים זה נכון. עדיין לחרבש את החוקים שם... פספוס

sendibar0

New member
איתן נכנס מתוך מחשבה שאהבה היא לא אפשרית

בתוכנית. הוא אמר את זה (מספר פעמים) לא אני! ברור שזה משחק על כסף מהיום הראשון

גייל 7

New member
או ש -

איתן תמים וישר וחף ממניפולציות באופן שפוסל אותו מלככב בתוכנית ריאליטי ... לפני כמה ימים איתן אמר שאין בכוונתו להדיח מישהי שיש לה סיכוי טוב להגיע לגמר, רק משום שהיא מהווה סיכון עבורו. במשימת הזקנים נתנו להם להבין שאתי אהודה מאוד בחוץ, (
) עד לכדי כך שדמותה מככבת באיזו תוכנית מהוללת ... עלק ... לעומת זאת את אורטל ביזו והכפישו ... לדעתי, (ואני לוקחת בחשבון שעדיין נותרו בי שרידי נאיביות ...) לו היה יודע כמה אורטל אהודה בחוץ - לא היה מעלה על דעתו להדיח אותה! הרי - אסטרטג גדול - הוא לא ......

גייל 7

New member
לדעתי כמובן שלא ...

אבל אני מניחה שכשאתה כלוא שלושה חודשים בלי קשר עם החוץ אתה לא יכול לראות את הדברים באופן צלול.

שאפולי

New member
אני בכלל לא חושבת שהוא אסטרטג

זאת *בדיוק* הנקודה שלי. אם יהיה מהלך אסטרטגי להדחת אורטל- הוא יהיה של גב- ולכן גב ריך לקטוף את הפרס מבחינת איתן אין מה להקטין ראש, הוא יודע שאורן אורטל בסוג של קרן ואורן שונה מבן שדוחף ודביל ומטומטם שחש שהשמש זורחת לו מהתחת. איתן תמיד טען שאתי מרשמה לעצמה יותר מידי, שהיא מסכסכת שהיא לא אמינה- פתאום לקראת הגמר היא ראויה? שקר, ושקרים אני לא מכבדת. בין להציל את אתי לבין את אורטל- אורטל צריכה לקבל פה עדיפות מכל הסיבות הברורורת (לטעמי האישי) ולכן מבחינתי אם איתן יוותר על אורטל (שוב זה תלוי סיטואציה איך בדיוק תהיה הבחירה ובין מי למי) ואני ארגיש שזה ממשחק- הוא יפסיק את התמיכה שלי.

KEEK

Member
את לא מסכימה שאיתן מעולם לא

היה ממש בעד אורטל? למרות מה שאמר על אתי, הוא מחבב אותה הרבה יותר. עם אורטל הוא לא מסתדר.. הוא לא ממש מסמפט אותה. לכן לא מובן לי איך אפשר לצפות ממנו לשמור עליה אם באמת היה שם חיבור ואז היה מדיח אותה, זה היה מסריח ואסטרטגי אבל כרגע אין לו שום דבר איתה, ולכן הוא לא רואה צורך להשאיר אותה. ולמרות שאני בעד זכיה של אורטל/דניאל, אני לחלוטין אבין למה איתן לא ישמור על אורטל. לגבי גב, מוזר לי שאת מפרגנת לו זכיה אם רק יצליח במהלך אסטרטגי אחד. החוסרת אנושיות שלו כלפי אנשי הבית קצת גוברת על זה הייתי אומר..

שאפולי

New member
לא, יש פה כמה נקודות שונות

קודם נתחיל בזה שהכל היפוטתי- מבחינתי קרן היא האחרונה שאני רוצה שתזכה (גב לא כזה מזיז לי לא ציפיתי ממנו לשום דבר אחרי הישרדות גם שם לא סבלתי אותו אם כי הוא אסטרטג בחסד) 1. לא מסכימה שהוא מעולם לא היה בעד אורטל- הוא נהיה "אנטי" אורטל כשהיא שמה עליו זין והפסיקה את הטריו איתו ועם קרן ודניאל- היא היחידה בבית שויתרה עליו מרצנה וזה בעט לו באגו כ"כ חזק (כי הוא ילד בגוף של זקן) שמאז "היא לא באה לו טוב" תוסיף לזה את ההתעניינות שלה באורן- וקיבלת פטיש בראש של אורטל. 2. את אתי הוא מחבב? נא-אה אלא אם הוא צבוע ענק- הוא מפחד ממנה, כמו כולם וכרגע הוא גם יודע שהיא קלה יותר לניצוח מאשר אורטל (בנינו מעולם הוא לא שם על יוני- עכשיו פתאום להתחיל?) 3. אני כן יכולה לצפות ממנו- כי הוא כלי במשחק שאני הצופה שלו- כצופה אני יכולה לחשוב רציונלית (שהוא יעיף את אורטל) ועם זאת להחליט אמוציונלית שאם הוא יעשה דבר כזה אני "אתרחק" מהדמות שלו- היי זה כל הכיף בריאלטי. 4. לגבי גב- אני לא מפרגנת לו זכיה- הוא מרוויח מההפקר. לגבי היכולת האסטרטגית שלו היא לא מתחילה כאן- עצם הבחירה בקרן, האילוף שלה, המניעה הפיזית וכו' כולם מוכיחים יכולת אסטרטגית- זה שזה מזעזע? אין ספק אבל שתי הסתייגויות: 1. זה ראליטי צריך לקחת הכל בערבון מוגבל ו2. אם קרן לא מתרעמת-שאני אתרעם?

sivan513

New member
../images/Emo45.gifובנוסף

ליהי עמדה להדחה כל פעם, אתי זו אתי, למה לשתיהן מגיע יותר מאורטל? שברור שאוהבים אותה בחוץ... זה יהיה עלוב אם הוא יגיד שלהן מגיע יותר להיות בגמר מאשר לאורטל

andy181

New member
כולם פה בתיאוריות קונספירציה שרוצים להדיח

את אורטל, אין מצב שזה יקרה. דבר ראשון סביר להניח שאין בכלל עוד הדחה והיום זו ההדחה האחרונה. אם מישהי תודח זו תהיה ליהי, ההפקה תדחוף להדחתה. אין סיבה להדיח את אורטל היא תכניס הרבה כסף בגמר.

אבל למה היא צריכה לזכות?

הקהל בבית אמור לבחור את הבחורה שהכי מתאימה לאיתן, ואיתן צריך לבחור את הבחורה שהוא רוצה. אורטל מתאימה לאיתן??? הצופים מפספסים את הפואנטה. לגמרי

sendibar0

New member
כי היא הכי אהודה על הצופים, זה למה

זו תוכנית על מליון. האהבה היא רק תירוץ אווילי הרי איתן בעצמו אמר שלא האמין שימצא אהבה בתוכנית. אז למה התחיל את המשחק, אם לא בשביל הכסף? למה נכנסו החברים שלו, אם לא בשביל המשכורת מההפקה?!

שאפולי

New member
שוב, לא נכון

ההפקה השאירה פתח לזה ברגע שהיא הניחה לגמר לא להיות זוגי. אם הגמר היה כולל רק את איתן ובנות שהוא השאיר- היית צודקת אם הגמר היה בין איתן לגוז אחר- היית חצי צודקת אבל הגמר כולל בנות יחידניות- ולכן ברור שיש לה סיכוי לזכות וברור שהיתה כוונה כזאת מההתחלה. ככה בנוי המשחק.

למעלה