סקר סקר סקר

KEEK

Member
אני שמעתי אותן שיחות גם עם בן

רק אתמול שמעתי אותו עם בן מדבר על זה פעמיים כנראה שמעריצים את אורטל יש שמיעה סלקטיבית

adiyon2

New member
לא נכון, גם אני שמעתי שיחה בין איתן בן ואורן

הוא אמר שבשלב מסוים יצטרכו לבחור בין ליהיא לאורטל מי תלך ושזו צריכה להיות ההחלטה שלהם. בן אמר שהוא מאוד רוצה שליהיא תשאר וצריך לבחור לפי מי שעשתה את התפחות והשינוי הכי גדולים. אורן אמר שזה נטו צריך להיות הגרלה.

sendibar0

New member
זה נכון איתן אמר ליוני, גב לא כל כך חשוב

כשיוני שאל אותו ביום שישי בעודם זוממים, אבל מה עם גב גב לא היה חלק מזה, ובשבילי זה מספיק. אני ראיתי את איתן מתכנן, לא את יוני

24שעות1

New member
sendibar0 התחיל כבר ביום חמישי שכחת להוסיף

איך יוני הציע גם את קרן להדיח בטמטומו- הבין שיש גב אז אמר אגרום לקרן להרגיש לא רצוייה (ואכן כך נהג) והוסיף עוד

sunflower11

New member
זה שגב אולי לא דיבר על הדחה של אורטל, לא אומר

שהוא לא רוצה להדיח אותה. נראה לי שגב יהיה הראשון שירצה להדיח את אורטל אם תהיה לו הזדמנות. הוא הרי נטו אסטרטג.

sendibar0

New member
כאמור, איתן זמם מזימה עם שלושת המוסקטרים.

בשבילי הוא גמור

sendibar0

New member
אני לא חוקרת צפונות ולב. אני יודעת מה שמעתי!

וכמו שאמרתי לקייק כך אני רואה את זה, ואני אדחוף את זה בכל דרך אפשרית תודה לאל על האינטרנט!

sunflower11

New member
לא צריך לחקור את צפונות ליבו. גב אסטרטג ולא

יחמיץ הזדמנות באם תינתן לו, להעיף את אורטל.

sunflower11

New member
כי איתן לא מתוחכם כמו גב, ויש בו יושר והוא

מתייעץ עם שאר הבנים וגם חשוב לו איך הוא יצטייר בחוץ. אם איתן היה אסטרטג או אדם רע, הוא לא היה מקבל יפה את גב או מחמיא לקרן.

sendibar0

New member
לא הבנתי על מה הויכוח. זו דעתי, לא דעתכן

תעשו עם דעתכן מה שאתן רוצות, ואני אעשה עם שלי אני ראיתי את מר איתן אורבך זומם להדיח את אורטל, ולא את גב.

צרצרה1

New member
סנדי, ואורן לא עומד לצידה של אורטל בתיכנון

האסטרטגי הזה להדיח אותה, אפילו להיפך. מהתחלת התכנית אמרתי שאורן מתעתע במי שחושב שהוא "אחר" מחבריו הדבילים. לאורן אין עמוד שידרה, ודעתו היא תמיד דעת האחרון ששכנע אותו...

למעלה