סקר סקר סקר

24שעות1

New member
רינתי - תרגעי אין צ'אנס ההפקה לא תוותר על

אסמסים. זה רק חלומות באספניה של איתן דניאל ויוני - איך לנטרל עוד סיכוי למיליון

רינתי77

Active member
קודם כל תודה לכולם על ההסברים!

דבר שני: האם ההפקה יכולה לקדם בבוטות בזאת מועמדים או/וגם להשאיר בידיהם את הבחירה מול מי הם מתמודים בגמר. הרי מבחינת הקהל זה יהיה כל כך שקוף שזה מכור עד כי הם מסכנים לעצמם את העונה הבאה ובאופן מיידי הם מפסידים את הסמסים של מצביעי אורטל.

שאפולי

New member
היסטורית הריאלטי מוכיחה שאת טועה.

בואי נודה על האמת ריאלטי זה זבל שום קשר למציאות. כולנו יודעים ורואים, מתלוננים ורואים. גם באח הגדול היו מיליון תלונות על עריכה מגמתית, קידום מועמדים, העדפת מועדים ברורה וכו ואנשים הצביעו במיליונים. לאלוהי הריאלטי הפתרונים
הבושה כנראה עלינו.

KEEK

Member
../images/Emo45.gif

עריכה עריכה ועריכה בפרק אחד של עריכה טובה אפשר להעניק למתמודד מיליון.

24שעות1

New member
תוכנית להדיח את אורטל של איתן ויוני -גב לא

היה מעורב בזה .(היה ביון) כשהאסטרטגיה והשיחות בוצעו אך אתמול איתן קרא לגב לשיחה - כנראה הפעיל את משנתו עליו . בכל מקרה אורטל לא תלך לשום מקום מקומה בגמר מובטח

talibatata

New member
אם אורטל מאיימת על קרן בזכיה, סביר להניח

שההפקה תיזום את הדחתה.

andy181

New member
חח ואז מסתבר שכל מי שתומך באורטל יצביע לקרן

אז ההפקה כנראה באמת תעשה בשכל אם תדיח את אורטל.

sendibar0

New member
לאלאלא! אוהדי אורטל יצביעו לקרן רק אם

איתן יביא להדחתה של אורטל ביום שלישי הקרוב אחרת אם אורטל כצפוי בגמר, ברור שנצביע לה
אורטל המלכה

sunflower11

New member
מה זאת אומרת אם איתן יביא להדחתה? זו החלטה

משותפת של איתן וגב. ואם היא תודח לשניהם יש אחריות באותה מידה.

KEEK

Member
את ממש מגזימה

איתן לא "זומם" שום דבר. איתן, בתור חבר של אורן, שאל אותו מה הוא מרגיש לאורטל ואם חשוב לו שתהיה בגמר הוא עשה את אותה שיחה גם לבן לגבי ליהי. איתן לא זומם שום דבר אתם מפרשים את זה בהגזמה.

sendibar0

New member
אתה ממש עוטה משקפיים וורודים

איתן בא אל הבנים ואמר: החלטתי שאתי כן ראוייה להגיע לגמר.. ולכן זה יהיה בין ליהי לאורטל כמה אתה שם שליהי היא רק פיון לצורך המהלך?

KEEK

Member
אני שמעתי את השיחות שלו על אורן ובן

שיחות לגיטימיות לראות איפה שניהם עומדים מחינתו ליהי ואורטל זה שווה ערך ואם זה היה תלוי בו שהם ישברו את הראש מי מבינהן תעבור תאמיני לי אם אורן ובן יגיעו להסכמה שאורטל צריכה להמשיך לגמר, איתן לא ישים רגל. לגבי אתי, צריך להיות תמים כדי לא להבין שיש שם דחיפה הפקתית עשרות פעמים שמענו את איתן רומז שיש לו שיקולים שהוא לא יכול לפרט. ההפקה רוצה את אתי בגמר ואיתן מציית

sendibar0

New member
טול קורה מבין עיניך

ובכל אופן, על מה המהומה? זו דעתי ואני אעשה כל שביכולתי לדחוף אותה. ככל שזה קשור בי, איתן יראה מליון ג'וקים, לא שקלים

צרצרה1

New member
קיק, גם אני שמעתי את השיחות - והן נסובו סביב

אורטל ובכלל לא סביב ליהי. לגבי ליהי הם אפילו לא דיסקסו למעט שחזרו על זה שצריך לעודד אותה, שהם אוהבים אותה. רק על אורטל הם דיסקסו לגבי הדחתה. ולא פעם אחת.

למעלה