רגע האמת הגיע - הבית התפוצץ

KEEK

Member
אם ליהי לא צריכה להתערב, גם בן לא צריך

תראי איך זה נשמע שבן יתערב כדי שליהי לא תתערב. אם אתי רוצה להגיד משהו לליהי שתגיד בעצמה מה בן קשור? הוא לא קשור כמו שליהי לא קשורה.

noaxxx

New member
נכון, אבל ליהי לא מקשיבה לה..

מבחינתה של ליהי זו הדרך הנכונה להגן על החברה שלה. חבל שהיא לא מקשיבה לעצה של אתי

adiyon2

New member
אבל בזמנו גם אתי לא הקשיבה

והתערבה במלחמות של קרן. להזכירכם את השיחה בין איתן לאתי שהובילה להתעלפות. אתי מזגזגת ותמיד תזגזג

noaxxx

New member
אתי התערבה במלחמה של קרן ועלה לה ביוקר

וגם, אף אחד לא אמר שאתי היא מלאך, היא מונעת מאינטרסים בלבד, במקרה הזה האינטרס שלה והאמת השתלבו יחד.

דידי 9

New member
אתי רוצה לנקום בקרן, ואם בן יתערב-אז

זה אומר שגם איתן יתערב-וזה אומר שאתי בחוץ! את זה היא לא רוצה. אז אם ליהי לא תתערב, אתי לא תריב איתה, ותוכל לכסח את קרן בלי הפרעה הקנאית הרעה הזו. זה השיקול

24שעות1

New member
אתי מתוך אינטרס ברור בחרה בדניאל

אתי חזרה מהבית חולים, וקרן בכלל היתה בדייט עם איתן . היא ואמרה שקיללו אותה וצעקו לה שהיא נבהלה מרמת השנאה כלפיה. מיד עם שובה התחברה לדניאל כי הבינה שזה ערבות ביטחונית להתקרב לאיתן שוב (על מנת להמשיך במשחק ומיד הפכה לאחות רחמנית ו של דניאל, במשך כמעט חודשיים בבית אתי לא התעוררה בשעה 8 בבוקר להצמד לדניאל למלא את הגיתית . לרגל. זכרו שקרן יצאה מהדייט עם איתן אתי אפילו לא התקרבה אליה ועוד אמרה לדניאל לא ניגשתי אליה בכלל רק את ואת ושוב את אהובתו של איתן. קרן עוד לא היתה מודעת ולא קלטה את המהפך של אתי. וכשקרן הבינה שלשישיה החדשה שאתי בנתה היא לא יכולה להתקרב. היא גילתה בנות נוספות בבית. שכן נעימות לה ומכנה משותף להן. אבל.............. מה קרה..................................... כשאתי הבינה שקרן התחברה חזק לענבר הקנאה העבירה אותה על דעתה / הרכושנות כלפיה קרן . כך היא תעשה בדיוק ליוני דאם רק יראה התעניינות באחרת. וכמעט התחילה עם ענת ר מהמחשבה שענת ויוני מעוניינים זה בזה. כך עשתה לליהי ולירון שהתקרבו לבן זוהי אתי - תפקידה בבית הסתיים

ela501

New member
אתי השילה את עורה ועברה להכיש את קרן

ואורטל הכי נחש

easternstar

New member
../images/Emo13.gifאורטל מתגלה סוף סוף! היא בהחלט פקחית

אורטל מתחילה מהלך!

noaxxx

New member
ובאמת הגיע הזמן שנראה ממנה משהו..

זה שאורטל היתה רוב הזמן עם עצמה ולא התערבבה עם הבנות מתחילת התכנית, ולא סמכה על אף אחת.. נתן לה עמדת תצפית מצויינת על כל מה שקורה. לקח לה חודש וחצי לעכל את הכל, ועכשיו הגיע שלב המסקנות.

easternstar

New member
יש גם שעת כושר לעשות מהלך של שח

ולא מהלך פשוט.
אורטל בחרה את השעה כדי להתחיל לפעול ולהצליח.

merilue

Well-known member
../images/Emo127.gifהיום את מפגיזה!!אני מסכימה עם כל מה שכתבת

ולראות את קרן משחקת אותה"קורבן",יושבת על הספה אצל הבנים,כמו סנדק,וכולם עולים אליה לרגל,מריעים לה,פשוט פיכסה!! קודם ליהי,אח"כ יוני,ענת,ובל נשכח את איתן שעשה לה טובה ובא לעשות לה שיחה--קרן מקבלת יחס מאיתן בזכות ההתקרבנות לראות ולא להאמין!!! מאוד מקווה בשביל אורטל,שזה לא יחזור אליה עשרת מונים,והיא תהיה המנודה החדשה אה ובקשר לעינבר-למה היא שם עדיין?.למה??ומתי יבוא היום שלה?מתי?

noaxxx

New member
חן חן ../images/Emo9.gif מגניב שבאת.. ומסכימה איתך../images/Emo140.gif

אגב, רשמית וסופית, ליהי בן קרן וענבר מעוררים בי גועל, שכבר לא נותרו לי מילים לתאר... אני מחכה לשיחה של הבנים, לראות לאיזה מסקנות הם מגיעים, בעיקר בנוגע לקרן.

merilue

Well-known member
נועה הייתי פה תמיד,קראתי,וראיתי אבל

הייתי במצב יותר גרוע מ "רגע רק רגע",של גועל,וממש אנטגוניזם נגד כולן שם,בייחוד עם הלקקנות שלהן כלפי הבנות שלא שם כבר-ליז ולירון בייחוד---דרכו עליהן קרעו אותן לגזרים,ואח"כ אומרות-"אני גאה בה על התהליך"-איזה פאקינג תהליך??? עשיתן להם את המוות בבית,והשלכתן אותן כמו זבל החוצה לכן העדפתי לשמור את הארס לעצמי שלא ייצא לי חרא מהפה-כי בכל זאת יש פה חוקים!!חחחח בדיוק עכשיו אני שומעת את השיחה של עינבר עם אתי ואורטל--ואני אוהבת את מה שאורטל אומרת,מקווה שהפוסטמה(עינבל)תפנים

noaxxx

New member
|כןמרילו, עושה רושם שנשאר לך עוד קצת ארס לחלק

רגע, נשמע מה יש לקרן לומר להגנתה.. (אם זה המינוח הנכון)

adiyon2

New member
הם לא באמת רואים מה קורה

קרן מאוד יודעת להסתיר דברים ולצאת בסדר (אולי כי היא מאמינה בזה), וכך גם רוב האנשים בבית רואים את זה. הם ידברו על כולם ולא עליה. והלוואי ואני אתבדה ויעיפו אותה. מוכנה לבלוע כל כובע שתיתנו כאן אם זה יקרה.

קשקשה9

New member
קראת לי ? ../images/Emo261.gif../images/Emo195.gif../images/Emo197.gif../images/Emo163.gif../images/Emo196.gif

כובעים זה אני

למעלה