רגע האמת הגיע - הבית התפוצץ

noaxxx

New member
זה הבאסה, שקרן שחקנית מחוננת,

והיא לא היתה יכולה לא להיות, כי זה פועל יוצא של כל ההתנהלות וצורת החשיבה שלה, לפחות כאן בוילה... ואני מאמינה שגם בחוץ.

דידי 9

New member
קרן מחוננת ומהממת:) נא להתמודד! אתי

הקנאית, חשבה שתוכל לחזור לאחור עם קרן-אך ראתה שלא תצליח ופתחה במתקפת קינאה וזוהמה. דניאל התחמנית, שמלכלכת על אורטל ומתנשאת מעליה, כמו בלילה ההוא שאורטל הייתה בדייט, וקרן ניחמה אותה-מה שהיא אמרה על אורטל! אבל..אתם עוצמים עיניים:) מחכים שקרן תיפול אבל היא לא! היא כמעט מושלמת! :)

noaxxx

New member
דידי, מאז הדייט של אורטל, הרבה מים זרמו בנהר

דניאל ואורטל כבר יישרו קו מאז, היו להן כמה שיחות טובות. אפילו שזה קרה מתוך ברירת מחדל, עובדה שזה קרה. וזה שכתבתי על קרן שהיא שחקנית מחוננת, זו לא היתה מחמאה, בדיוק ההפך!! ואף אחד לא עוצם עיניים, אולי רק את... וקרן, סביר להניח שתיפול, השאלה היא באיזו צורה

נועה

יש משהו ששמתי לב אליו... הדבר היחיד שתמיד הן מזכירות לרעתה של דניאל (למעט דידי שגם מדברת הרבה על המקצוע שלה) זה רק מה היה אז מזמן בשירותים. רק את זה.

noaxxx

New member
גם תוכי חוזר על משפט אחד שהוא מכיר...

אין הסתכלות על תהליך, ניתוח, שום דבר... רק דקלום בלתי פוסק של דברים שקרו לפני עידן ועידנים במונחי הזמן של התכנית. וסליחה אם פגעתי במישהו...

24שעות1

New member
דידי -המתמודדות בבית וגם כאן בפורום

לא מסוגלות לראות בחורה שהיא בוגרת איטלגנטית רהוטה בדיבור וכן מנסה לעשות מה שטוב לה ועושה לה טוב. ומאד כנה אם ההחלטות שלה והדרך שלה. אם קרן היתה שחקנית מניפולטיבית. היתה נשארת ביחסים עדינים עם דניאל, ואת אתי מחזיקה כל הזמן צמוד אליה . קרן זו שנלחמה את המלחמות של אתי ונתנה לה רוח גבית ולא ההיפך. קרן זו שנללחמה שיתנו לה את השיחה הביתה לאמא החולהההההההה רק שאתי כבר שכחה שהאמא חולה. קרן זאת שיצאה על אורטל במשימת הכסף , אחרי הסיכום שהיה להם שהן שומרות ונותנות את הכסף לאתי ולאורטל ליציאה לקניון , וההזויה הזאת אחרי ההסכם בינהם רצה ושרפה את הכסף על פן ותמרוקים. קרן זו שהורידה את האש מאתי אחרי התבטאות הרחוב שלה כלפי לירון. קרן זו ששעשתה לבן את שיחות השלום על אתי ועוד ועוד . מי שהיתה בשביל מי זו קרן ולא דאתי. אתי רק הרסה לקרן וטוב שהיא התרחקה לכיון אורטל

ואוווו איזה פיצוץץץץץץץץץץ

בדיוק עיניי נעצמו לשנ"צ של יום שישי ואז שמעתי את אתי אומרת לקרן אין לי כח אלייך. רק כמה נקודות: למה איתן מחבק את קרן לעזאזל?? איפה דניאל אורטל מהממת סוף סוף אמרה את מה שהיא חושבת, אני מחכה לעימות חזיתי של אתי וקרן למה ענת הנחשית מנסה להעיף את איילת? מה היא מפריעה לה כ"כ אורטל מסתמסת עם אורן מקווה שהוא יהיה בצד להם ושלא כל הבית יהיה נגדם. ענבר מגעילה אותי עם הכפות רגליים המסריחלות שלה מגמגמת ורצה לחבק את המלכה שלה. איילת עוזבת? מסכנה הילדה איזה רצח אופי מה היא עשתה רע?? בואו נקווה שהקהל ידע למי להצביע ושאיתן לא ישפיע על כולם כי הוא לא מחבב את הבלאגנים של אתי. מעניין איך יוני יגיב, נראה אם הוא באמת אוהב את אתי.

KEEK

Member
כל הריבים האלה רק מזכירים לי למה

אני מתאהב מרגע לרגע יותר בדניאל הנחמה היחידה בבית.

קשקשה9

New member
זהו שהיא לא עשתה כלום ,כל הבית בריב

והיא כמו טפלון כלום לא נוגע בה

KEEK

Member
בדיוק מה שקשקשה אמרה

אתי פותחת על קרן וכל שאר הבנות מנסות להתערב ולהביע דעה רק דניאל בשלה.. עם עצמה ועם איתן.. למרות שהיא היתה במטבח שאתי פתחה על אורטל היא היחידה שלא לקחה שום חלק בעניין הזה כל הלכלוך הזה עובר דרכה ואני מת על זה אצלה.

למעלה