רגע האמת הגיע - הבית התפוצץ

דידי 9

New member
דניאל בהתנשאות על אורטל-לקרן: שימו לב:

"מילא את איתן היה בוחר-אני מבינה! אבל אורטל?? זה תת רמה זה גועל נפש" שכתם? :)

KEEK

Member
זה לא רק הצעקות

הצעקות התחילו לפני כמה ימים ואתי ניסתה לדבר עם קרן ואפילו אמרה לקרן שהיא לא מאמינה לצעקות אבל קרן במקום לסדר את העניינים עם אתי, התעסקה בלהתרחק עוד יותר אז אתי הבינה מה קורה עם קרן.. והתפוצצה. זה לא רק הצעקות, זה בעיקר ההתנהגות של אתי כלפיה.

easternstar

New member
קרן לא קראה נכון את המפה :))

במקום למתן את ההתקרבות לענבר וההתרחקות מאתי היא האיצה את התהליך. הפעם הפיצוץ בלתי נמנע.

דידי 9

New member
קרן קראה מצוין. סוף סוף נפטרה מאתי הדוחה כמו

דניאל טרקאי המשה"ב=מנהלת שיווק הימורים! גועל נפש

דידי 9

New member
אני מקווה שאיתן הבוגד המינופולטיבי-יילך על דנ

דניאל! קרן תשיג הרבה הרבה הרבה יותר טובים ממנו! לא מגיע לה אחד כזה, מגיע לה הרבה יותר! דניאל ואיתן=מתאימים! שני מניפולטרים, שיהמרו שנט

goodpink

New member
שטיות במיץ. ענת ניהלה שיחה עם בן בגלל שהרגישה

שהוא כועס עליה. הן ניהלו שיחה בנוגע אליהם. השיחה בנוגע לאיילת גלשה בגלל שהיא נתנה דוגמא על מי שהיא אוהבת וקשה איתו והשליכה את זה עליה. היא דיברה עם בן בצורה גלויה בכלל לא קשור להדחות. ענת אמרה גם שאם איילת תראה את השיחות היא תבין, לא מראים לנו את כל השיחות אבל כמעט בכולם איילת וענבר אומרות עד כמה הן אוהבות את איילת רק קשה להם. ענת לא משחקת משחקים כאלה.

דינה122

New member
כשיהיה פיצוץ בינהן, ויהיה!!!! איתן...........

לא ירצה להסתכל על שלישית ציר הרשע!!!ושיהיה ברור ,אתי לא תבחל בכלום!!!! היא תוציא את כל הכביסה המלוכלכת!!!!!!מה עשתה קרן, איך לכלכה על כולן,על ההסתה שלה ואפילו תפוצץ את בדיחת הוילה " הרומן בין ליהיא לבן" היא תספר לכל מי שירצה לשמוע ,על איך שקרן דחפה את ליהיא , ממש בכוח לזרועות בן!!!!!!!!!חכו ותראו!!!!!!!!!!

easternstar

New member
לאתי יש כלי נשק כבדים כנגד קרן

גם ליהי לא תצא טוב מה"רומן" עם בן. אם הוא היה יודע מה ליהי אמרה עליו. אין אחת שלא דיברו עליה.
ידענו שיהיה בסוף פיצוץ.
נחכה להדחות.

noaxxx

New member
כמו שכבר נכתב כאן, קרן עשתה טעות

במקום לשמור לאתי פינה חמה לאור כל המידע שיש לה עליה, היא היתה חסרת אחריות בזה שנתנה לאתי להתרחק. עכשיו, אם נגדיר את זה בצורה קיצונית.. הגורל של קרן בידיים של אתי.. ונכון שלמילה של אתי אין יותר מידי משקל, אבל עם גיבוי של בנות אחרות אולי משהו יחלחל שם, אצל הבנים.

ליאורי13

New member
דינה, א. אני לא מחשיבה את הדיעה של איתן

בחור בן 34 מתנהג כמו ילד קטן שהביאו לו צעצועים (בובות מתנפחות)וכולו מבסוט, אם חשבתי שאיתן אורך זה שם דבר, היום הוא מוכיח בדיוק את ההיפך בזה שהוא הסכים להכנס למשחק שכזה ב. אני בטוחה שאתי תוציא את הכביסה המלוכלכת, כי זה יפגע גם בה (למרות שאני כן רוצה שכל האמת על קרן וליהיא תצא)

KEEK

Member
אתי מבקשת מבן שיגיד לליהי

שלא תתערב בשביל קרן במריבות שלהן היא לא רוצה שליהי תתערב אז היא מבקשת שבן יתערב

למעלה