שיחה בין איילת לענת

../images/Emo240.gifשיחה בין איילת לענת../images/Emo240.gif

יאללה תרביצו עדכונים. מה היה שם, מה קורה שם

goodpink

New member
ואני אומרת זה איתן או בן...עם בן היה פנוי היא

היתה הולכת יותר לכיוון ההוא. לא רק איתן. יש לבן וענת אינטרקציה מאוד סבוכה. מצחיק היה לראות בפרק אתמול שענת קיבלה את ההודעה מאיתן ואורן והיא חשבה שזה מבן שהם עבדו עליה... אז שהיא הקריאה את ההודעה ענבר אומרת לענת: "מה יש לו ממך הוא כל הזמן מחבק אותך וכו"... וענת הלכה ל"הסתדר" לפני השיחה שלהם. לגבי איתן לא יודעת אם באמת היא רוצה אותו. מה שחשוב זה שהיא לא תיהיה עם מישהו כדי להישאר במשחק.

goodpink

New member
כן. אבל מרגישים שהיא לקחה צעד אחורה באינטרקצי

באינטרקציה שלהם למרות שהיא עדין סבוכה. אני לא מאמינה שהוא נוגע בה לפעמים בצורה שהוא נוגע בה שהוא עם ליהיא.

adiyon2

New member
אני ממש בשוק ממנו

הוא מספר ליוני שלא היה לו כיף בצילומים, שליהי באה להצטלם ולא היה פאן. הוא סיפר שהוא לא מבין את זה והוא רוצה לנשק אותה היא אומרת שיש לה אודם. בחוץ, הוא אומר, הייתי זורק את הבחורה הזאת (כמובן שינוני בא עם סיפור משלו). הוא כל כך מפרש נכון את הסיטואציה שלו עם ליהי, אבל עדיין ממשיך איתה. מה עוד צריך לקרות על מנת שהוא באמת יבין שהיא לא בעניין.

ענת אמרה לאיילת שהיא מרגישה שענבר מתרחקת.

איילת אמרה לענת, שזה בעקבות ההתחברות של ענבר לקרן. קרן אמרה לאיילת שהיא מבינה את 2 הצצדים: הצד של איילת והצד של ענבר, ושחשוב לה שלא יפגעו אחת בשניה.

goodpink

New member
ענת אמרה לה שאם זה מה שהיא רוצה היא מפרגנת

לה... רק חבל שזה בה על חשבון שתיהן. אבל אין מה לעשות היא תתמודד. ענת איילת חייבת השתלת מוח בחזרה תרדו למציאות למה אתן משתפות את קרן בדברים (טכנית ענת לא שיתפה את קרן) למה אתם שומעים לה קבלו את השכל בחזרה ותרדו למציאות לשיחות שלכן עם עומק חשיבה נכונה וקריאה נכונה של המצב. תפסיקו להתחנחן לקרן בגלל ענבר.

לונדרון

New member
ענת חוששת למעמדה,

ענת לאיילת וענבר: "מה אני אתקרב לאורן כדי להשאר כאן? אני מנסה לשמור על ראש פתוח...אבל, אם היה משהו מהצד שלי הוא כבר היה קורה. אין לי מה לנסות. זה לא שאני רוצה אותו וחוששת ללכת על זה. אני מתה עליו אבל לצערי....מצחיק שאנחנו בסיטואציה הזאת כי הקהל רואה מה שהוא רואה. אבל...מה לעשות שאני לא שם, אז כנראה שזה יוציא אותי מפה".

למעלה