שיחה בין איילת לענת

goodpink

New member
זה גם ככה לא היה עובד עדיף שהוא ינסה ויתחנן

אליה הוא מספיק פאתטי כדי לעשות את זה. היא יותר מדי תלותית ומלנכולית כמו כן היא מואסת בגברים שנר לרגליה.

דקל69

New member
זה לא ייאמן איזה חוסר כימיה ותשוקה בין ליהיא

השיחה ביניהם יבשה, שטחית ואפילו המגע ביניהם מאולץ ולא אמיתי. כמה צפרדעים בחורה מוכנה לבלוע בכדי להשאר במשחק? נראה לי שאפילו בן מרגיש שהקשר לא עובד וכל השיחות נסבות על החברים מסביב בוילה. הם ממש נאחזים בכלב בכדי שיהיה דבק ביניהם.

דקל69

New member
כנראה שככה קשר נראה כאשר הוא מבוסס על

מצד הגבר - תפסתי את הבחורה החתיכה שהחבר שלי ויתר עליה עבורי, מצד האישה - אני כבר מיותרת במשחק מצד הקהל וגם מצד הרווק אז נתפשר ונתנהל עם החבר הטוב. ליהיא אומרת לבן שקשה לה עם שקט ובעצם מבקשת להתנתק קצת וללכת לחברות שלה שבגללן היא בעצם רוצה להשאר במשחק, בשביל לחוות את האקשן שם. פשוט קשר הזוי ולא הרמוני וקשה לי להאמין שמישהו אוהב את הענין וקונה את ההצגה, רואים שהם אפילו לא מאמינים לעצמם. נראה לי שגם בן בעצמו לא מתלהב כבר מהזוגיות אבל פשוט ממשיך עם זה.

קשקשה9

New member
דקל תתפלאי אבל יש פה כמה שכן קונים את ההצגה

הכי מצחיק זה שכל פעם היא חותכת את המיפגש באיזה תרוץ ועפה ממנו בטיל

noaxxx

New member
מסכימה, ממש לא נעים לראות, אפילו מביך..

ולא קשור אבל.. היא מאופרת כ"כ כבד.. אומרים שאיפור כבד זה סימן למסכה/הסתרת דברים. כנראה שליהי הוכיחה גם את הטענה הזו

עכשיו הוא בוכה על זה שהיא לא מנשקת

אותו בגלל הליפסטיק!! הוא לא קולט שזה תירוץ עלוב!! דייייי הם קרציות שישחררו כבר! לא הולך אז לא הולך איזה גועל!

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo45.gif

האגו שלו מונע ממנו לעשות ת'מעשה המתבקש. בן הגיע לכל המסקנות המתבקשות מן המצב, אך נכשל פעם אחר פעם ביישום. לא מבין עד כמה פתאטי בן(-אדם) יכול להיות? נצל"ת- קשקש, הזאב עשה ת'עבודה

noaxxx

New member
חוץ מזה שכבר ביססנו את העובדה שהוא טמבל...

זה קטע שהוא נמשך אליה, למרות שהוא הודה בפני יוני שבחוץ הוא לא מסתכל על בחורות שאלה היחסים שלהן עם האיפור והליפסטיק...

אביבה75

New member
גועל נפש מצד ההפקה והפסיכולוגית בגרוש שנותנים

יד לזוג ההזוי הזה בן וליהי לנסות לעבוד עלינו על חשבון בנות אחרות שנימצאות שם ומחפשות את מזלן להיתקדם בתוכנית ושם יושבת לה אחת מציר הרשע שכל שבוע הקהל רוצה לשלוח אותה הביתה ובגלל בן היא עדין נישארת ואנו הקהל סובל רק מלראות את האסטרטגיה של זוג הרפש. אז מה דעתכם ????????? אותי זה מאד מקומם.

billc

New member
אם יתפתח רומן בין ענבר לאורן

אני אשקול לתת לה חנינה

billc

New member
את צריכה ללמוד משהו, כשבחורה אומרת לא

אז גם אם היא אחרי זה מעוניינת, זה לא יקרה.

קשקשה9

New member
שמעתם??? בן אומר שלדעתו ליהי רוצה את איתן

ויוני מסכים איתו יש מצב שהם קוראים פה
ברור שהיא רוצה את איתן ואם היתה לה הזדמנות היינו רואים ליהי נטולת טראומות פחדים ובושה

adiyon2

New member
למרות שהיא אמרה שאם היא היתה בסיטואציה כמו של

דניאל היא לא היתה עושה כלוםץ בן אמר שהוא בהתחלה שקל לשלוח אותה במשחק אמת וחובה עם איתן במקום את דניאל. היא ענתה שלא היתה עושה כלום, כי זה לא היא. הוא אמר שבסוף לא שלח אותה כי רצה לשמור אותה לעצמו.

קשקשה9

New member
ברור שתגיד הרי אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה

ולבדוק אותה אז מה איכפת לה לשחק את הלא מעוניינת?

חחח אני בחורה! ואתה צודק בגדול אבל

אני אופטימית.. אני מקווה שאורן ינסה שוב מתישהו... יש סיכוי שזה יקרה לא?

למעלה