שיחה בין איילת לענת

meytula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא,הוא בצילומים .דחו לו את השינה היום..בטח יפהק תוך כדי צילומים

נעמה8080

New member
ולא בן?

כי גם בן תפוס. אז שכאילו בן קרא לה (אלה שקראו לה הם הבנים) היא התארגנה והתיפייפה לפני שנפגשה עם בן

goodpink

New member
גם בן הם לא מדברים על זה...נראה לי יותר מפריע

לה שליהי ובן מתנשקים בגלוי. רק מהאינטרקציה שלהם אפשר להבין. לא שמעתי מישהו שואל אותה פעם 1 לגבי בן באופן ישיר. גם ענבר אמרה לה שהיא קיבלה את ההודעה "מה יש לו ממך הוא כל הזמן מחבק אותך" הוא גם נוגע בה לא בצורה ידידותית בדיוק.

קשקשה9

New member
קרוב לוודאי שגם אורן לא היה משתף פעולה

עם מצב כזה,בניגוד לבן כמובן

קשקשה9

New member
הכי גבר,רגיש קשוב ,עוזר לכולן ,יש לו טאקט שזה

מצרך חשוב בקרב הבנים שבבית חבר אמיתי לאיתן,ועם חוש הומור שכחתי משהו?

goodpink

New member
כן הוא בחור טוב. אין מה להגיד. חבל שלא שולטים

לפעמים למי נמשכים או במי מתאהבים. נראה לי הבעיה היא שבגלל שענת מאוד וורבלית אז בנקודה הזו הוא לא יגרה אותה מספיק. אין מה להגיד הוא בחור טוב.

קשקשה9

New member
אבל במשפט אחד הוא אומר מה שמישהו אחר

(יוני למשל
) אומר בעשר משפטים אורן יודע לתמצת ולאמר את העיקר בלי הרבה פוזה זה יקר מפז ולדעתי הרבה יותר אטרקטיבי אצל גבר,כי מי אוהב גבר שמברבר את עצמו לדעת?

דקל69

New member
חדש- בן ויוני בשיחה מגלים משהו בקשר להפקה -

בן מספר ליוני שליהיא היא שונה מהבחורות שהוא רגיל אליהן, הוא לא אוהב את האיפור המוגזם וההתעסקות באופנה. הוא מספר שמפריע לו שההפקה ניסתה לבנות אותם כזוג, יוני אומר לו שהם זוג ובן מתעקש שההפקה ביקשה מהם להתנשק בצילומים וביימה קטע זוגי שלא התרחש באופן טבעי. בן אומר שהוא לא מעוניין שזה יצטייר כקשר בכוח, יוני בעצמו אומר שאותו דבר ניסו לעשות לו עם אתי ליצור קרבה מדומה שהיא מעבר לחברות והיה לו לא נוח והוא לא היה מוכן לשתף פעולה עם זה. הוא מבין שטעה במסר שהעביר ללאתי והיה צריך להבהיר עצמו טוב יותר.

adiyon2

New member
כן, כתבתי את זה למעלה, הוא קורא נכון את המצב,

שהיא לא ממש בעניין, ועדיין לא משחרר. הוא מצטייר מאוד פאתטי.

adiyon2

New member
בן אומר ליוני שאם הקשר עם ליהי לא יצליח

כשהם יהיו בחוץ, "אתה יודע מה הדבר הראשון שאני הולך לעשות" יכול להיות שהטוא התכוון לעדי?! פאתטי, הוא לא יודע שהיא אמרה שהוא אפס

למעלה