שיחה בין איילת לענת

דקל69

New member
עמבר ואורן? אני לא מוצאת קשר ביניהם

אורן גבר מיושב, מציאותי ועדין. ענבר יותר קלילה, פרפרית וחפיפית. ואם טעית והתכוונת לענת - אני מאוד מעריכה אותה שהיאמ אמרה שלא תפתל קשר בכוח ועבור אינטרס להשאר במשחק.

goodpink

New member
ענת לא משחקת משחקים עם הלב שלה ועם הגברים היא

דבקה במה שהיא אמרה מההתחלה. היא פתוחה להתאהב אבל רצתה לבדוק מה מרגישה חברי ומה רומנטי. והיא לא תעשה שום דבר כדי להישאר במשחק שהוא לא בהתאם לרגשות שלה. בניגוד לליהיא. היא אמרה שהיא לא תהיה עם אורן כדי להישאר במשחק.

קשקשה9

New member
אני חושבת שהיא נוטה יותר לכיוון איתן לא נראה

שבן הוא הטעם שלה ובטח לא ברמה שלה אלא אם קרו דברים שלא ראיתי

goodpink

New member
אם אני לא טועה האקסים שהראו האקס שלה דומה מאו

מאוד לאיתן. הוא היה חתיך אבל הראו אותו רק לכמה שניות. לפי האינטרקציה בינהם לא יודעת היא בן הטעם שלה בדר"כ אבל יש להם כימיה היא נפתחה קודם איתו היא ישבה מחובקת איתו היא מדברת שיחות עומק איתו... הוא "נוגע" בה לא בצורה ידידותית בדיוק. לה אפכת מה הוא חושב היא כועסת על התנהגות שלו, היא יודעת יותר עליו. עם איתן זה יותר העובדה שלא היה להם אינטרקציה בהתחלה ויותר אולי משיכה פיזית. אבל עם היא נדלקה על גב היא אוהבת גברים יותר מכוספסים מאיתן ועמוקים. לא יודעת על כמה עמוק איתן.

קשקשה9

New member
כנראה שאף פעם לא נדע כי שניהם תפוסים

לגבי גב........מי לא.....שתקום

goodpink

New member
כן ...לא נראהלישהיא תעשה צעד שהיא לא בטוחה שי

שיש הדדיות והם תפוסים. לא שם. אם היית מייעצת לה הייתי אומרת לה שתלך על בן. איתן בתוכנית לא מחפשת עומק או מערכת יחסים אמיתית הוא מחפש אינטמיות ובחורה לקרחת למיליון.

דקל69

New member
יוני מדבר על אתי, כנראה משהו בצילומים שניסו

להאיר אותם באור אחר מאיך שהוא מרגיש אליה. הוא ממש אומר שהוא מצטער באיך שנהג איתה ואולי לא העביר לה את המסרים הנכונים. גם בן התוודה שההפקה ניסתה לצייר בצילומים זוגיות מאולצת, חמה וחזקה, יוני מעיר לו שזה אכן כך ובן אומר שההפקה ממש התאמצה לבנות את זה כך, אם זה טבעי לא צריך להקצין ולביים את זה.

billc

New member
הכלב של אורטל שואל את עצמו

האם היא באמת אוהבת אותי, או שזה בשביל חסינות?

למעלה