עוד שיחה מעיקה של יוני וקרן
מ מיצי החתולה5 New member 6/8/11 #12 מאז העמדה של השלישיה להדחה קרן ואתי התרחקו אחת מהשניה. אתי כעסה על ליהי שדיברה עם דניאל, שהיא בעצמה עשתה את אותו הדבר.
מאז העמדה של השלישיה להדחה קרן ואתי התרחקו אחת מהשניה. אתי כעסה על ליהי שדיברה עם דניאל, שהיא בעצמה עשתה את אותו הדבר.
D didush100 New member 6/8/11 #17 אתי צריכה לצאת מהבית כבר היא מיצתה לגמרי במיליון היא לא תזכה וגם לא באיתן היא רק מזיקה לבית ובגללה כלום לא זורם שם אני ממש מקווה שביום שלישי היא תצא
אתי צריכה לצאת מהבית כבר היא מיצתה לגמרי במיליון היא לא תזכה וגם לא באיתן היא רק מזיקה לבית ובגללה כלום לא זורם שם אני ממש מקווה שביום שלישי היא תצא
ק קייזר סוזי New member 6/8/11 #18 אתי הסבירה את זה ככה: ליהי ישבה לדבר עם דניאל.. שניה אחרי שהיה את הקטע עם אתי ודניאל כשאיתן התערב. אז כאילו אתי מתלוננת על העיתוי..
אתי הסבירה את זה ככה: ליהי ישבה לדבר עם דניאל.. שניה אחרי שהיה את הקטע עם אתי ודניאל כשאיתן התערב. אז כאילו אתי מתלוננת על העיתוי..
A andy181 New member 6/8/11 #24 אני לא חושבת שבאמת אפשר להסביר את ההתתנהגות של אתי..לפי דעתי יש לה בעיות נפשיות חמורות והיא חייבת טיפול, ולכן היא הייתה צריכה לצאת מהתוכנית ממזמן.
אני לא חושבת שבאמת אפשר להסביר את ההתתנהגות של אתי..לפי דעתי יש לה בעיות נפשיות חמורות והיא חייבת טיפול, ולכן היא הייתה צריכה לצאת מהתוכנית ממזמן.
D didush100 New member 6/8/11 #26 מסכימה ההתנהגות שלה מוזרה מאוד אחרי ההתמוטטות שלה אני בשוק שהיא עדיין שם.
D didush100 New member 6/8/11 #22 אני לא מבינה איך אורטל כ"כ פופולארית בסמסים לפי אגוז צרפתי היא מובילה בהמון. קודם כל מאיפה יש לו את המידע? ולמה דווקא אורטל? היא לא מעניינת לא עושה שם כלום חוץ מללכת ימין שמאל משהו מוזר לי פה מאוד http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ititit11
אני לא מבינה איך אורטל כ"כ פופולארית בסמסים לפי אגוז צרפתי היא מובילה בהמון. קודם כל מאיפה יש לו את המידע? ולמה דווקא אורטל? היא לא מעניינת לא עושה שם כלום חוץ מללכת ימין שמאל משהו מוזר לי פה מאוד http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ititit11
ל לונדרון New member 6/8/11 #25 מי יכול להסביר את הפופולריות של אורטל אין לי מושג מאיפה הוא משיג את המידע, אבל נניח לרגע שזה נכון, מה יכולות להיות הסיבות?
מי יכול להסביר את הפופולריות של אורטל אין לי מושג מאיפה הוא משיג את המידע, אבל נניח לרגע שזה נכון, מה יכולות להיות הסיבות?
D didush100 New member 6/8/11 #27 אולי מישהו מריץ אותה מבחוץ ואולי ההפקה מעדיפה שהיא תגיע רחוק. קשה לי להאמין שאנשים מסמסים לה שימי לב שלכולם יש מספר ממש נמוך של סמסים והיא מובילה בהמון על השאר
אולי מישהו מריץ אותה מבחוץ ואולי ההפקה מעדיפה שהיא תגיע רחוק. קשה לי להאמין שאנשים מסמסים לה שימי לב שלכולם יש מספר ממש נמוך של סמסים והיא מובילה בהמון על השאר
D didush100 New member 6/8/11 #30 לא יכול להיות שזה אמיתי אין מצב היא לא כזאת מעניינת לא קורה איתה כלום כולם כבר הבינו שהיא שחקנית אז מה הקטע? זה ממש ממש מוזר
לא יכול להיות שזה אמיתי אין מצב היא לא כזאת מעניינת לא קורה איתה כלום כולם כבר הבינו שהיא שחקנית אז מה הקטע? זה ממש ממש מוזר
N niva99 New member 6/8/11 #34 יש לי השערה פרועה דידוש שיש לה איזו תיבת פנדורה שאם היא רק תפתח אותה... מזה היא חוששת ולכן שומרת קלפים קרוב לחזה .
יש לי השערה פרועה דידוש שיש לה איזו תיבת פנדורה שאם היא רק תפתח אותה... מזה היא חוששת ולכן שומרת קלפים קרוב לחזה .
N niva99 New member 6/8/11 #56 זה כנראה הטעם הגברי ויש גם כמה שבמציאות נראות טוב יותר מאשר מבעד למצלמה [ וכמובן שיש את אופציית חמולה נרחבת שמסמסת לה].
זה כנראה הטעם הגברי ויש גם כמה שבמציאות נראות טוב יותר מאשר מבעד למצלמה [ וכמובן שיש את אופציית חמולה נרחבת שמסמסת לה].