שיחת צהריים בין יוני לקרן

מאז העמדה של השלישיה להדחה

קרן ואתי התרחקו אחת מהשניה. אתי כעסה על ליהי שדיברה עם דניאל, שהיא בעצמה עשתה את אותו הדבר.

didush100

New member
אתי צריכה לצאת מהבית כבר היא מיצתה לגמרי

במיליון היא לא תזכה וגם לא באיתן היא רק מזיקה לבית ובגללה כלום לא זורם שם אני ממש מקווה שביום שלישי היא תצא

24שעות1

New member
דידוש - הפתעת אותי בגדול

גם אני חושבת שאתי די מספיק לה ולנו

niva99

New member
שתפרוש בשיא ?

כשהבלונד עדיין מנצנץ באור החמה...

אתי הסבירה את זה ככה:

ליהי ישבה לדבר עם דניאל.. שניה אחרי שהיה את הקטע עם אתי ודניאל כשאיתן התערב. אז כאילו אתי מתלוננת על העיתוי..

andy181

New member
אני לא חושבת שבאמת אפשר להסביר את ההתתנהגות

של אתי..לפי דעתי יש לה בעיות נפשיות חמורות והיא חייבת טיפול, ולכן היא הייתה צריכה לצאת מהתוכנית ממזמן.

didush100

New member
מסכימה ההתנהגות שלה מוזרה מאוד

אחרי ההתמוטטות שלה אני בשוק שהיא עדיין שם.

didush100

New member
אני לא מבינה איך אורטל כ"כ פופולארית בסמסים

לפי אגוז צרפתי היא מובילה בהמון. קודם כל מאיפה יש לו את המידע? ולמה דווקא אורטל? היא לא מעניינת לא עושה שם כלום חוץ מללכת ימין שמאל משהו מוזר לי פה מאוד http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ititit11

לונדרון

New member
מי יכול להסביר את הפופולריות של אורטל

אין לי מושג מאיפה הוא משיג את המידע, אבל נניח לרגע שזה נכון, מה יכולות להיות הסיבות?

didush100

New member
אולי מישהו מריץ אותה מבחוץ ואולי ההפקה

מעדיפה שהיא תגיע רחוק. קשה לי להאמין שאנשים מסמסים לה שימי לב שלכולם יש מספר ממש נמוך של סמסים והיא מובילה בהמון על השאר

didush100

New member
לא יכול להיות שזה אמיתי

אין מצב היא לא כזאת מעניינת לא קורה איתה כלום כולם כבר הבינו שהיא שחקנית אז מה הקטע? זה ממש ממש מוזר

niva99

New member
יש לי השערה פרועה דידוש

שיש לה איזו תיבת פנדורה שאם היא רק תפתח אותה... מזה היא חוששת ולכן שומרת קלפים קרוב לחזה .

niva99

New member
זה כנראה הטעם הגברי

ויש גם כמה שבמציאות נראות טוב יותר מאשר מבעד למצלמה [ וכמובן שיש את אופציית חמולה נרחבת שמסמסת לה].

למעלה