שיחת צהריים בין יוני לקרן

didush100

New member
אתי פשוט מגעילה אותי עם כל הצביעות שלה

אין לה גבולות? אתמול ישבה עם דניאל לכלכה על קרן וליהיא ושניה אח"כ ישבה עם קרן וליהיא ולכלכה על דניאל. מה זה הדבר הזה? פשוט תת רמה ומאיפה הביטחון שלה שהיא כזאת חזקה בחוץ? אולי ההפקה אמרה לה איך להתנהג בבית אחרי ההדחה

דידוש ומה חדש בזה?

אתי מתנהגת באופן הזה מההתחלה, זו את שמאנת לראות את המציאות.

עדכונים מוואלה

"אני חיה פה בשביל שניים" קרן ויוני בשיחה אישית. היא אומרת לו שמתסכל אותה שהיא שוקלת כל צעד שהיא עושה מול איך אתי תרגיש, מה היא תעשה ומה היא תרגיש. יוני אומר לה שגם לו קשה עם הרכושנות של אתי, ושהוא כבר אמר לאתי בעבר להפסיק לגונן ולהילחם מלחמות של אחרים יוני: "אתי שנויה במחלוקת" "לפעמים אני לא מסוגל לראות אותה, לא מסוגל להתקרב אליה" הוא מוסיף. הוא אומר שמצד אחד הוא מאוד אוהב אותה ומצד שני היא מאוד קשה. קרן אומרת לו שהיא כועסת עליה, בגלל שאתי דחקה אותה הבוקר כשהן באו לעזור לדניאל, ובגלל שאתי לוקחת על עצמה כל דבר שקורה לקרן ליהי פה והיא לא פה" יוני אומר לקרן שליהי לא סגורה על עצמה עדיין, לא רק בתכנית. לגבי הזוגיות עם בן הוא "בטוח שהזוגיות הזו טובה לו"

easternstar

New member
נו טוב..גם יוני מתחיל להתרחק מאתי בצעדי מחול

כמו שצפיתי ברגע שיוני יבין שהקהל לא אוהב את אתי פתאום "יהיה לו יותר קשה" עם אתי למרות האהבה הגדולה..יוני תמיד "כיסה" את עצמו בביטויי אהבה ונשיקות אבל עם כמה פתחי מילוט החוצה.. יוני אינטרסנט. אמרתי שהוא יהיה עם אתי עד למיליון או עד שיבין שהקהל נגד אתי. הוא לא ישמור עליה כנגד דעת הקהל. מעניין לראות אם הידידות הגדולה שהבטיח יוני לאתי בחוץ- תשאר.

רינתי77

Active member
אתי הופכת להיות תפוח האדמה הלוהט

שכולם, לאט לאט, ימהרו להשליך אותו מידיהם..מתחיל להיות להם ברור שאיתה אי אפשר לנצח והיא הפכה למה שבאנגלית מכנים liability .

easternstar

New member
בדיוק! שמת את האצבע על הנקודה הנכונה!../images/Emo13.gif

הבעיה שלהם עכשיו איך לזרוק את תפוח האדמה הלוהט בזהירות, בלי להראות צבועים ובלי לאבד מהאמינות שלהם.

didush100

New member
אני לא בטוחה שאם היא תהיה מועמדת היא תודח

יש מצב שישאירו אותה

easternstar

New member
אני מסכים איתך, דידוש. ליז בהדחה הבאה

כמעט בבטחון ולפני אתי. ליז בהפרשים של אלפי קולות מאתי ואם הקהל לא יסמס בהמוניו לליז היא נמצאת בכל הדחה. בפעם האחרונה, כשליהי בכתה לבן ששמו אותה ברשימת ההדחה בן אמר לה שהקהל לא אהב את מה ששלושתן עשו לליז. הוא יעץ לה להיות נחמדה שבוע אחד לליז ואז היא תודח. ליהי שאלה את בן מאין הוא יודע ואיך הוא בטוח. בן ענה בבטחון שהוא יודע ושתסמוך עליו. דבר אחד אנחנו יודעים: איתן מקשיב לחברים שלו ומתחשב מאוד במה שה מבקשים. יוני, לדעתי, עדיין ירצה להחזיק את אתי ולראות אם הקהל משתנה ביחסו לאתי. הוא מתרחק, אבל בזהירות ויכול לחזור אליה. יוני לא יודע מה המצב בחוץ ועד כמה שונאים בחוץ את אתי ובזים לה. יוני לא ראה את החיקוי שעשו לה. לדעתי הוא עדיין מחכה ולא איבד תקווה שהקהל יחזור לאתי.

didush100

New member
יש מצב חבל כי אני כבר לא מסוגלת לראות/לשמוע

אותה היא ממש מגעילה אותי כרגע

easternstar

New member
כן.../images/Emo13.gif הגיע הזמן שאתי תלך ותעשה חשבון נפש

שמח שראית את האור, דידוש.

24שעות1

New member
לא הבנתי מה הקשר של יוני לקהל של אתי

יוני לא עומד ויועמד להדחה, כך שאין לו שום חשבון עם הקהל של אתי. לדעתי יוני לקח על עצמו את תפקיד מדריך רחוב במקרה של אתי. יוני הסביר מספר פעמים לאתי, גם אני וגם את באנו משכונות , , אני התרוממתי ולקחתי את עצמי למקום טוב בחברה. ויוני פשוט רוצה להוציא אותה מסגנון החיים שהיא מכירה ולהרים אותה לחיים אחרים.

easternstar

New member
יוני בעצמו אמר שהוא משער מה יהיה בחוץ

לאחר התוכנית. כולם שם ראו את "האח הגדול" ויודעים מה קורה ל"פליטי ריאליטי" לכן ליוני מאוד חשוב מה חושב הקהל. לדעתי יוני יתנער מאתי אם זה יפגע באינטרסים שלו והוא יחשוב שהקהל בחוץ שונא את אתי. הבעיה של אתי היא לא שכונת המצוקה אלא התנהגות ברוטלית ודורסנית של רוע ומפגן של צביעות, ואת זה הקהל שונא.. הקהל בד"כ גם לא אוהב אנשים שמתחברים לרוע ולכן יוני עלול להפסיד בחוץ הרבה נקודות. המבחן של האהבה של יוני הוא אם ימשיך להתחבר לאתי ואם "ידידות הנפש" תמשך בחוץ. מה ההשערה שלך?

noaxxx

New member
רק לציין נקודה...

חברות הנפש של המשתתפים בדר"כ נשארת בתכנית ולא ממשיכה איתם אח"כ. הם נמצאים כ"כ הרבה זמן אחד בתחת של השני (וסליחה על הביטוי), שכשהם יוצאים החוצה קורה בדיוק הדבר ההפוך. זה שהם מדברים על זה עכשיו, זה רק בגלל שזו נקודת המבט היחידה שיש להם כרגע, התא שבו הם חיים וממנו מגיעה התמיכה.

easternstar

New member
כלומר את מוכנה לראות בצורה לא צינית

את האמירות של עכשיו. אבל אם הם אנשים פקחים (ויוני, עם כל מגרעותיו, רחוק מלהיות טיפש) מדוע הוא חוזר על המנטרה שוב ושוב, כשגם ההיבט הזה ידוע לו? אגב, עכשיו, כשיוני יודע שאתי אינה "חביבת הקהל" וזו דווקא ענבר האם ראית שינוי באמירות לגבי החיים בחוץ? לא נכנסתי לערוץ כמה זמן ואין לי סבלנות לראות את החפירות של יוני. אני סוגר כשיוני מתחיל לחפור ומתעדכן בסטטוסים של וואלה בנושא המרכזי.

noaxxx

New member
אני לא יודעת מה יוני יודע על 'בחוץ'

ועדיין, בגלל המקום שבו הוא נמצא, אני לא בטוחה שהוא יכול לנתק את הרגש למרות שההגיון, אולי, אומר לו משהו אחר. כבר נכתב כאן שאתי היא סוג של משענת עבורו, וזה מה שיש כרגע מול עיניו.

רינתי77

Active member
זה בהחלט ידרוש תמרונים זהירים, אבל

זה הפך להמהלך הכרחי, כך שדי צפוי שאתי תמצא עצמה בחוץ יותר מוקדם מאשר מאוחר.

easternstar

New member
אני מעדיף את אתי בחוץ לפני ליז אבל..איתן??

הבחור לפעמים פועל בדיליי ומבין דברים רק אחרי הרבה זמן..

למעלה