שיחת צהריים בין יוני לקרן

niva99

New member
לא ניקח את זה לקיצוניות

[ מה גם שאין לי דרך לדעת].

noaxxx

New member
אורטל אמרה,בצחוק אמנם,שהיא מחוברת לעולם התחתו

אולי זה לא היה בצחוק?

24שעות1

New member
אולי איזה יחצן מריץ אותה - אמרה שהיא רוצה

מאד להיות דוגמנית, או מישהו מהמיליונרים שיצאה איתם

didush100

New member
אחותי../images/Emo24.gifמה קורה?

אין מצב שבאמת מסמסים לה כ"כ הרבה אנשים

24שעות1

New member
לא ראיתי סקרים וכמויות של אס אם אסים

אבל אורטל לא מעניינת, לא מסקרנת, וברור שלפי הת.ז. שהיא הציגה יש הרבה דברים נסתרים ואפלים ברזומה שלה. היא אפילו ציינה שמגיל 17 עשתה מהי רוצה, ואף פעם ההורים שלה לא מעורבים בחייה. כך שביישנות , צניעות ועוד שהיא מנסה לשדר לנו אני לא קונה בשיט.

דיי3

New member
אני אנסה להסביר. אורטל משדרת פגיעות, כנות,

מוכנה לקבל את כולם, ,לא סנובית,, וכריזמטית. לכן אני אוהבת ומסמסת לה.

גם אני מסמסת לאורטל ורבים ממכריי

אורטל מקסימה, היא לדעתנו מקרה קלאסי של בחורה מרדנית מבית מזרחי שמרן. היא אכן עשתה מה שרצתה בעבר , אך עם הגיל באו התובנות והרצון לחזור לחק המשפחה. אין פסול בזה שהיא רוצה לנצל את נתוניה המושלמים ולהתקדם. שתיקתה בעינינו מתפרשת בעיקר בשל רעשנותן של האחרות, שלכאורה מייצגות בעיניה מקום אחר, תרבות אחרת, בתים אחרים שונים ומתקדמים משלה.

webguy

New member
מדוע אורטל פופלרית ..!!

אורטל בניגוד לאחרות לא מוצאת את עצמה במקום ומרבה להתבודד .. ולכן היא גם מרכלת פחות ובעצם לא עסוקה כל היום בלכלוכים על אחרות .. נוצר אליה סימפטיה כי היא הותקפה ע"י הבנות לאחר שהיה חיבוק בינה לבין איתן עוד בשלבים הראשונים של התוכנית לאחר שהיתה איתו בחדר לבד דבר שהיא הביא אותה לבכי .. כאשר אתי וליז מובילות את ההתקפה נגדה . היא בחורה עם יופי אקזוטי ומשדרת המון חושניות , נדלק עליה הלונדוני אשר מיד תרגם נגיעה שלה לרומן פוטנציאלי היא דחתה את זה הוא נעלב וחבריו תמכו בו כולל איתן ואז בעקבות המשחק שהצליחה בו לשקר טוב ..נוצר לה דמוי של שקרנית מה שבחוץ נתון למחלוקת והרבה כמוני חושבים שהמשחק שלה כנה ואמיתי . סך הכל מבחינת המשחק באח היא מתנהלת באופן הוגן למדי וחברי כלפי האחרות לדניאל אמרה אני אכבד אותך אבל אל תצפי שנהיה חברות נוכח הצטואציה ששנינו נלחמים על אותו אדם . היא דמות מענינת מאוד ומסקרנת כי היא מסתורית ..וגם היופי שלה אחר ושונה

noaxxx

New member
זה שאורטל מסתורית ולא משתפת, זה לרעתה

קשה להתחבר אליה.. היא הבחורה היחידה שם שהיא עדיין בגדר תעלומה מבחינתי. בכל סיטואציה שכוללת אותה, אני מוצאת את עצמי משנה את דעתי עליה מקצה לקצה, כמו יויו. לעניין החיצוניות שלה.. אני לא גבר אז אין לי מושג,אבל עושה רושם שגברים אוהבים את המראה שלה. בעיני היא נראית כמו טרנסג'נדר, וגם הקול שלה בהתאם. יש לה טון דיבור פרחי, שלקח לי 3 שבועות להתרגל אליו. לסיכום, דמות בתכנית ריאליטי, שעדיין לא מפוענחת אחרי חודש וחצי, אומר דרשני

webguy

New member
זה עדיין לא עושה אותה לשלילית ..:)

אם להפתח אז המחויבות שלה לעשות את זה לפני איתן אם יהיה בניהם וזה בספק קשר משמעותי ..!! בעיני היא מצטיירת כבחורה בעלת מודעות עצמית עמוקה מי שעשתה בעבר טעויות בחייה ומודעת לזה .. למי שראה את תעודת הזהות שלה היא אכן היתה בעבר הרבה זוהר ומעט מהתוכן האמיתי ועשתה מהפך ועצם זה מעורר אצלי סימפטיה כלפיה כמי שאומרת טעיתי ואני פותחת דף חדש ..!! לא רואה בה את הרוע והקנאה שאני רואה באחרות ..!! אז בהשוואה מול האחרות בווילה אני באמת רואה בה מספר אחת שם ..!!

noaxxx

New member
לבסס את דעתך עליה רק לפי ת.ז. שלה=בדיוק הבעיה

זה אומר שאין לך מושג מי היא באמת. והיא לא אמורה להיפתח רק לאיתן.. היא אמורה להיות היא, חשופה לצופים, וזו הסחורה שהיא לא מספקת. רוע לא ראיתי אצלה, לגבי הקנאה ברור שיש. באופן כללי קשה לדעת אצלה, כי היא לא משתפת.

webguy

New member
סך הכל היא מתנהלת חיובי בווילה

גם בלי לראות את תעודת הזהות אבל בשיחות עם הפסכולגית היא נחשפה ..!!\ ומעבר למעטה מסתתרת נשמה טובה ..:) עצם העובדה שהיא לא מתנהלת באח ומצידקה את הנוכחות שלה ע"י שלילת האחר זה כבר חיובי ..!! אם נזכור מה אמרו עליה דניאל וקרן לעומת מה שהיא אמרה אליהן אז היא בטח דמות הוגנת ..!!

webguy

New member
אין ברירה זה יגמר פעם :)

מה שמעניין הפעם .. האם יהיה כמו באח הגדול מי שתכנס בשלבים הבאים יש לה סכוי בכלל להגיע לגמר? או שכל החדשות יעומדו להדחה מיד כמו שהיה באח הגדול ? שהר יידוע שנאמנות בריאלתי של הצופים לא משתנה בקלות ובד"כ זה לא משתנה עד סוף המשחק ..

noaxxx

New member
לדעתי,הבנות החדשות,יכנסו רק כדי לנער את הוילה

אלא אם כן, אחת מהן תהיה הנפש התאומה של איתן, לא נראה לי שיש מצב שמישהי מהן תגיע לסוף. לקהל בדר"כ קשה לקבל שחקנים חדשים אחרי שהם כבר למדו להכיר פרק זמן ארוך את הדמויות המקוריות. אבל אולי אני טועה....

למעלה