שרשור עדכוני לילה פוסט טראומה 13/8/2011

merilue

Well-known member
אתי אומרת לאיילת ואורטל

"אם אחרי ההעמדה אני עדיין פה,אני יעשה מהבנות מה זה ג'באאאאלל" חחחחח מה זה ג'באל??יענו זבל?

24שעות1

New member
אורטל עם טיפה גב מאתי יוצאת שטן יותר מכולם שם

דניאל צדקה שקראה לה השטן הזו והתת רמה הבזוייה. והנה אורטל אחרי שהרעילה את ענבר על קרן עכשיו היא ואתי - דורכות יותר ויותר בנפשה של איילת ומספרות לה שענבר מדיחה אותה שתזהר מהחברות שלה. ועכשיו אתי מזהירה את איילת לא לעשות מזה ענין ולהגיד לה שהם הלשינו , כי היא פוחדת שאיתן ידע שהיא שוב מסכסכת ומרעילה בבית

sivan513

New member
דניאל בסוף לא תהיה מועמדת

ענבר אמרה שהיא לא תצביע לה. היחידה שנשארה שיכולה להצביע לה זו ענת. והבנים מתכננים על ענבר חעחעחעחעחעחע
יוני אמר שמחר הוא ידבר עם אתי ואורטל בקשר אליה

andy181

New member
עדיין השאלה כמה אפשר לסמוך על המילה של

ליהי וקרן לגבי זה שאמרו שלא ידיחו את דני

adiyon2

New member
הן לא יצביעו לדניאל כי הן מפחדות מאיתן

התירוץ הוא סיפור האהבה. איזה טיפשות, תעיפו את דניאל והמשחק יתחיל מחדש. הוא יכעס יומיים וזהו. איזה צביעות. הלוואי שליהיא תהיה מועמדת.

Klayhamn

New member
אי אפשר להעיף את דניאל

גם אם היא תועמד להדחה - ואפילו אם זה יהיה יחד עם אורטל, היא עדיין תהיה יותר פופולארית מכל אחת אחרת שתעמוד מולה (אולי חוץ מענבר/אתי, אבל גם זה לא בטוח)

adiyon2

New member
למה אתה חושב כך?

ראינו שקרן קיבלה חסינות. יכול להיות שגם ההפקה תרצה אותה בחוץ

Klayhamn

New member
למה אני חושב מה?

שהקהל יצביע יותר לדניאל מאשר לכל בחורה שלישית שתתמודד מולה ומול אורטל? כי אלה נתוני ההצבעה, זה מה שעולה מהסקרים

adiyon2

New member
אתה באמת מאמין אחרי שראינו את התוצאות היום

לטובת קרן שלא תהיה מועמדת שלישית שתיקח את כל הקופה? נגיד אתי

Klayhamn

New member
מה?

אני לא מבין למה את מתכוונת - מה קשורה החסינות של קרן לעניין? ממילא אף אחד לא עמד להצביע לקרן אם אתי תהיה מועמדת יחד עם דניאל ואורטל, אז יש סיכוי שדניאל תעוף אבל זה לא יקרה בגלל ש: 1. אתי כנראה לא תהיה מועמדת 2. דניאל כמעט בוודאות לא תהיה מועמדת

בוףברכה

New member
אורטל ואתי....לא הבטיחו לענבר..שהן לא יספרו ל

איילת...שום מילה...."...לדברי אתי.."...אני??...אני??..אני יש לי למי לספר??..

מצויין שנפלט להן...אני שמחה שאיילת

תפתח יותר את העיניים, אני לא יודעת אם היא ידעה עד עכשיו עד כמה ענבר רוצה להיפטר ממנה והנה עכשיו אתי משביעה את איילת שלא תעשה בלאגן בבית ושלא תזכיר שהיא אמרה לה משהו על זה...

24שעות1

New member
השטן אורטל בניצוחה של אתי

מערערות את איילת - ומספרות לה שענבר מתכוונת להצביע עבורה. עשו שיחה הסתה עם ענבר שהסבירו לה להזהר מקרן ועכשיו דורכות על איילת שהיא כמו גוויה ומודיעות לה שענבר מצביעה עבורה. תנו טיפת כח לנערת האגו ותראו איזו מכשפה היא.

למעלה