מס 1 ברוע צביעות משחק ושקר שתחזור לערןץ אגו
ס סיטואציה הזויה New member 13/8/11 #220 מצויין שנפלט לאתי חשוב שאיילת תבין עד כמה ענבר רוצה להיפטר ממנה... והנה אתי השביע אותה לא לעשות בלאגן בגלל זה ולא להגיד שהיא אמרה לה... איילת מתכננת לדבר עם הרביעיה על זה מחר....
מצויין שנפלט לאתי חשוב שאיילת תבין עד כמה ענבר רוצה להיפטר ממנה... והנה אתי השביע אותה לא לעשות בלאגן בגלל זה ולא להגיד שהיא אמרה לה... איילת מתכננת לדבר עם הרביעיה על זה מחר....
ק קשקשה9 New member 13/8/11 #183 אתי:אם יעמידו אותי להדחה ואני נשארת יתחיל פה מרד שחבל להם על הזמן אני יעשה להן פה.....שהן ידיחו את עצמן
אתי:אם יעמידו אותי להדחה ואני נשארת יתחיל פה מרד שחבל להם על הזמן אני יעשה להן פה.....שהן ידיחו את עצמן
merilue Well-known member 13/8/11 #197 נראה לי זבל במרוקאית ולפני כן שכיבו להם את האורות בזמן הניקיון אתי אמרה--"חרק בוקום ערס" ווא איי אתי מרוקאית של ההרים,קללות של הכבדים
נראה לי זבל במרוקאית ולפני כן שכיבו להם את האורות בזמן הניקיון אתי אמרה--"חרק בוקום ערס" ווא איי אתי מרוקאית של ההרים,קללות של הכבדים
ב בוףברכה New member 13/8/11 #210 מה כפרה בזה??...עד אתמול אתי..התכוונה להצביע איילת...וענת...(תיאמה עם דניאל ואורטל... עכשיו הן מסבנות את איילת...
מה כפרה בזה??...עד אתמול אתי..התכוונה להצביע איילת...וענת...(תיאמה עם דניאל ואורטל... עכשיו הן מסבנות את איילת...
2 24שעות1 New member 13/8/11 #304 תיקון עוד היום אתי אמרה שתצביע איילת שהיא לא סובלת אותה.ובצהרים אמרה ליוני שהיא תצביע איילת ואורטל , כי אורטל לא באה לה טוב. יוני ממש הזהיר אותה לא להצביע לאורטל ואיילת אלא רק לענת וענבר
תיקון עוד היום אתי אמרה שתצביע איילת שהיא לא סובלת אותה.ובצהרים אמרה ליוני שהיא תצביע איילת ואורטל , כי אורטל לא באה לה טוב. יוני ממש הזהיר אותה לא להצביע לאורטל ואיילת אלא רק לענת וענבר
ק קשקשה9 New member 13/8/11 #193 אתי ואורטל רומזות לאיילת שענבר תעמיד אותה להדחה איילת מופתעת ושואלת פעמיים-ענבר תעמיד אותי לדחה?
ר רותי167 Well-known member 13/8/11 #208 העיקר ענבר התיפיפה בפני הצופים ואמרה שהיא תספר לאיילת שהיא מעמידה אותה,רמאית וטיפשה. אוי כמה שאני רוצה שענבר תעוף ביום שלישי הביתה.
העיקר ענבר התיפיפה בפני הצופים ואמרה שהיא תספר לאיילת שהיא מעמידה אותה,רמאית וטיפשה. אוי כמה שאני רוצה שענבר תעוף ביום שלישי הביתה.