שרשור עדכוני לילה פוסט טראומה 13/8/2011

נעמה8080

New member
באמת ענבר תעמיד את איילת?

אם זה נכון זאת בושה ואני לא אתפלא אם אלה שטיפות מוח של קרן הרעה!

merilue

Well-known member
עינבר עושה יח"צ בבית נגד איילת

היא תעמיד בטוח את איילת,ובנוסף לזה הכי מגעיל,שהיא עוברת בת בת ומנסה לרמוז להן להדיח את איילת--במטה המשפט המחורבן "הכל מאהבה,אני מתה עליה אבל כואב לי עליה פה בבית"-תרגום חופשי--שתלך,היא יושבת לי כמו עצם בגרון-- עינבר מתחילה בצעדי ענק לעקוף את קרן ברוע ואף להשאיר אבק

../images/Emo190.gifהיא פשוט שטן!

לדניאל היא אומרת שזה בגלל שאכפת לה ממנה והיא רואה שהשהות בבית לא עושה לה טוב ולחברות שלה היא אומרת את האמת שפשוט כבר אין לה כוח להכיל אותה והיא רוצה לדאוג לעצמה...

merilue

Well-known member
לא מבינה את זה אולי תואילי להסביר לי

אם כ"כ אכפת לעינבר מאיילת,וקשה לה לראות אותה ככה,למה לעזאזאל היא לא מרימה את התחת שלה לכיוון איילת,ומעודדת אותה??? למה עינבל עוקצת,מעירה,משפיטה את איילת מהבוקר עד הלילה???מה,זה מרוב שהיא שונאת אותה,היא מרגישה צורך לבודד אותה? איך ממצב של החברה הכי טובה,היא הפכה לאוייבת מושבעת של איילת??? היא עושה לה נזק יותר מכל אחד אחר בבית מה קרה לה???עד כדי כך היה לה רע בהתחלה,וקינתה לאיילת על תשומת הלב,שהיא מחזירה לה? לא הגיוני העיניין הזה,זה ממש אכזרי הקיצוניות של עינבר לא בריאה בכלל יותר מה אפ אנד דאון של איילת

כי כנראה יש לה בעיה להיות חברה בטוב וגם ברע

ואולי זה גם קשור בתת מודע לטראומת ילדות שיש לה מאבא שלה שנטש אותה ושכח לבוא לקחת אותה לבית-ספר... בקיצור היא לא מספיק חזקה לתמוך בחברה שנמצאת קצת בדאון, העניין הוא שאחת הסיבות שאיילת ככה היא בגלל ההתנהגות של ענבר...

merilue

Well-known member
אני מצפה מבן אדם טוב שעבר טראומת נטישה

שאדרבא,בגלל חרדת הנטישה שיהיה יותר קשוב לאחר,ולא יעשה את מה שעשו לו-בגידה אבל כנראה שללא קשר לטראומה,עינבר בבסיס שלה בן אדם לא טוב,והטראומה שעברה רק הקצינה את התכונות הגועליות שבה-לא נקשרת ריגשית לאף אדם,ולא רק, גם דורכת על החברים שלה כשהם על הריצפה

merilue

Well-known member
אבל הינה,כשקרן לא ליד עינבר

עינבר מצמיחה מצפון-היא מתחילה לפקפק בהחלטה שלה לגבי איילת "לא יודעת אם אוכל להסתכל לה בעיניים" שיט קרן יצאה החוצה,בעסה,המצפון שוב בורח לעינבר

קשקשה9

New member
לענבר אין מצפון ולא יצמח גם בעוד 1000 שנה

הכל אצלה אסטרטגיה מחושבת וקרה

נעמה8080

New member
המעבר בין חברה לאויבת לדעתי בגלל קרן.

קרן רעה מאד והיא אוהבת בלעדיות. כל הבלאגן התחיל מאז שקרן וענבר נהיו חברות. ותראו איזה משחק של קרן שבוכה בגלל צ'ארמר. משחק גרוע! היא מנסה לקנות את לב הקהל מזל שאני לא מאמינה לשום דבר שהיא עושה! שענת תיזהר, שלא תהיה הבאה בתור, קרן כבר יכולה לדאוג לזה. איזה משחק של קרן, משחק גרוע!!!!!!!

efrat146

New member
אתי" ליהי עד הגמר, הבנים אמרו לי הםן לא יעיזו

להוציא אותה בגלל בן" שיטטט. היא כזאת משעממת ומייגעת אלוהים
עם נזוגיות המאוסה הזאת

MICHI2404

New member
בלי שום קשר לאופי העלוב של קרן היא לא מתאימה

לאיתן. איתן ודניאל פשוט מתאימים כל כך, וכל הבנות יודעות את זה.

בוףברכה

New member
איכשהו יש..לי הרגשה..שדניאל מיתאמצת להיתאהב

באיתן..., היא נראית לי יותר מאוהבת ברעיון של לאהוב את איתן..ולהיות חלק..עיקרי במישחק.. יש הרבה רגעים..שדניאל עושה סבב..שיחות עם הדיירים..גדי.."..להדגיש..שיש לה..משיכה לאיתן... ..ואני אומר בחורה שאוהבת באמת לא..תעשה כ"כ..הרבה מאמצים..להוכיח את האהבה שלה..בשיכנועים.. ותיהיה..באמוק ..לפני כל הדחה..

למעלה