WWFM גרסת הרימקס כדי שנוכל

../images/Emo45.gifאיתך 100 % במיוחד על המשפט הראשון../images/Emo24.gif

מקווה שהוא השתנה...אדם צריך עכשיו מישהוא יציב ולא מישהוא שיוציא אותו מאיפוס(חוץ מחדר השינה

nini18

New member
../images/Emo25.gif זה בסדר העיקר שאדם מסכים איתי ../images/Emo8.gif

מירבי ת

New member
ברצינות עכשיו?

אוקיי. קריס סטרייט , או חושב שהוא כזה אז הוא מחוץ לתחום שמתי לב ,ניני , כמו שאמרת שאדם גם בקטע של ה"כימיקלים" , אבל צ'יקס לדעתי הרבה יותר ה-כ-ל: הרבה יותר מוחצן , הרבה יותר חושפני , הרבה יותר דורש תשומת לב ומוקצן ומאוד לא יכול כרגע להכיל חבר סלב ושהפוקוס לא עליו. אני גם לא אוהבת את זה שהנפילה הכי גדולה של אדם , עד כדי "שק שינה מהלך" היתה בגלל צ'יקס. אז אולי אהבה יש שם , אבל בריאות ואושר - אה , לא ממש. אז לא. שימצא משהו יותר טוב. ולא משהו שרק נראה יותר טוב.

nini18

New member
מה???? למה את חושבת שציקס אשם בנפילה

של אדם. פרידה תמיד כואבת אין מה לעשות במיוחד שיש אהבה כל כך גדולה. זה שאדם בחר את הכימיקלים בשביל להתגבר זו אשמתו בלבד ולא אשמת בראד. אדם אחראי לחיים של עצמו. ואדם מוחצן בידיוק כמו ציקס רק בגלל הפירסום הוא מיתן את עצמו. וגם בקושי וזה טוב. הם שני הומואים אבל מסוג שונה. בראד מדהים בראד חכם בראד מוכשר זה שהוא רוצה צומי לא פוגע באף אחד. בראד אוהב את אדם ומעריך אותו הוא מעולם לא פלט דבר וחצי דבר על אדם. אם כמו שאת אומרת הוא כל כך רוצה צומי תאמיני לי זה היה עושה את העבודה ביג טיים. בראד יוצא ומשתולל במועדונים בדיוק כמו שאדם עושה בהבדל אחד שבראד לא מפורסם אז הוא יכול להרשות לעצמו להצטלם ואדם לא. או שלנשק בחורים כל שני וחמישי מה שאדם עושה לא נקרא להשתולל. בראד מקסים ולא רק נראה כזה ואדם מאושר איתו נקודה. ואת יכולה ללכלך על בראד עד מחר זה לא משנה בראד זה האושר והאהבה. ואם לא עכשיו אז זה היה בעבר וזה עובדה. כמו שזה עובדה שקריס סטרייט ולצפות שקריס יבין שהוא הומו וירוץ לזרועות אדם כן ברור כיף לפנטז. ד"א דיברתי אליך בנחמדות לא היית חייבת לתקוף. אבל שיהיה

מירבי ת

New member
../images/Emo2.gifוואו , מה קרה?

אני רק אמרתי את דעתי. מי "מלכלך " על בראד? מה לי ולו?! מי שדיבר על הנפילה היה אדם , ולדעתי הוא לא בריא לו כ"כ. זהו. וכתבתי מאוד נחמד , הסכמתי איתך על החומרים ,וכל התגובה היתה לגמרי דיעה. מי תקף אותך? למה שאני אתקוף אותך? לא הולך לנו ניני , את כל הזמן מבינה אותי לא נכון..... חבל .

מירבי ת

New member
ואם מנתקים אותו מאדם , בעיני צ'יקס

נראה מצויין , מוכשר בטירוף ומצחיק ברמות שאין הרבה כאלה. יש לו דמיון , אג'נדה מעולה והוא עושה דברים מוטרפים. אני מאוד נהנית ממנו , רק חושבת ששניים כאלה יחד...

nini18

New member
חחח כל הדברים האלה ואת וצה לנתק

אתו מאדם חחחחחח . אבל התכונות שיש לציקס והמעלות הם בדיוק מה שאדם אומר כמעט בכל ראיון ששואלים אותו על הגבר האידאלי. אל תשכחי שבפעם הראשונה שהם יצאו ציקס היה רק בן 19 והם יצאו שנתיים וציקס קילף מאדם את הקליפות שלו שבזכות זה הוא מי שהוא היום.

nini18

New member
טוב אולי לא קראתי את זה בטון הנכון

אבל הרגשתי מותקפת. לכלוך לא חייב להיות קללות אלא שהוא לא מתאים לו והוא זה גרם לנפילה שלו לזה התכוונתי. בכל מקרה אם לא התכוונת לתקוף אני מתנצלת. רשמתי לך את דעתי שבגדול אני מאמינה שאדם אחראי לגורלו. וכל מה שקרה אחרי הפרידה הוא באשמת אדם בלבד גם אם הסיבה לפרידה היתה ציקס או כל דבר אחר. אבל שטויות אני לא מבינה אותך את לא מבינה אותי אבל בסוף אנחנו כן מבינות חחחחחחחח
אני רק דבר אחרון יגיד אני באמת כמו שמאיה רשמה רוצה שאדם יהיה מאושר הוא הכי חשוב לי מכולם.

מירבי ת

New member
19?? באמת?

אבל זה היה לא מזמן..... מה הבדלי הגילאים ביניהם? הם נפרדו לא מזמן.... ונכון - מי שעשה את אדם "אדם" אחרי "שיער" זה צ'יקס. זה יזקף לטובתו. לא יודעת ,נו...הוא קצת too much.... אבל מאחר ואת כ"כ רוצה ניני , והבחירה שלי כרגע חושבת שהיא סטרייטית מארקנסו , אז נלך על זה!

nini18

New member
אדם גדול מציקס ב 4 שנים.

הם נפרדו בערך שנה לפני איידול. כשאדם נבחן הוא היה בן 26 אז הם נפרדו שאדם היה בן 25 וציקס בן 21 פחות שנתיים שהם יצאו אדם היה 23 ציקס 19. אני מבינה אותך כשאת אומרת שציקס הוא קצת טו מאץ אבל זה מה שאדם צריך ראית מה היה עם דרייק שדרייק הוא ההפך הכמעט גמור מציקס. אדם השתעממם ולא התאהב. ובתמונה החדשה של בראדם רואים את ההבדל אדם ממש נראה מאושר, נבוך ואולי גם שוב מאוהב. וקריס מקסים וחמוד ובחור טוב אבל הוא סטרייט אם לרגע הייתי חושבת שזה לא נכון הייתי אתכן בראש מועדון המעריצים של קראדם. אבל אני חושבת שזה גם לא טוב לאדם להתאהב בסטרייט. גם על טומי אני מתה והוא קצת נעלולון אבל שוב כמה שניסינו לפנטז הוא לצערי גם סטרייט אומנם זן מיוחד אבל סטרייט. תראי אני מתה על ציקס גם בלי קשר לאדם. ואני מודה שאם הם לא ביחד באמת ישבר לי לגמרי הלב כי אני כבר מפנטזת אלף דברים חחחחח. אבל, אני אתגבר על זה אם אדם ימצא מישהו שהוא באמת יאהב אבל הוא צריך להיות גיי ולא סטרייט שלא יודע שהוא גיי או זן חדש של סטרייט/ גיי הוא פשוט צריך להיות גיי ושווה את אדם. וצריך גם לאהוב מאוד את אדם.

מירבי ת

New member
../images/Emo235.gifוהנה ניני - אולי אדם מאוהב....

הוא צייץ אתמול: It's so beautiful in LA right now! שזה מן הרהור כזה של מישהו מאוד HIGH או מאוד מאוהב. מאחר וזו לא פעם ראשונה שאנחנו יודעים שהוא שתה קצת...ואף פעם לא היה ציוץ כזה , אז יש מצב שהילד מאוהב..... אם חיפשת קצה של הוכחה....

nini18

New member
חחחח כן ראיתי את זה אתמול וזה היה כל כך

מצחיק לראות את התגובות של כולם לציוץ שנראה כזה תמים חחחחחחח

mayarel

New member
שרק יהיה מאושר.

נראה שבראד יכול להיות האחד המשמעותי שלו
הוא כזה מותק ובאמת נראה אושר בבקבוק.. חחחחחחחחחחחחחחח שויחגגו יחד אין בעייה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק שיצלמו!!!!! (ושבראד ילביש\יפשיט\יאפר אותו פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז) כשיגיע הזמן לילדים שניהם יצטרכו להכנס לאיזה מוסד גמילה אבל הם צעירים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיבלו בנתיים. (מודה שאם קריס מתגרש אני הולכת קרוב לוודאי לשנות את דעתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אני אעשה אני מתה על קריס)

InbarKiii

New member
חחחח מירבי

יש אולי שני אשכולות כאלה על בראדם אבל התאוריות שיש בקומונה של קראדם אינסופיות חחחחחחחח כל יום מישהי מעלה עמוד שלם..בטח לא יצא לך לקרוא? את בקומונה הזאת?

InbarKiii

New member
חחחח יש יותר מידי

אני אשלח לך קישור לקומונה..הן פותחות אשכול על כל דבר קטן ומנתחות הכל חחחחחח ולפעמים קשה לעמוד בזה >< הקטע שהחברות שם סגורה אז לא יודעת אם הם יאשרו..

למעלה