מפגש פורום

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo243.gifמפגש פורום../images/Emo240.gif../images/Emo239.gif

עדי מכריחה אותי לפתוח הודעה כי היא הלכה לזמן התייחדות עם הכרית של פליסיטי אז תתמודדו. בכל אופן התאריך למפגש נקבע ליום שני הקרוב ה-15/8 השעה עדין גמישה. עדיפות לשעות צהריים מוקדמות אבל מוכנים להתגמש אם לרוב יהיה נוח יותר בשעות אחרות. המפגש עצמו יערך בירושלים. מי שמגיע שיגיע לתחנה המרכזית שם ומשם נמשיך יחד לאן שיקחו אותנו דרורה ועדי. עכשיו לשאלה החשובה- מי יכול להגיע ביום שני? ולמקרה שאתם לא יכולים ביום שני הקרוב אך כן מעוניינים להגיע- אם נעביר את המפגש ליום שני ה-22 לחודש (עוד שבוע וחצי) האם תוכלו להגיע? אם יהיו מספיק אנשים שיעדיפו מפגש בשני הבא, נדחה בשמחה אם לא ניפגש בשני הקרוב ומקסימום נארגן מפגש נוסף כשעדי תחגוג 40 או משהו
חבר'ה תהיו קלילים. ירושלים לא כזו רחוקה. מדובר ב-30 דקות נסיעה מת"א באוטובוס. ושעה נסיעה מחיפה. אם אני מגיעה מהצפון גם אתם יכולים
בכל אופן שרשרו לכאן אם אתם יכולים להגיע באחד מימי השני שצוינו. אם אתם רוצים להגיע אך לא יכולים בשני התאריכים, ציינו תאריך שאתם כן יכולים בו (אל תכתבו כל יום חוץ משני, תנו יום ספציפי כדי שהאחרים יוכלו להגיד אם גם להם נוח)

james p

New member
איתי היית אדום בפורום

מן הראוי שתראה נוכחות וכנל צ'ארמי נילס הומר טייי עדיN רובין ספארקלס וכו' איפה אתם קיבינימאט??????

james p

New member
היי חבר'ה

אני מת על הרעיון הזה והגיע הזמן שאנחנו באמת ניפגש. ספציפית יום שני הוא טיפה בעייתי בשבילי ואמרתי לדילן שאם כן אני אגיע לירושלים יותר לקראת ערב. לעומת זאת בתל אביב אני אוכל להגיע יותר מהר ולהיות יותר נוכח. אני מבין שכרגע ההענות לא ממש רבה, השאלה היא: אם זה יהיה בתל אביב האם מישהו מכם כן יגיע? (אבל בטוח יגיע! שלא נתאמץ סתם!!!) (אני לא חושב שירושלים רחוקה ואני דווקא אשמח להגיע לירושלים אבל מפגש ראשון היה נחמד אם יגיעו כמה שיותר ויש כאלו שגרים רחוק וזה קצת בעייתי בשבילהם. אפשר אח"כ לעשות עוד מפגשים בירושלים) רעיונות הערות והארות יתקבלו בברכה!

adii1201

New member
../images/Emo45.gif

לי רק חשוב לציין שבגדול אין לי בעיה להגיע לת"א אבל הבעיה היא שאני עובדת 8-4 כל יום. אני יכולה לצאת יותר מוקדם קצת אבל כיוון שאני מנויידת בתחבורה ציבורית, הכי מוקדם שאני יכולה להגיע לתל אביב זה 3 וחצי וגם זה בתנאי שאין מיליון ואחד פקקים בדרך (סורי, לא יכולה לצאת לפני 2 מהעבודה
)

../images/Emo10.gifאיזה כיף לכם../images/Emo70.gif

האמת שאני מגיעה לת"א יכול להיות בשבוע של ה 20.8, אז אם איכשהו זה יהיה אז ושם ברור שאני אגיע עם זואי.

LeAnnDylan

Well-known member
20.8 יוצא יום שבת הבא

השבוע של ה-20, התכוונת לשבוע שאחריו? (21-27?)

snavgm

New member
אם בת"א אני אנסה להגיע -ועדיף שבוע הבא

בירושלים זה דווקא ממש רחוק למי שגר בצפון הרחוק (כמוני.. זה 3 וחצי שעות נסיעה נטו-לכל כיוון לפני הפקקים!! אבל לת"א יש רכבת ישירה. עד עזריאלי.. ואז זה רק שעתיים וחצי -לכל כיוון -נטו!) אז אם בא לכם שיגיעו לפמגש לא רק אנשי ת"א וירושלים= תתחשבו בפריפריה ותעשו במרכז הארץ - משמע ת"א - בקרבת רכבת. שנית- צריך להתארגן ויום שני הזה- זה התרעה קצרה. אני כבר קבעתי תוכניות. תקבעו שבוע הבא- יש זמן להתארגן.

adii1201

New member
אם אנחנו עושים את זה מחוץ לעיר

אני חושבת שדווקא חמישי יהיה יום עדיף, כי אז אין עבודה בשישי ואין לחץ לחזור הביתה מוקדם וזה ויהיה לי הרבה יותר קל להשיג לי רכב לאותו יום ולגרור את דרורה איתי

snavgm

New member
מחוץ לעיר?

מה זה ה "עיר"? ירושלים.? מה רוב אנשי הפורום גרים בירושלים? אם לא כך- אז לכולם ירושלים זה מחוץ לעיר. אין לי כלום נגד ירושלים מלבד העובדה שלי ירושלים זה מרחק 3 שעות נסיעה ברכב שלי .(4 שעות בתחבורה ציבורית) ואני עושה את זה פעם בשנה- עולה לרגל- ליד ושם לכנס שנתי. (וגם זה כי אין לי ברירה ואני לרוב מרצה שם על משהו...) אז לי - ת"א זה יותר מתאים. ויום חמישי זה אחלה. אבל השבוע כי אני בחמישי-שישי-שבת. בנופש בגליל עליון.

adii1201

New member
חחח כן סורי דיבור של ירושלמים../images/Emo6.gif

התכוונתי מחוץ לירושלים

snavgm

New member
בארור..

מה אתם הירושלמים נהייתם כמו התל-אביבים? כאילו יש ת"א - מרכז העולם וכל השאר לא קיים? אז לידיעתכם- יש אנשים שחיים גם מחוץ למרכז הארץ. הם בני אדם. תושבי ואזרחי מדינת ישראל. והם חיים מעולה- באיכות חיים, עם ים וטבע ירוק,ואויר נקי-ו בלי פקקים בכבישים רק מה? להגיע למרכז הארץ לוקח להם זמן רב. מה לעשות? אי אפשר לקבל הכל.. אז אנשי הפריפריה מבקשים מאנשי המרכז.- להתחשב... לקבוע מפגשים במרכז הכי מרכז (ת"א).בקרבת רכבות בשעה שמאפשרת חזרה סבירה(יש שעות נסיעה) ןבהתרעה שמאפשרת התארגנות. לא חייבים..אבל זה יהיה נחמד.

למעלה