מפגש פורום

adii1201

New member
לא, ירושלים זה הכפר../images/Emo6.gif

אנחנו גרים בחור, בחיי זה חור אין פה כלום בעיר הזו! ואני לא מתנגדת, רק שהבעיה עם שעה שמאפשרת חזרה סבירה זה שכמו שאמרתי, הכי מוקדם שאני יכולה להגיע בלי פקקים לתל אביב זה ב-15:30, 15:00 גג אם יש לי אוטו כי אני לצערי עובדת כל יום

LeAnnDylan

Well-known member
מזה בשבילך צפון רחוק?

אני לא אקבע לך מה נוח לך ומה לא אבל אני לדוגמה לוקחת אוטובוס ישיר מחיפה לירושלים שעובר דרך כביש 6 ומגיעה תוך שעה וקצת לירושלים. (לתל אביב הנסיעה שלי תהיה ארוכה יותר מזה...) אם לכולם נוח יותר בתל אביב אין לי בעיה להגיע לשם אבל סתם לזרוק נוח לי בת"א בלי להציע תאריך (וזה לא מכוון ספציפית אליך, אלא לכולם) לא יקדם אותנו לשום מקום.

snavgm

New member
צפון רחוק זה צפון ממש רחוק.

זה אומר שלחיפה לוקח לי שעה וחצי להגיע ..וזה עם אין פקקים.. ותמיד יש.. אבל לת"א זה שעתיים כי יש רכבות מהירות. ללא פקקים. ואני בטוחה שגם לך יש רכבת מהירה-זו שנוסעת מנהריה- חיפה- בנימינה- ת"א- אין לך תחנה בקרבת מקום?

UHUstick

New member
../images/Emo217.gif../images/Emo31.gifבשלב זה

ירושלים זה 30 דקות נסיעה באוטובוס + 5 שעות טיסה ולכן נבצר ממני להגיע. אני יותר מאשמח להגיע לכל מפגש שיערך החל מאמצע ספטמבר.

adii1201

New member
היי אני מוכנה לבוא אליך אם תשלח לי כרטיס טיסה

אגב, איך הולך שם בלונדון?

snavgm

New member
למה לא בלונדון?

אני בעד- לברוח קצת מהחום פה ויש לי כעת שבועיים חופש-ואני מתה לברוח קצת לחו"ל. מי בעד מפגש בלונדון? (אחרי שהמהומות ירגעו כמובן)

snavgm

New member
היי עוד רעיון- מה עם יוניברסל סטודיוס?

אם כבר שמים כסף ונוסעים ללונדון- אז שמים עוד קצת.. ונוסעים לLA ועשים גם ביקור ביוניברסלס סטודיוס- זה הצילומים של העונה האחרונה- לתשומת ליבכם מקום ראוי למפגש פורום? וגם נגשים לעדי חלום שהולך ומתמוססמס לה.. (ולא באוגוסט שהמחירים בשחקים- אבל בספטמבר כל המחירים צונחים..!!!) רעיון.. מה דעתכם? אני בעד..

snavgm

New member
DREAM BIG_ BABY!

מה את בזו פאסימי? תחלמי בגדול.. כמה זה כבר יעלה? אפשר לגייס סכום כזה לא? את לא רוצה לראות את פליסטי בסט של דספרט?

adii1201

New member
תנסי 3000$?../images/Emo6.gif

רק טיסה לבד עולה לך איזה 1,700$ וצריך מלון וחוצמזה שאם אני נוסעת כבר לארה"ב זה לא רק בשביל לראות את פליסיטי, זה טיול החלומות שלי והוא לא יהיה שבועיים ובשביל מה שאני מתכננת צריך הרבה יותר מ-3000$ ובכל מקרה, גם אם לי יש את הכסף, אני מניחה שאני מדברת בשם עצמי

snavgm

New member
טוב התכוונתי DREAM BIG...MONEY

טוב יקר קצת.... אולי אני אסע איתך..? גם לי בא טיול חלומות ב USA למרות שכבר עשיתי אותו פעמיים וחצי.. אין כמו USA ולי בא איזה 3 חודשים וחופש מהעבודה ומהכל. רק לנוח. לטייל. לשכוח מכל המחוייביויות.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז מה נסגר?

אין לי כוח לקרוא את כל השטויות פה
עדי, תסכמי לנו בקצרה על מה הרוב הסכימו כדי שנוכל להתקדם.

adii1201

New member
הרוב מעדיפים בת"א

הרוב לא יכולים ביום שני הקרוב כי זה בהתראה קצרה מדיי ואני אמרתי שאם אתם רוצים שנישאר קצת יותר מ-7 בערב לדעתי יום חמישי עדיף על אמצע השבוע לכל הנוגעים בדבר

adii1201

New member
אה ולגבי דרורה אני אחטוף אותה

אקשור אותה ואדחף אותה בתא מטען, היא לא תשים לב

למעלה