מפגש פורום

LeAnnDylan

Well-known member
מה יותר מ-7 בערב?

אתם חיים בסרט. מי ישב איתכם אחרי השעה 6?
לא משנה איפה אתם קובעים או מתי, תעשה את זה בשעות נורמליות. לחלקנו יש חיים. (או שעת כיבוי אורות במקרה שלי
)

snavgm

New member
למה- מה שעת כיבוי אורות שלך?

את רצינית? 7 בערב- אצלך זה מאוחר?. אצלי , כעת בחופש - היום מתחיל רק ב 12 בצהריים. (אני קמה) ולפני 6 בערב- כשמפסיק להיות חם בטירוף- אני לא יוצאת בכלל מהבית.

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי באמת כיבוי אורות

אבל לא מתאים לי מפגשי ערב. אני לא אומרת לכם לא לעשות, אם לכולכם נוח יותר, הכי בכיף תפגשו
אני לא אוהבת לוותר על ההליכות שלי (ב-7 בערב) ואם כבר קבעתם על יום חמישי, בשישי אני צריכה להתעורר ממש מוקדם וכפי שציינתי בתגובה לעדי השניה, יש לי אחרי השעה 6 בערב רק שני אוטובוסים הביתה שלוקח להם שעתיים וחצי להגיע ובמקרה הטוב אם אני לוקחת את המוקדם יותר אני בבית ב-11 בלילה. רכבת אגב זו לא אופציה בשבילי בשעות הערב כי אחרי 8 בערב אין לי אוטובוס מהרכבת הביתה. אני יכולה לקחת מונית וזה אבל לא בא לי להשקיע בכם 40 שקל על נסיעה של 6 דקות :| אני לא מבקשת שתעשו מפגש ב-10 בבוקר (אם כי זה ממש מתאים לי
) אבל להיפגש בסביבות 3 זה נראה לי סביר.

X יו יו S

New member
אני לא בטוחה שאני באה

אבל אני מעדיפה בירושלים אחיין שלי גר שם אז מסתדר לי שלב גם וגם אבל בינתיים הם עוד אצלנו

adii1201

New member
../images/Emo124.gifתאריכים../images/Emo239.gif|חשוב|

טוב אז כיוון שהגענו למסקנה שעדיף בתל אביב ושזה בהתראה קצרה מדיי ליום שני הקרוב וכיוון שרוב האנשים הנורמלים לא עובדים/לומדים/עושים מעשים כאלה ואחרים ביום שישי אני מניחה שיום חמישי עדיף. לגבי השעה נקבע כבר ככל שנתקרב למועד אבל כמו שציינתי, אני יכולה להגיע לתל אביב ב-15:00 לכל המוקדם. אין בעיה שתיפגשו קודם ואז אני אצטרף בהמשך
תאריכים קרובים שאני מציעה ותכתבו בכותרת את התאריך שמתאים לכם. אז האופציות: יום חמישי 18.8.11 יום חמישי 25.8.11 יום חמישי 1.9.11 (קחו בחשבון שחוזרים ללמוד באותו יום למי שזה עושה בעיה)

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא

ב-26 יש בר מצווה של אחי הקטן ואני עוזרת לארגן כל מיני דברים של הרגע האחרון אז לא מתאים. ובספטמבר כבר אי אפשר. את התעקשת על יום חמישי אז תתמודדי. אני יכולה בשאר הימים כמעט בכל יום. למרות שאם תקבעו מפגש לשעות הערב אני לא אטרח להגיע.

LeAnnDylan

Well-known member
תמשיכי לחלום האני

שעות הערב לא מתאימות לי. אם הן מתאימות לרובכם, אחלה, תעשו חיים

LeAnnDylan

Well-known member
מה שקר../images/Emo6.gif

אני בכלל לא נכנסת לענין התחבורה הציבורית שבסדר תגידי שאני גרה בפאקינג חור, אני מודעת לזה. יש לי אחרי 6 בערב רק שני אוטובוסים אחד שיוצא ב-8 והשני שיוצא ב-11 ולשניהם לוקח שעתיים וחצי להגיע אליי הביתה
(כשמדובר בנסיעה שלוקחת לכל היותר 40 דקות ברכב פרטי) זובי שאני אתמודד בדרכים כל כך הרבה זמן בגללכם|הא| חוץ מזה שב-7 אני צריכה להיות כבר בבית בשביל לעשות הליכה

james p

New member
יכול גם ב18 וגם ב25

ה1 נשמע לי קצת רחוק מדי מכדי לדעת. אפשר גם להיפגש יותר בקטע של אחה"צ ערב. אני גם חושב שיום חמישי הוא היום הכי אידיאלי.

איזה מבאסים אתם../images/Emo69.gif

פעם בשנה אני בת"א וכמעט יצא בול יחד עם המפגש, עד שהעברתם אותו ליום חמישי. אם זה משהו למישהו, אני יכולה ביום שני ב 22.8.

adii1201

New member
טוב יש לנו כבר 3 ב-18.8

מתן יעשה מה שדילן תגיד לו
ואת דרורה אמרתי שאני אגרור איתי בכוח ולכן אנחנו כרגע ברוב על ה-18
דוד? עדי? כרמית? יריב?

snavgm

New member
סורי. יכולה רק ב- 25.8

ב- 18-20 לאוגוסט =חמישי-שישי-שבת- אני בנופש בגליל, כבר כתבתי. אבל אם הרוב יוכלו ב18 תעשו. אין בעיה.

למעלה