מפגש פורום

CharmedRulez

New member
הייייייי ../images/Emo13.gif

אפשר קצת סדר בבלגן? לא הייתי פה כמה ימים... :) מתי? איפה .?

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז ככה

כיוון שההיענות פה הייתה מדהימה
ובסוף מי שיגיעו הם רק אלה שמלכתחילה אישרו הגעה, אנחנו משאירים את המפגש בירושלים והוא יתקיים בשני או שלישי בשבוע הבא (22-23) עדין לא סגורים על התאריך אבל ככל הנראה בשני. השעה שנקבעה היא 15:30 מי שמעוניין להגיע נשמח לראותו, אם לא תוכלו להגיע, לא נורא נראה אתכם בפעם אחרת
PEACE OUT

CharmedRulez

New member
חשבתי שעבר לתל אביב.

טוב אז ככה... בימי שני בכל מקרה אני אף פעם לא יכול, והשעה עצמה מוקדמת לי מדי. אתם לא עובדים?!?!

LeAnnDylan

Well-known member
אנחנו פרזיטים!

מי שעובד (עדי) יכול להצטרף מאוחר יותר. הבעיה היא שחלקנו מתכוונים להתקפל ב-6 (כרגע אני מדברת על עצמי ועל מתן אבל אני מניחה שמי שלא גר בירושלים לא ירצה להישאר שם עד שעות מאוחרות בכל מקרה) לגביי ת"א; לא הייתה הסכמה של רוב חברי הפורום על תאריך ושעה, לכן החלטנו, שאם בכל מקרה המעבר לת"א לא יגרום לרוב חברי הפורום שלא יכולים להגיע לירושלים להיות נוכחים - אין טעם להעביר אותו.

LeAnnDylan

Well-known member
כן!

ואם תגיעי דקה אחת אחרי המועד הנקוב אני עושה אחורה פנה וחוזרת לשתות מילקשייק באלדו|הא|

adii1201

New member
נשמה אני בטוח אגיע אחרי../images/Emo6.gif

אני אסביר לך גם למה
בימי שלישי ורביעי יש לי טרמפ עם אבא. אז אני יכולה לבקש ממנו שיבוא ב-15:30 לקחת אותי (אני לא יכולה לפני כי הוא לא מסיים לפני
) ואז אני אקח אותו הביתה ואצא ישר לפגוש בכם. אני אגיע ב-16:15 גג
עכשיו לפני שאת מזנקת ואומרת לי "סעי בתחבורה ציבורית" תני לי להגיד לך למה זה יגרום לי להגיע ב-5
כדי להגיע לאן שזה לא יהיה שאתם רוצים שאני אגיע אני חייבת לפחות 2 אוטובוסים. כדי להגיע לאוטובוס הראשון אני צריכה טרמפ (כי אני מצטערת אבל אני לא הולכת בתוך הערבים
) ונניח שאני מוצאת טרמפ בשעה כזו (אנשים בכל זאת מסיימים ב-4
) אני צריכה לחכות לאוטובוס שפעם מגיע ופעם לא (בדר"כ לא) מה שאומר שייקח לי בערך חצי שעה רק להגיע לנקודה שתאפשר לי להגיע אליכם. אח"כ בגלל שסגרו כל רחוב אפשרי בעיר המסריחה הזו, ייקח לי עוד שעתיים להגיע
מה המסקנה?
דרורה הולכת לכל מקום ברגל (אל תשאלי אולי למה
) תיפגשו לכם בתחנה מרכזית ואז אני אגיע עם הרכב ואאסוף את כולם ואז נוכל לטייל לנו בשקט ולא לבזבז הרבה זמן. קפיש?

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי מסקנה טובה יותר

אני לא מגיעה לירושלים וזהו
נידבנו את ירושלים כי זה היה אמור להיות נוח לכולם אבל זה סו לא נוח ואין לי מה לעשות בתחנה מרכזית שלכם שעתיים
ניפגש שנה הבאה|הא|

adii1201

New member
מה שעתיים מה../images/Emo69.gif

קודם כל, אפשר להזיז את השעה. דבר שני, דרורה איתכם והיא מכירה את החור שאנחנו גרות בו יותר ממני שתיקח אתכם לשוק או משהו
דבר שלישי ואחרון, יש לנו את התחנה המרכזית הכי שווה מכל הערים אז אל תשמיצי!! 45 דקות גג ואני שם!

LeAnnDylan

Well-known member
יו!!!!!!

נכון! אני זוכרת שכשהייתי בצבא והיינו צריכים לחכות איזה 80 שנה עד שיגיע האוטובוס שמגיע לחטיבה (שזה פעם בשנה) היינו הולכים לשוק שם וקונים מלא סוכריות גומי |ריר| טוב אני אבוא לקנות סוכריות גומי (10 ק"ג!) אגיד שלום לדרורה ואחזור הביתה |הא| אני אראה לך מזה להגיע מאוחר

adii1201

New member
חחח עכשיו זה עוד יותר גרוע

כי יש רכבת קלה שלא רק שלא נוסעת אלא גם עושה בלאגן!!! בקיצור את תבואי ותחכי לי כמו גדולה!!

snavgm

New member
מה ירושלים ? שוב? הרוב ביקשו ת"א לא..

אז מה קרה שירושלים צצה פתאום שוב? וב= 15:30 זה ממש אמצע היום- למי שצריך ליסוע שעתיים זה לצאת בשעה 13:00 מה עם אנשים עובדים? וגםשגרים רחוק? דילן - עם בא לך ליסוע לירושלים (באוטובוס הישיר שלך) ובשעות הבוקר להפגש עם עדי ודרורית- מפגש בנות זה סבבה. אם באמת בא לכם מפגש פורום- (לא רק שלושתכן וג'יימס*) תתחשבו ברוב-שביקשו : 1.ת"א 2. בשעות סבירות שזה אחה"צ / ערב מוקדם.(יש אנשים עןבדים..) אבל סבבי תעשו מה שבא לכם. אני אישית- אין מצב שמגיעה לירושלים. ולא לפני 5.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא מפגש פורום

ברגע שהפורום יחליט להיות קצת יותר גמיש ולא נעול על מקום אחד בראיה מרחבית נוכל לעשות מפגש פורום עד אז זה יהיה מפגש של שלושה אנשים. צר לי שככה יצא אבל סתם שתדעי- כן, גם אני מגיעה מרחוק ויש לי שעה וחצי נסיעה ובניגוד אליך, אחרי השעה 6 בערב אין לי תחבורה הביתה, שלא עושה סיבוב בכל הארץ. וגם אני מפסידה יום עבודה בשביל זה. אני לא מצפה ממך או מכל אחד אחר לעשות אותו הדבר אבל בואי נאמר שזה לא הולך לפי הקריזות והרצונות שלי. פשוט אנשים פה נורא כבדים וקשה לארגן ככה מפגשים. אני אשמח אם בפעם אחרת מישהו שיש לו כוח להתעסק בכל הדרישות, הבקשות והטענות של חברי הפורום יארגן מפגש במקום שנוח לכולם ובשעות שנוחות לכולם או לפחות לרוב החברים. הפעם יצא ככה, בפעם אחרת ייצא במקום אחר וגם אז אני בטוחה שיהיו אנשים שלא יוכלו להגיע, קורה.

snavgm

New member
לארגן משהו שיתאים להרבה אנשים- זה קשה..

אני יודעת. אבל חשבתי שהרעיון היה מפגש פורום.. לא? בכל אופן[ אני חושבת שאנשים לא "כבדים" פה- ודווקא הייתה הענות יחסית גבוהה להפגש. אבל יש אילוצים. חלק מהאנשים עובדים למשל. וקשה למצוא יום שמתאים לכולם. אבל- ירושלים זה באמת לא פשוט להרבה אנשים. קחו את זה בחשבון. לך יש במקרה אוטובוס ישיר. אבל לרוב האנשים ה ר בה יותר קשה להגיע לירושלים. ואני לא מתכוונת למי שגר בת"א... והרוב הברור ביקש ת"א. אז אם לארגן מפגש פורום- נראה לי הוגן שכל אחד יתאמץ קצת, ולא שחלק יתאמצו המון. למשל.. לא נראה לי הוגן שאסע 4 שעות -לכל כיוון- לירושלים.יש גבול.. נראה לי יותר הוגן שהירושלמים יסעו שעה לת"א. לא? לת"א יקח לי "רק " שעתיים וחצי. וזה לא קשור לכבדות או התגמשות. אלא למשהו שיש בו התחשבות בכולם.

X יו יו S

New member
לא נראה לי שזה מפגש פורום

פשוט יצא של כמה אנשים זה מתאים ובמקרה כולם אוהבים עב"ן אז למה לא להציע גם לאנשים פה ? ונראה לי אם יהיה מפגש פורום אז חלקם מאנשים אלו לא יגיעו אליו מאותו סיבות שאת לא מגיעה לירושלים

אז יהיה מפגש בת"א

יצא שהירושלמים ישתו קפה
צריך שיהיה מפגש פורום עם כולם.

למעלה