שרשור ערב |עצוב|

sendibar0

New member
מלבד זאת

כדאי לכל אוהדי דניאל להתפלל שאורטל תישאר. עם אורטל זה 33% בלי אורטל, זה כל הכח של אורטל הולך לקרן. כמו שכתבתי במקום אחר, לא בעייה להריץ קמפיין קטנצ'יק בדיוק בשביל זה, ( טובה תחת טובה למר אורבך הנחש )

efrat800010

New member
למה נראה לך

שאורטל לא תישאר? אורטל הכי חזקה ואהובה בחוץ היא תיקח את המיליון אורטל 40% קרן 30% דניאל 30%

sendibar0

New member
ניראה לי?

לא ממש! אבל איתן דיבר עם הבנים היום ואמר להם (לא יודעת מאיפה קיבל את הרעיון שתיהיה עוד הדחה, או שאורטל תהיה מועמדת בהדחה הבאה).. הוא אמר לבנים: החלטתי שלאתי כן מגיע להגיע לגמר, לכן זה יהיה בין ליהי לאורטל. קקה חצוף

sendibar0

New member
ברור ואת קרן גב ישמור, אז אורטל הבאה ללכת

מנ*אק האיתן הזה. אינשאללה הקארמה תרדוף אותו

24שעות1

New member
איתן אורבך חי בסרט - לא קרן ולא אורטל

הולכים לשום מקום איתן וזוגתו הם אלו שלא צריכים להשתתף בגמר בכלל . הוא זה שגרם להפקה לרייטיניג נמוך , הוא זה שעליו ביססו את כל התוכנית, הוא זה שהודיע להפקה אחרי חודש בלבד סיימתי את תפקידי ואילץ אותם לשנות ולהביא רווק נוסף ועל כך לא מגיע לו בכלל לקבל את קולות הצופים ובטח ובטח לא שעות מסך

sendibar0

New member
טוב זה יהיה הצעד הכי שגוי שהוא יעשה

כל אוהדי אורטל יסמסו לקרן. לא בעייה לעשות קמפיין מהיר, ואז הוא יראה מיליון פרעושים, לא מיליון שקל. עם שלושתן בגמר, יש לו סיכוי של 33%, בלי אורטל יהיה לו סיכוי של 20% אולי! וכדאי שמישהו מההפקה ירמוז לו, שהוא הולך לzיין את עצמו! חתיכת פוץ מעפן

easternstar

New member
ברוח הדברים של שאפולי-הריב המיתולוגי בין

האוהדות של עופרה חזה המנוחה והאוהדות של ירדנה ארזי. (שתי הזמרות טענו שביניהן שררו יחסים טובים) שימו לב גם למילות השיר. יש שם רמז.
ח"ח לפותרים נכונה.

easternstar

New member
חחח..זו לא חוכמה. אני בחרתי במחנה רק כשכבר

לא היו מחנות ועופרה כבר הוכיחה את קול הפעמונים שלה בכל העולם. בביצועים בד"כ אני מעדיף את עופרה. לירדנה ארזי יש כמה שירים יפים שאני אוהב. עליתן על הרמז שנתתי במילות השיר?
כשראיתי מה כתבת חיפשתי את השיר "ויו יו גם" בגלל מילות השיר ובינגו! מצאתי ביצוע של ירדנה ארזי ועופרה חזה.
יפה, נכון?

easternstar

New member
נוסטלגיה..אני לא ראיתי אבל זה קשור לתכנית

שניהם כבר לא בחיים אבל כמה שהיא חמודה.

easternstar

New member
בקטע מופיעים דודו טופז ועופרה חזה ז"ל

ירדנה ארזי לא מופיעה בקטע אלא בשיר ""ויו יו גם". (קטע אחר שהובא קודם.)

שאפולי

New member
מזלך!!!!

לא עליתי על הרמז- כי לא הבנתי רמז למה זה (סליחה אני קצת חולה והריכוז שלי לא משהו)

easternstar

New member
../images/Emo24.gif החלמה מהירה../images/Emo141.gif המילים של השיר

מספרות שכולן נפגשות עם אותם בנים והולכות לאותן מסיבות וזה הזכיר לי את חייהם של פליטי הריאליטי אחרי התוכניות. הרי כולן מתחבקות ומצטלמות ביחד, הולכות לאותן מסיבות ומקבלות כסף ליחצן את המותגים. רק "המחנות" מנהלים "מלחמות עולם".
בדיוק כפי שאת כתבת בהתחלה.
החלמה מהירה

למעלה