שרשור ערב |עצוב|

SHELGIA21

New member
הדביל היהיר (איתן) וסגנו היותר דביל(יוני)

מחליטים שלאתי מגיע להיות בגמר יוצר מלאורטל (וליהי שבאמת לא מגיעה לה) אני מקווה שהחלטה תינתן לצופים, לדעתי הוא צריך לבחור את האחת שלו גב גם כן יבחר את האחת שלו ואחרי ההדחה של יום א' שישארו 5 בנות אם ההפקה החליטה על פחות בנות בגמר, אז הצופים צריכים להחליט מי יהיה בגמר שהרי ברור שלא איתן ולא גב טפשים להשאיר את אורטל שהם קלטו שהיא חזקה, אסור להם להחליט , מותר להם רק לבחור את האחת שלהם, נראה מה שוב תחליט ההפקה האם תחליט לעשות לעצמה סופית חאראקירי ולתת להם את הזכות אן שסוף סוף ייענו לרצון הצופים

easternstar

New member
אל תקחי ללב../images/Emo24.gifהוא לא יוכל לעשות את זה

הצופים בוחרים מי לא עומדת להדחה וההפקה כושלת אבל בלי נטיות התאבדות בשבוע האחרון.
אורטל בגמר. אל תדאגי.

SHELGIA21

New member
תודה על העידוד../images/Emo140.gif מקווה מאד, קבל ממני

שי- GIF צנוע

pink panther7

New member
לבקס באני ליהי מגיע להיות בגמר יותר מאורטל?

צריך לתת ליוני ואיתן נעל בראש

24שעות1

New member
אני בעד קרן - אבל אל דאגה

לא האדיוט הגדול ולא הגמד יקבעו מי יגיע לגמר מקומה של אורטל מובטח -מגיע לה כמו שמגיע לקרן וההיפך הנכון לא לאיתן ולא לדניאל מגיע להגיע לגמר- הרסו להפקה את כל ההשקעה לאחר חודש בתוכנית - הוא סיים את המשחק מבחינתו

poseidon111

Active member
אני משתדל להבין את אותן אוהדות של קרן ואורטל

שחוככות ידיים בהנאה לנוכח הרכילות של דניאל היום בעניין קרן.אני קורא את הכותרות "דניאל הרכלנית" "סוף סוף התגלה פרצופה האמיתי" והשיא "הרוע יוצא מדניאל". אני פשוט לא מבין את הסטראוטיפיות שבה הן תפסו את דמותה.סך הכל מה קרה שם?דניאל הוכיחה לכל אלו שהטילו ספק בכך שהיא בשר ודם כמו כל אדם נורמלי.מה העניין,לה אסור להוציא את התיסכולים החוצה?אסור לה לבטא את כעסה על ההפקה שצ'יפרה את קרן ללא פרופורציה בהשוואה לאחרות?לא אנושי מצידה לבטא את דעתה על דרך מישחקה.הרי מה היא אמרה למען השם?שקרן וגב משחקים אסטרטגית,שמשמעו לא אמיתי.מעולם לא נטען על ידה או על ידי מי ממקורביה שהיא אמא תרזה.לא נטען שהיא תקבל את הכל באהבה.היא אדם תחרותי כמו כולם שם,דרך אגב,והיא הביעה את דעתה בצורה בהירה ומנומקת.מה לכם כי תלינו.הרי אם לא היתה אומרת, היו קופצים ומאשימים אותה שהיא צבועה,שהיא לא אמיתית וכדומה. בקיצור,היא אדם,ותתיחסו אליה ככזו. שיפטו אותה באותם פרמטרים, ולא כאחת שמסכנת את הפייבוריטית שלכם.

easternstar

New member
בד"כ אני כבר לא קורא אף מחנה

לא של אורטל ולא של דניאל ולא של קרן. לקראת הגמר כל מחנה "מיישר קווים" ושוכח שכולן בסוף נפגשות באותם אירועי יחצנות וכולן בסוף הולכות לאותן מסיבות. רק האוהדות מנהלות "מלחמת עולם".

רינתי77

Active member
אנשים כאן שכחו שמדובר במשחק ובדובר בפרס

כספי גבוהה ביותר. אם מישהי לא מעונינת בפרס אלא במשהו אחר, כמו ללכת עם האמת שלה או להשלים תהליך או ללכת אחרי הלב שלה ויוד כהנה וכהנה זיבולים...זה לא אומר שצריך לקנות את זה ולחשוב שיש לנו איזו צדיקה בתכנית ריאליטי.

webguy

New member
כי בעבר טענו אוהדיה שהיא חפה מרכולים :)

נכון היא כמו כולם ..

webguy

New member
כן אבל זה פורום וויכוחים

וכן מתייחסים למה שאחרים אומרים ..!!

poseidon111

Active member
אתה רוצה ללכת לשם,אז בבקשה

תבדוק אם נכון למועד דברי אוהדיה הם צדקו או לא.הם אמרו שהיא חפה מריכולים ואכן היתה כזו.

אתה מחפש הגיון איפה שאין .

אותה אחת שכותבת שדניאל מהמרת ומסכנת את העולם בהימורים שלה, גם מציפה את הפורום בשטויות על הרכלנית דניאל. ברמה עקרונית, זה לא היה לרכל, זה היה ניתוח של מצב וכל מה שאמרה היו עובדות, היא מתוסכלת והוציאה את זה. כמו שכתבת, היא לא מלאך, היא אדם מן היישוב שלדעתי שיחק את המשחק הכי נקי והגון עד כה, גם אם דיברה על קרן . כשהיא תראה את הפרקים היא תרצה למשוך לעצמה את כל השיער מהראש כשתגלה מי זאת אתי ומי זאת קרן, חבל שלא ישדרו את זה

למעלה