שרשור ערב |עצוב|

דינה122

New member
זה ההפך מללכלך! דניאל......

אומרת את מה שרובנו יודעים! ולא אחת אנחנו מתוסכלים מכך שאיך יתכן שהם לא רואים מה קורה בוילה!אז הם רואים ומדברים כשמתאים להם!!!!!!!!!!!!

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gifואללה אתה צודק ../images/Emo9.gif

במקרה יצא לי להקשיב לשיחה ומה אגיד לך? נורמלית לחלוטין אנושית ברורה בהירה רואה בהיר והכל בסדר

היה דבר אחד משמעותי לאוהדי אורטל

ובאמת , אני רק מדווחת, לא לשלוף סכינים - איתן שאל את אורן על ההתקדמות עם אורטל ואורן אמר שתהיה לו בעיה עם הזוגיות הזאת, כי אין להם שום נושאי שיחה, שהם יושבים ושותקים רוב הזמן. חבר'ה, עם כל הרצון הטוב, יש שם קודם כל פערי מנטליות גדולים מאוד. בנוסף, אורן בחור מבריק, משכיל ואיש העולם הגדול, חי בלונדון ראה וחווה המון. אורטל בחורה טובה ורחבת לב, אבל אין לה יותר מדיי מה לתרום בשום שיחה שהיא מעבר לכביסה ושירי עופרה חזה, היא קטנה עליו בכמה מידות במובן הזה, מה גם שהיא באה ממשפחה מסורתית והיא אמרה שתרצה לשמור את אורח החיים הזה גם בחייה שלה, אורן לא מוצא את עצמו במקום כזה, זה פשוט לא יקרה ביניהם. אני מניחה שאורן, כמו כל הבנים נמשך מאוד לחיצוניות שלה והוא מזהה בה את התום והטוב, אבל היחסים האלו אין להם סיכוי, ייקח להם נצח להשלים פערים.

webguy

New member
לאורן יש בעיה ..

הוא לא חופשי משהו עצור בו בקשר .. הוא כבד וגמלוני וזהיר אפשר לחשוב שהוא מתחייב על משהו ? הנה בן זורם עם להיאי ואומר מה שיהיה יהיה לא חושש מקסימום אמר ניפרד בחוץ ..!!

sunflower11

New member
מי אמר שהזוגיות הזו אמיתית? לא זו ולא של קרן

ולא של ליהי. אורטל האדם הכי חיובי בווילה ומגיע לה לזכות.

dindan84

New member
אף זוג לא יישאר בזוגיות המזוייפת בוילה

ייצאו החוצה, יבינו הכל וישכחו

sunflower11

New member
ה-3 שציינתי בטוח שלא. אני מקווה בשביל איתן

שגם הוא לא. דניאל בחורה לא מספיק רצינית בשביל איתן. הוא תמים וישר ויש לי תחושה שהיא קצת סובבה לו את הראש/תפסה אותו ברישתה.

webguy

New member
באיזה תאריך הגמר ?

וכמה תוכניות עוד מצפות לנו חוץ מהגמר ?

easternstar

New member
שבוע הבא עדיין הם בווילה

ושבוע אח"כ הגמר אבל הם לא אמרו מתי או שלא שמתי לב. ההודעות צריכות להיות בימים הקרובים.

ב 25.9 ביום ראשון

אם יעשו ביום חמישי הבא: אז יהיו עוד 4 תוכניות כולל היום אם לא יעשו ביום חמישי הבא תוכנית אז יהיו עוד 3 תוכניות כולל היום. זה לא כולל את הגמר

webguy

New member
אז אם ככה היו 3-4 בגמר אולי ?

בימי חמישי תמיד הרייטינג שלהם נמוך ..!! אז כנראה ראשון ..

בטח יודיעו ביום ראשון לגבי ההדחה

גם הם לא אמרו שאורטל או קרן בגמר. אז יכול להיות שבאמת יהיו בסוף 4 בנות בגמר.

תגידו רק לי נידמה שהתוכנית הזו משפילה נשים?

איך אפשר להיות שם "בשם החוויה" כשבסופו של דבר הן כולן קישוט, רקע ומריונטות של ההפקה? דניאל=התלבשה על איתן, לא אפשרה לאף אחת להתקרב, בעורמה (או בחוכמה) של ביצ'ית היא גרמה לכולן להבין כבר מההתחלה, שהוא כבר בחר בה באומרה: אתן לא רואות שהוא כבר בחר? ובכך גרמה לכל אחת מהבנות להתרחק או שלא להתקרב, כשנישקה אותו - תמיד חיבקה אותו שלא לומר: שאבה אותו עם פיה וזרועות של תמנון שנכרכו סביב גרונו/צווארו בהצהרה חד משמעית כאומרת לו ולאחרות: אתה שלי, אין לך צ'אנס לברוח ממני, ליהי= חופשי רכבה על הגב של בן התמים והקהל חופשי הדיח אותה אבל איתן לא הבין רמזים והחזיר אותה למען בן! קרן=הייתה פייבוריטית בהתחלה, בשלב מסוים החליטה לא להתחרות על איתן ובכך לדעתי הפסידה הרבה נקודות זכות אצל הקהל! אילו הייתה בוחרת להתמיד ולנסות להגיע לאיתן הייתה זוכה ביג טיים גם אצל איתן, וגם אצלנו. המשחק היה נמשך בדיוק כמו שההפקה תכננה ואנחנו היינו זוכים בתחרות הוגנת עד שאיתן היה מחליט את הבחירה שלו.. דניאל הרוויחה מהצעד הטיפשי של קרן= וההפקה הפסידה את המשחק באותה שנייה! ברגע שקרן ויתרה=אני ויתרתי עליה. אורטל= הייתה המיוחדת והמסתורית, גם היא לדעתי ויתרה מוקדם מידי לדניאל בגלל "מתק שפתיים ונופת צופים" של דניאל, ואנחנו ויתרנו על הסיכוי לראות מהו קרב בנות על ליבו של גבר! תקום האחת ותגיד המשחק נגמר, המשחק מכור, לא מתאים לי יותר להיות קישוט ו/או רקע ו/או מריונטה של ההפקה, ותצא= ואז היא תהייה מלכת העולם!!!

ועכשיו לבנים:

איתן= צנון, יבש, חסר כריזמה וחסר עמוד שידרה! איזו טעות היה ללהק אותו, נישקו אותו-נישבה בקיסמה של אשת העכביש שטוותה את קורי העכביש סביבו והרדימה אותו בנשיקת השאיבה! הוא כל כך אנמי והיא הובילה אותו באף! הם מאוהבים בעצם זה שהם יחד והיא זכתה בתחרות, האהבה הזו לא תחזיק מעמד למרות שהם ירצו בכך בגלל הפרסום והכסף! (זוגיות של אינטרסים לטווח ארוך). בן= תמים מאין כמוהו, עם לב טוב, מבחינתו- סוף סוף מישהי "יפה" כמו ליהי רצתה בו והוא התעוור לחלוטין. היא שיחקה בו, התבלבלה שנייה אחרי שגב ניכנס, והתבלבלה שוב ביודעה שאיתן ישמור עליה למען בן. מקומה בגמר מובטח, רק בגלל החברות של איתן ובן, אבל לא מגיע לה להיות בגמר בכלל! איכס! איזו טיפוס סתמי! יוני= החפרן של התוכנית, מנסה לומר הרבה אבל לא אומר כלום, לא מבינים אותו כי הוא חוזר על עצמו, מפרגן לעצמו ולבאי הבית רק כדי להיות ה"נייס גיא" של התוכנית! משתמש במילה-כאילו, כל מילה שנייה או שלישית, ומעייף עד מוות!!!! אורן= בעיניי הפתעת התוכנית! לא מתערבב יותר מידיי, ענייני, סוגר עיניין, לא ניכנס לפינות, ולא ניכנס לאינטריגות מיותרות. אני בעדו ובעד אורטל ומבחינתי= הלוואי ששניהם יזכו במיליון ובזוגיות מדהימה לאורך זמן.

רינתי77

Active member
לא התכנית משפילה נשים! הנשים שמוכנות

להשתתף בתכנית כזו משפילות את עצמן.

למעלה