שרשור ערב |עצוב|

24שעות1

New member
רק היום בניק שונה- יש לי השגות

לגבי דניאל הבי'צית - שכחת לציין שדניאל השתלטה על החברים שלו כבר מתחילת המשחק וכך קנתה לה כניסה חופשית לחדרו.(בזמנו לא נכנסו חופשי לחדר) ע"י כך שלטה על החדר כצעד ראשוני וחשוב ביעד. כמובן שמיד הפגינה שליטה ברורה ומוחלטת בבית הן במילים והן במעשים בפני כל הרווקות הוא שלי אתן מחוץ לתחום. לגבי קרן - מיד עם יציאתה מהדייט וההתעלמות המוחלטת שלו בה (התנהגות נבזית ) מצבה בבית היה קשה המלחמה שאתי יצרה מולה והתנהגותו של איתן הביאו אותה להתמוטטות נפשית . בל נשכח שאיתן אמר לה אני בחרתי בדניאל , מה ציפית שהיא תעשה ? אני גאה בה ילדה בת 24 שידעה לקום לאסוף את השברים בתעצומות נפש אדירות להרים את עצמה ועל כך היא אהובה. לא קרן - זו שגרמה להפסקת הפורמט לאחר חודש במשחק . זהו בחירתם של איתן ודניאל שלא חישבנו להפקה- ואמרו זהו מבחינתו המשחק הסתיים. לכן תמוה בעיני ובעיני רבים למה ההפקה נותנת לאיתן במה בכלל לא עמד בסטנדרט של הפורמט שלשמו נכנס.

דידי 9

New member
יש מצב שהשידור הזה-ללכלך על קרן ואורטל?!הפקה-

זה לא יילך לכם. היינו שם וראינו הכל,ולא יילך לכם לנסות להטות את הכף לכיוון התחמנית הרעה דניאל ואורבך שנרדם לכם ל 3 חודשים! אנשים ברובם רוצים את אורטל כזוכה! אל תזייפו, עשו הכל ביושר אם אתם רוצים צופים בעונה הבאה!

y86

New member
אורטל ואורן נפרדו שוב?

הזוגות יושבים ביחד עכשיו בסלון רק אורטל ואורן לא יושבים ביחד האם קרה בינהם משהו במהלך היום?

webguy

New member
אורן בחור טוב אבל ..

מתקשה ליצור אינטימיות עם אורטל .. ויתכן שזו בעיה שלו בלי קשר לאורטל ?

pink panther7

New member
אתי חזן זה האדם הכי לא אמין בעולם

רואים את הקטע שעושים עליה? יו זה גדול כמה היא דו פרצופית, שקרנית וכו'

אותי באופן אישי זה מעצבן שרבע מהתוכנית על אתי

מילא היו עושים על כל אחת מהמועמדות, אבל אי אפשר בתוכנית שבו הקהל מצביע לעשות כזה פוקוס (גם אם הוא שלילי וגם אם הוא חיובי) רק על מתמודדת אחת, ועוד להצהיר- "אחרי ההפסקה, נראה את שלל הקטעים של אתי המלכה של הוילה"

easternstar

New member
עכשיו ברור מה הבטיחו לאתי חזן

הם נותנים לה סיכוי להצבעות בגמר. הבטיחו וקיימו. הפכו אותה ל"טיפוס". יש הרבה אנשים שמתחברים לדמות הצבעונית והמצחיקה.

goodpink

New member
שטויות מה בדיוק צפית? זה בכלל לא היה מצחיק

וזה היה סיכול של הסיכוי הקטן שהיה לה פשוט אמרו לאנשים תראו איזה רעה היא שום דבר אצלה לא אמיתי. אף אחת לא יתמקד באיזה שהוא משהו מצחיק קטן שרואים את כל הרוע.

ואני אגיד לך יותר מזה, מי ששמע את איתן היום

הוא אמר לבנים שהוא החליט שלאתי כן מגיע מקום בגמר, בגלל הדרך שהיא עברה ובלה בלה בלה... והבנים יצטרכו להחליט האם לוותר על אורטל או ליהי כדי שאתי תהיה בגמר. ואני אומרת שמאד מעניין שהוא פתאום שינה את דעתו, לדעתי להפקה יש יד בדבר הזה, והם ביקשו (דרשו) ממנו לעשות זאת...

goodpink

New member
נראה לכם? חחחח על אורטל בגלל שמאיימת ליהי לא

יוותר עליה כי היא חלשה שווה שהיא תיהיה בגמר וחברה של בן.

easternstar

New member
איתן לא מחליט. ראינו את זה כבר

כשההפקה רוצה היא נותנת לו הוראות.

easternstar

New member
הם כנראה 5 בגמר. בטוח שלא יוותרו על אורטל

מקסימום יוותרו על ליהיא ותהיינה 4. איתן לא מחליט כלום. ההפקה מחליטה. החליטו שאתי חזן בגמר. רואים היום.

adiyon2

New member
הן חמש בגמר

אתמול צפיתי בתוכנית האינטרנטית "מסיבת רווקים" והם אמרו שיש עוד תוכנית אחת. כנראה אחרי ההדחה ביום ראשון. ואז זהו, אין יותר הדחות. בטח יעשו כמו באח בגדול, הכל כדי לסחוט עוד סמסים.

רינתי77

Active member
אבל לאורטל יש כרגע חסינות וגם אחר כך

סיכויים שתיהייה מועמדת להדחה הם אפסים. כלומר, לא תיהייה להם הזדמנות להדיח אותה.

לואיזה7

New member
הקטעים שהראו הם לגמרי לא לטובתה של אתי

אלא להיפך. הקטעים שהובאו היום מציגים אותה באור שלילי.

easternstar

New member
אנשים אוהבים "דמות צבעונית" אם היא טובה

ולא מזיקה. איפה בקטעים ראית מה עברו הבנות? הראו כאילו הן באות ומחבקות אותה אחרי הכל. לא הראו שזה כתוצאה מטירור והתעללות ושהבנות פוחדות ממנה פחד מוות.

למעלה