שרשור ערב |עצוב|

webguy

New member
הסתיגות ..

זה תלוי בהתנהלות שלהן בווילה .. יש שם נשים שהשפילו את עצמן ויש נשים שלא התרגשו יותר מדי מהגברים באו בשביל עצמן וההשתתפות בלבד ..

רינתי77

Active member
מניעיה של כל אחת ואחת הם עניין אחר, אני

התכוונתי לכך שמי שנכנסת לתכנית שבה היא אמורה להתחרות על ליבו של גבר אחד מול 14 בחורות אחרות מראש מכניסה את עצמה למצבים שעלולים להיות משפילים עבורה.

izmeral1

New member
Hi dindan84../images/Emo140.gif

מה קורה. בעד מי את.מקווה שזו לא קרן בעעעעעעע. אז לגבי התגובה למה הם משפילות את עצמן? יש אחד ענקית שלא מחשבנת לאף אחד וטרופת את הגברים. מס 1 מס 2 ומס 3 לו היה נכנס גם ויש עוד רשימה מה להגיד על הדבר הזה ושמו קרן שחם בושה לנשים לדור הזה. ועל השפלה. זה רק כאן בארץ. ראי איך הרווק באמריקה. תענוג אחד גדול. כמעט ואחת לא יודעת על השנייה זה דייט. לפרגן אחת לשניה לא תמיד עוזרת. אבל נקשרים בגגל החיבור של התקופה לחיות קצת ביחד? אז כאן עשו מזה סוג של שוק זה שיווק השוק. ולא עם הקלסיקה והדגם האמריקאי. רחוק מאוד חבל שלא עשו כך. ונראה לך נורמלי לעוד בחורה. אחת בכלל סוסה הערבעה זו. ללכת על שני רווקים בזמן קצר. ועוד שהם מכניסים עוד ליהוק של 4 בחורות. זה זול זה זילול. אני במקום ארבעת הבחורות מגישה תביעה. חד וחלק. על הבושה לחשוף אותם ללעג ולא לסוג של תחרות יפה הגונה. ערב טוב לך
. גם פה הצחיל להיות בלגן? חבל. ושאלה למה רוצים פה את אורטל לפרס? האם היא מבית עני קשה? באמת כאוב לי אם זה נכון.

dindan84

New member
הי איזמרל../images/Emo140.gifאני ממש לא אוהדת קרן אבל היא

נותנת כאן פייט רציני אהבתי את ליז - דוקא בגלל מה שסבלה שם (חסרת כישורים חברתיים אבל קרן/אתי/להי עשו לה חיי גיהנום בבית) כשליז הלכה לא היתה לי פייבוריטית משך הזמן התחלתי לאהוב את אורטל (ממש לא אהבתי אותה בתחילת העונה, ורק בגלל מראה חיצוני - להיפך מרוב הגברים שטענו שהיא כוסית על). בגלל האופי, הישירות, אמירת האמת ועוד.. אוהדת גם את דניאל - היא די מרוצה מעצמה וזה קצת מוריד ממנה אבל אכלה שם כאפות רציניות מקרן בעיקר אבל האשמה וכל האשמה על איתן. איתן אגב, כמי שזוכרת לו חסד נעורים - בחור משכמו ומעלה, מאוד אינטיליגנט, מחונך הרבה מעבר לגבר הישראלי הממוצע ויש לו רגש בכמות גדולה אבל הוא מפנים הכל - כנראה תוצאה של גנטיקה.מעריכה אותו מאוד למעט הקטע המגעיל עם קרן כשאמר לדניאל "מצטער".ככה לא בונים אהבה לגבי קרן - היא לא טפשה, היא מעורה היטב בחיי הלילה, יודעת איך להתנהל כלפי חוץ אבל בתוך הנשמה חבוייה בחורה די חסרת ביטחון שמרגישה לא מוגנת. החודשיים הראשונים שלה בחברת ליהי היו מזעזעים קיצר, בגדול - לא שונאת אף אחת, לא מאוהבת קשות. יש לי חיבה גדולה לאורטל ששיחקה משחק נקי בלי גבר (אורן חלק ממנה רק לאחר שממילא כבשה את הקהל), ועל כך חושבת שמגיעה לה .בחורה ששמרה על כבודה במקום כזה..שאפו !! ואני לא שמרנית - מתכוונת לכבודה בתור בנאדם ולא בתור אישה אתי..טוב, היה מצחיק, עצוב, כואב ושוב מצחיק - סיפקה את הסחורה ויכולה ללכת הביתה - ביי ביי

dindan84

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

izmeral1

New member
אז בהצלחה לאורטל וסגור. הכול באמת. אולי כן

מגיע לה לעזור למשפחה. הבנתי שהיא לא עשירה ולא מבוססת. למה לא בתור אחת מהבנות גם אני מאחלת לה בהצלחה. ואני גם אשתתף בהצבעות. לילה טוב לך לכולם.

izmeral1

New member
לא הבנתי למה אורטל.......

היא נחשבת בעניך עדינה סוג של ? לא דוהרת ולא עושה את מה שהם עשו? זו קרן או ליהי דניאל. . כוונתי הלכו עד הסוף. ממשו. משהו שלא היה צריך להיות לעני המצלמה-אז כאן אני לא מצדיקה דבר .-בדבר השקשור לאורטל. לו רק היה איתן מתאהב? בה. היית רואה תמונה שונה בפייבוריט שלך. כי אהבה גב.. סוג של זה גב. ואז היה מתברר לך שאת טועה. הרי היא הבטולה .בעולמינו. ועליה אני גם שמה כזה להתנשק ללא דייט סתם בבריכה. לפני הטיול.הפשוט. על האופנוע. זה היה כדי להרגיע את הרוחות. אז בתור בחורה טובה. שיודעת שהוא היה עם קרן ודלוק על דניאל. איך זה מסתדר לעשות את מה שהיא עשתה. הבנת. היא כן תחרותית היא כן רוצה להראות שהיא מעבר. זה כדי להביס שני אויבות. במכה אחת. רק שאיתן קלט את המסים שלה. והפורמוט מעודד. ולך עושה רושם טוב עלי לא. ועל הרבה. יש כאלה שוהבים אנשים כמו ליהיא גרינר. וגם בגלל זה רואים כמה בקרן סוג תחרותי. זה על קרן. וקרו ממולחת יותר מאתי ומהאימא שלה. כי צריך כול. לעשות את המעד שהיא עשתה. ללכת על מס 2 זה שאחרי היתה עם מס 1. והיא לא . טיפשה. זה לא האבחנה נכונה. היא ערמומית עד כדי כך שההפקה הלכה בצעד קדימה איתה. ההפקה מררצים מסוסות כאלה.כנ"ל בליהיא גרינר. לא סתם הכנסו את האקס שלה. על איתן למה אשם. הוא נכנס למקום בו נותנים? לו לעשות את הבדיקה.?סוג של.? מנהל שיחות ביציאה לדייט חיבוק אולי גם נשיקות? וקרן לא עשתה חשבון ועשתה מה שכולם יודעים. הוא חוזר מהדייט. מנסה להבין מה כן מתאים ומה לא? כמובן יד להפקה מחייב. לשתף. והלאה עוד לבדוק להכיר. זה הפורמט. מה לעשות לא הצליח במשימתו.? דניאל בתמונה. היה קטע הזוי שצצינתי עם הפייבוריט שלך אורטל. ואז מכול המתב .קרן נפגעת. אף אחד לא בטוח. גם במציאות בעל ואישה. ויש לנו גברבר עדין לא הכי מתאים לשחק את הרווק המאהב. מכניסים את גב. גב אמר לכולם בבית זוזו הצידה. והצייד הלך סתם על קרן. והיא מתאים לה הטרף. העיקר לא לצאת מהבית ולא לצאת מובסת. וכמובן הפחד שלה מהתהילה" לא יודעת מה היא בכלל חושבת שהיא. גם לדגמן שורט. לא היה לי -מקום בשבילה שום דבר לא מושלם. חמודה . להסיר אתת השער אין בא עוד הילה" שבכלל לא היה לה. אז הכול מבולגן בתוכנית הראליטי. אגב זה אמיתי. הראליטי. פשוט גם צריך להיות חזק ולדעת לשחק טוב. גם כאשר את יוצאת מהבית לבות או למסימה את משחקת. הכול דומה. פשוט צריך ללכת עם הלב כמה שאפר. ולהיות אציל בנפש. לילה טוב .
. כתבתי חלק מהתוכנית שעברה ועדיין??????? על איתן גבר מתוקי והוא מראה שדניאל נחמדה אליו חזקה? קצת. וטוב לו ולה למה לא.

sendibar0

New member
izmeral1 יש לי שאלה

איזה בחורה עם כבוד, תלך עם גבר שעשה סקס עם בחורה אחרת כשהיא נמצאת 10 מטרים משם? ועוד, שכל עם ישראל יודע, בלי עין הרע. את מחפשת כבוד? חפשי אותו קודם באנשים שאת אוהבת. ודרך אגב, איתן גבר מתוקי כמו ההפרשות שלי מחודש שעבר!!

izmeral1

New member
tא אם את ילדה אז תגדלי לפני?

ולשאלתך. האם את בטחה. שאיתן חשך את הטורפת שלך. לא בטוחה שהוא יגיד והיא לא תגביב גם בטיפה חחחחחחחחחחחחח ועוד פחחחחחחחחח. להסביר לך ולמי שורצה. מי שעשה את הפדיחה לעצמו זו קרן בגלל זה בגוגל ויוטב ומה לא רצים ההשמצות. לא הגוצ'י. ולא המצות'י . בפייבוק? לא עוזרים אנשים נשחפים כדי להיות חברותה שם. אבל האמת היא המשעה הבלתי רואי לבנות ישראל. אפשר בעדינות. כן למה לא.אבל מי שרוצה הכול משאיר הכול זה בדוק. עכשיו גם ההפקה מתחייב תלהגן על שלום הסדר. ולא לתת לאיתן ולא לאף אחד אחר להשמיץ את האחר הבנת עד כאן. והיה ואת שגרמת לעצמך לספר את סודות שלך ואת כול מה שאת עושה. כנ"ל הגרפסים. כול זה בא מרצונו של החשפן. אז אני מאמינה שדניאל לא יודעת את האמת. אולי גם ברמזים. והכול נדע אחרי התוככנית. וכמובן יהיו הכחשות עד אין סוף.. והרבה עלילות. וגם ודניאל חושדת. זה רק ביען החשד. וכאשר מתאהבים. מדחיקים הכול. לטובת הפרט במצב בו היא הוא נמצאים. וזו גם תחרות. וההדועה הזו חוזרת בלי סוף שלך. אז הבנת איך מנסים לבנות אימון. וגם וקשה. לגבי קרן האם זה נורמלי לעבור מגבר לגבבר. כאילו זו בדיחה. לא חמודה חמוד זו הפדיחה. יש הורים יש עוד עתיד בחוץ. אבל למען המטרה לא מזיז לכאלה אנשים כמו קרן החמודה? ואיתן לא רק מתוקי המלך הארץ ומלח הארץ בכול מצב. צריך הרבה כדי להגיע לתהילה שלו. לו בר רפאלי המתוקה שלו. היתה שומעת אותך . בטוח לא היה תגוב. אז בר איתן לא צריך את הפוזה כן השתתף וטעם גם מזה. כך הם החיים. לו היה חוליגן היה עושה הרבה פוזה והרבה בננות ל . ואת צריכה דחוף לגשת לגניקולוג לא ביא הבעיה שיש לך. מהבלגן שיש לך? וזה דוחה לכתוב כזה דבר. ועל איתן חבל הוא לא כזה עם הפוזה. המצ'ואיס שרהבה היו רוצות כול הבחרות שם עפו עליו בלי יוצא דופן. ואין פוזה. אדם עם תהילה לא צריך הרבה. אז יופי בא להתתפף . עוד טעם בתהילה שלו. כי היא בכיס שלו. מתוקה. לו רק הבנת מי היו ועוד רוצות בו. הדידיה וגם חברה כצו בר רפאלי. אומר לך משהו. והשאר כולם ברמה שלו. לא כולם עם פוזה ונצלנים כמו גב. בהתהגות.. לו היה שחקן טוב היו עוד הרבה דייט. וגם לא הרבה שווה המאמץ כי אין בחירה גדולה. ולסיום הוא זרק ושני אסף. תשני עם הסיפור הזה.

N o a m V

New member
דווקא אורטל לא ממש השפילה את עצמה בתוכנית

אם כבר אז יותר בקליפ המפגר שהיא הצטלמה...

נטלי1013

New member
אבל הנשים האלה הן בדרך לתהילה....

כולל דניאל המחדירה את לשונה אל איתן בכל הזדמנות. דוחה אותי . הביאה תצוגת אופנה מהבית שתתן קצת לאתי....

רינתי77

Active member
לגמריה לא בטוח! בדומה למשתתפי הריאליטי

לדורותיהם, גורלן של הבנות יהיה דומה. רובן יעלמו אל תוך תהומות הנשייה דקה איחרי שיצאו מהתכנית. גם אלה שיצליחו להשיג איזשהו תפקידון במדיה, רוב הסיכויים שזה יהיה לזמן קצר ביותר.

poseidon111

Active member
אם את מאמינה שהן הגיעו בשם החווייה או

בשם האהבה, את נאיבית מאוד.הן הגיעו בשם המיליון.שום דבר אחר. דרך אגב,להיות מריונטה של ההפקה או קישוט כדברייך, מול הסיכוי להרוויח 330,000 אלף שקל בחודש, נראה לי עסק מצויין.

נטלי1013

New member
דניאל כמה יפה ככה נחשה. משחקת למצלימה נוןסטופ

מאז שקלטתי את זה היא דוחה אותי.

למעלה