הי איזמרל../images/Emo140.gifאני ממש לא אוהדת קרן אבל היא
נותנת כאן פייט רציני אהבתי את ליז - דוקא בגלל מה שסבלה שם (חסרת כישורים חברתיים אבל קרן/אתי/להי עשו לה חיי גיהנום בבית) כשליז הלכה לא היתה לי פייבוריטית משך הזמן התחלתי לאהוב את אורטל (ממש לא אהבתי אותה בתחילת העונה, ורק בגלל מראה חיצוני - להיפך מרוב הגברים שטענו שהיא כוסית על). בגלל האופי, הישירות, אמירת האמת ועוד.. אוהדת גם את דניאל - היא די מרוצה מעצמה וזה קצת מוריד ממנה אבל אכלה שם כאפות רציניות מקרן בעיקר אבל האשמה וכל האשמה על איתן. איתן אגב, כמי שזוכרת לו חסד נעורים - בחור משכמו ומעלה, מאוד אינטיליגנט, מחונך הרבה מעבר לגבר הישראלי הממוצע ויש לו רגש בכמות גדולה אבל הוא מפנים הכל - כנראה תוצאה של גנטיקה.מעריכה אותו מאוד למעט הקטע המגעיל עם קרן כשאמר לדניאל "מצטער".ככה לא בונים אהבה לגבי קרן - היא לא טפשה, היא מעורה היטב בחיי הלילה, יודעת איך להתנהל כלפי חוץ אבל בתוך הנשמה חבוייה בחורה די חסרת ביטחון שמרגישה לא מוגנת. החודשיים הראשונים שלה בחברת ליהי היו מזעזעים קיצר, בגדול - לא שונאת אף אחת, לא מאוהבת קשות. יש לי חיבה גדולה לאורטל ששיחקה משחק נקי בלי גבר (אורן חלק ממנה רק לאחר שממילא כבשה את הקהל), ועל כך חושבת שמגיעה לה .בחורה ששמרה על כבודה במקום כזה..שאפו !! ואני לא שמרנית - מתכוונת לכבודה בתור בנאדם ולא בתור אישה אתי..טוב, היה מצחיק, עצוב, כואב ושוב מצחיק - סיפקה את הסחורה ויכולה ללכת הביתה - ביי ביי