מרוב שיעמום הם בחדר הבנות משחקים שש בש או יושנים
N noaxxx New member 23/9/11 #68 ../images/Emo188.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo182.gifהשעמום חוגג? מה יכולנו לבקש יותר מליהי ובן משחקים שש-בש?
../images/Emo188.gifצהריים טובים לכולם../images/Emo182.gifהשעמום חוגג? מה יכולנו לבקש יותר מליהי ובן משחקים שש-בש?
צ צליל לא מכוון1 New member 23/9/11 #95 נועה תודה על התמונות מהלילה ../images/Emo13.gif מקוה שאני לא מתבלבלת שוב בניקים..חחח עכשיו יש תמונה יותר טובה מהוילה. הפסקה בשידור
נועה תודה על התמונות מהלילה ../images/Emo13.gif מקוה שאני לא מתבלבלת שוב בניקים..חחח עכשיו יש תמונה יותר טובה מהוילה. הפסקה בשידור
N noaxxx New member 23/9/11 #102 בכיף../images/Emo13.gif... עוד לא החלטתי מה יותר משעמם... הלוגו של התכנית או ליהי ובן משחקים שש-בש...
בכיף../images/Emo13.gif... עוד לא החלטתי מה יותר משעמם... הלוגו של התכנית או ליהי ובן משחקים שש-בש...
ר רגע רק רגע Active member 23/9/11 #104 זאת שאלה באמת קשה ../images/Emo269.gif לפחות בלוגו של התכנית... יש מצב להתפתחות בעלילה
ר רגע רק רגע Active member 23/9/11 #109 נוע'לה ../images/Emo24.gif הכל... רטוב הבטיחו לנו גשם ויורה ראשון... בסוף ירד בקושי זרזיף וגם הזרזיף היה בממטרים פזורים בקיץ... החזאים תמיד פוגעים בול
נוע'לה ../images/Emo24.gif הכל... רטוב הבטיחו לנו גשם ויורה ראשון... בסוף ירד בקושי זרזיף וגם הזרזיף היה בממטרים פזורים בקיץ... החזאים תמיד פוגעים בול
N noaxxx New member 23/9/11 #112 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אצלי.. היה בעיקר רוח וצלצולים... עם כמה טיפות פזורות... להשלמת התמונה החורפית.. לא יורה ולא נעליים... למרות שברופיה אמרו אתמול.. שיהיה 'מקומי', זה משאיר להם 100% הצלחה איזה כיף שבאת
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אצלי.. היה בעיקר רוח וצלצולים... עם כמה טיפות פזורות... להשלמת התמונה החורפית.. לא יורה ולא נעליים... למרות שברופיה אמרו אתמול.. שיהיה 'מקומי', זה משאיר להם 100% הצלחה איזה כיף שבאת
ר רגע רק רגע Active member 23/9/11 #115 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברופיה ../images/Emo106.gif אני דווקא התעדכנתי ב-"וקסלריה". שם אמרו שיהיה מקומי... בכל חלקי הארץ כשאת פה - "כמה טוב לנדוד, אך טוב יותר לחזור"
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ברופיה ../images/Emo106.gif אני דווקא התעדכנתי ב-"וקסלריה". שם אמרו שיהיה מקומי... בכל חלקי הארץ כשאת פה - "כמה טוב לנדוד, אך טוב יותר לחזור"
N noaxxx New member 23/9/11 #123 ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif כיף לשמוע../images/Emo250.gif אני גם נדדתי לאיזו תקופה... איכשהו נשאבתי.. סוג של.. בחזרה לטמטום הזה בשבוע האחרון העיקר שהסוף קרוב... עוד 54 שעות... והמונה דופק... חחחחחחחח
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif כיף לשמוע../images/Emo250.gif אני גם נדדתי לאיזו תקופה... איכשהו נשאבתי.. סוג של.. בחזרה לטמטום הזה בשבוע האחרון העיקר שהסוף קרוב... עוד 54 שעות... והמונה דופק... חחחחחחחח
ק קשקשה9 New member 23/9/11 #90 היי נועה ,הכל טוב,אני לא צופה.....לכן הבנתי שכינסו אותם בסלון והקול קולו של מישהו שליהי מכירה? תקני אותי אם.....
היי נועה ,הכל טוב,אני לא צופה.....לכן הבנתי שכינסו אותם בסלון והקול קולו של מישהו שליהי מכירה? תקני אותי אם.....
N noaxxx New member 23/9/11 #94 מישהו צעק עליהם להיכנס מיד לסלון.. כולם! ואז ליהי אמרה לבן שהוא למד איתה בכיתה... הם המשיכו לשבת על המיטה.. וא הוא ממש צעק עליהם שוב, להיכנס כולם לסלון.. ועכשיו אין שידור בכלל
מישהו צעק עליהם להיכנס מיד לסלון.. כולם! ואז ליהי אמרה לבן שהוא למד איתה בכיתה... הם המשיכו לשבת על המיטה.. וא הוא ממש צעק עליהם שוב, להיכנס כולם לסלון.. ועכשיו אין שידור בכלל