16 עובדות!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gif16 עובדות!

לפני כמה זמן ראיתי בשישורים שרשור כזה שהיו בו 11 עובדות על כל אחת מבנות הפורום וחשבתי שזה יהיה מגניב אם נעשה את זה עוד פעם כי חצי מהנות עזבו ובאו גם מלאאאאאאאאאאאן! חדשות [כולל אותי שלא הייתי פה כשעשו את זה וזה סתם נראה לי מגניב
]. למה 16? כי ככה אני ורייבן החלטנו
SOO LATS GO TO WORK EVRYBODY!

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifוואי כמה שגיאות כתיב יצאו לי../images/Emo9.gif

סליחה פשוט לא שמתי לב לפני ששלחתי

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifME../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

אני אשחזר מפעם שעברה :] טוב~ 1.אני-גברת-מזל-רע.שוברת,מורחת,נדפקת,במה אני לא נדפקת?מקבלת מכה מפה ומשם,שורטת,מלכלכת,כל מי שמכיר אותי יודע שיש לי מזל רע[ד"א,בדיוק היום ישבתי על מסטיק ירוק עם עיגולים סגולים] 2.אני הבן אדם הכי עצלן בעולם.באמת.בכל קטגוריה בחיים,אני לא אזיז אצבע אם זה לא באמת חשוב לי 3.אני נקמנית,חשדנית,מסובכת,קנאית,אובססיבית,ומשנה את הדעות שלי תוך שניה. 4.יש לי נקיפות מצפון ענקיות!באמת,לפעמים אני לא מסוגלת לישון כל הלילה ,ורק לחשוב על טעות שעשיתי 5.אני מקשקשת על כל דבר שעומד יותר מ-2 שניות,ומדברת המוווווווווווווווווווווווון P: 6.יש לי פחד ענקי מכלבים הם מפחידים אותי.ממש.אני נכנסת ללחץ ענקי כשאני לידם ובא לי לבכות >.< וגם חיות.בכללי.הם ממש מפחידים אותי.עובר בי רעד ענקי וצמרמורת ואני פשוט לא יכולה לגעת בחיות 7.יש לי יומן שאני כותבת בו על החיים שלי.זה אחד הדברים שעוזרים לי 8.אני מנגנת בפסנתר וגיטרה 9.אני שומעת את כל סוגי המוזיקה שבעולם.ממזרחית ועד מטאל,תמיד אמרתי שזה קשור במצב רוח,אני פשוט אוהבת הכול 10.אני טלפתית ואף אחד לא מאמין לי.כשמישהו חושב עליי,אני ישר חושבת עליו.ככה שלפעמים אני יכולה לדעת מי חושב עליי ועל מה,וזה תמיד נכון. או שאני מוציאה את הפאלפון מהכיסו וחושבת על מישהו ואז הוא מצלצל 11.אני מתחברת לכל אחד ממש מהר.שימו אותי בחדר סגור עם פרחה וערס ותוך 5 דקות אנחנו החברים הכי טובים.אני מתחברת לאנשים בקלות,יש לינושאי דיבור עם כולם 12.נשבר לי הלב פעמיים.ו..כן.אני נפגעת בקלות 13."הזויה חולת נפש שצריכה ללכת למוסד לעבריינים צעירים"תמיד אומרים לי את זה XD 14.אני לא יכולה לסבול במבה.הריח,הצורה,זה גורם לי להקיא 15.בחיים לא ראיתי מלך האריות והטיטאניק,ואני ממש חולה על סרטי אימה D: 16.אני ממש אוהבת לכתוב.^-^

m o r 1 0 2

New member
חזקה ביותרXDD../images/Emo168.gif

גמאני כותבת כמוך,וגמאני חושבת שזה אחד הדברים הכי עוזרים והכי כיפיים שי(הוספתיXD) חחח,את נשמעת כזו מאגניבהה,וואי,יפה לךשאת יכולה להתחבר לכל אחד בשניות,אני כ"כ לאXDD ואני איתך בקטע של הטלפתיה,זה קורה לי המון,לפעמי אנשים שואלים אותי מהו ואני יודעת מה לפני שהם ענו

גרבע

New member
../images/Emo105.gifנכון?

יש דברים שפשוט קשה לפרוק ליד חברים,כי לא על כולם אפשר לסמוך חח ולהתחבר לכולם זה תמיד היה קל לי.פאקצות בדרך כלל מפתחות איתי שיחה על זה שאני יפהבלהבלהתחשבי כמה נחמד זה להכיר אנשים כמו פאקצות.מאחורי כל המסכה שלהן הן באמת מאוד נחמדות,ומסוג האנשים שתמיד יחמיאו לך בלי תמורה בגלל זה אני מעריכה אותן כע טלפתיה זה מגניב ^^. חבל שהרוב פשוט "באתי להגיד את זה!" "כן בטח."

m o r 1 0 2

New member
XDDD תכלס../images/Emo168.gif

אממ..בקשר לפאקצות,חלק פסדר וחלק מגעילות ממש! אני מעדיפה להתרחק חחח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכן בטח . בדיוק ההפך.

במיוחד הפאקצות בכרמל S: חושבות שכל העולם זה של אבא שלהן

גרבע

New member
../images/Emo105.gifשוב,

זה שאת לא מתחברת אליהם זה לא אומר שהן לא נחמדות אולי יש כמה שהן מגעילות,יש גם פריקים מגעילים,או חננות מגעילים,את לא יכולה להכליל את כולם אני רק אמרתי שאני מתחברת אליהם כי הן פשוט ממש כנות. הן כל הזמן באות ב"איזה מהממת את!איזה חמודה.את ממש יפה,אני אוהבת אותך" ודברים כאלה,ולפי דעתי זה ממש חמוד שהן מחמיאות סתם וזה באמת בא להן מהלב למשל חברות שלי בחיים לא יגידו לי "איזה יפה את." כי..לאדעת.זה פשוט לא באופי שלהם להחמיא.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifקודם כל בקשר למחמאות

זה גם קשור לאופי . דבר שני דווקא הפאקצות בכרמל ככה . אני מכירה טוב מאד את הסגנון תאמיני לי
אחת מושפעת מהשנייה . XD והיייייי
גמאני מחמיאה לך סתם ככה
חחח אה וגם הרוב לא מחמיאות סתם. יש אינטרס\סיבה .

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifכן אני מתה על פקצות אבל יש סוגים

נגיד אלה מנווה עובד [ישוב ליש טבריה] אני פשוט מתה עליהם הם כאלה שפשוט כיף לך לדבר איתם חח אבל נגיד את הטבריניות זה פשוט איכס לא מתקרבת וגם לא מתכוונת!... חח הייתה לי ולחברה שלי תקופה שפשוט היינו מדברות אחת בשביל השניה זה היה כזה מוזר ולא בקטע של משלומות משפטים אלא ממש להגיד מה שהשניה רוצה חחח ואז עבר לנו ורק לי נשאר את הדברים האלה

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifוואי אני כ"כ איתך ב-6 כלבים זה דבר מפחיד!

וכנ"ל לכל שאר החיות ..

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif16 עובדות עליי../images/Emo9.gif

1.אני מכורה לאייסקפה
2.החלום שלי זה לחיות בלונדון \ ארה"ב שאני אהיה גדולה.D: 3.צילום זה החיים שלי
בנינו?אני גם די טובהבזהXD 4.אם היו שואלים אותי עם מי הייתי רוצה לעשות את זה בפעם הראשונה הייתי עונה הארי משומה . אל תשאלו למהO: 5.אני שונאת תשם שלי .>: 6.יש פעמים שמשעמם לי ואני כל דקה נכנסת לפורום גם אם אין משו חדש .D: 7.מאז שהייתי אצל רות בבית אני לא מפסיקה לחשוב על הפוסטר הסקסי של טום שיש לה עם הקיר . כןכן.. אני מודה ^-^ 8.אף פעם לא הייתי בחו"ל? 9.ישלי 5 סוגי מצלמות מקצועיות שכל אחת מהם שווה 3000 שקל ומעלה XD 10.אני שונאת לקום מוקדם -_-" זה ממש מבאס אותי ! אבל משום מה אני מצליחה לקום מוקדם רק שיש מפגש
11.סטפי היא קבב ואני אוהבת אותה X: 12.דבר שיכול להרגיז אותי ממש אבל ! זה שמעלים תמונות שלי לפייסבוק במיוחד שהם מפדחות האמרייבןהאמ מה שאני הולכת לצלם אותך במפגש הבא . 13.הייתי רוצה שם ארוך כזה כמו של הבריטים עם מיליון שמות אמצעיים וכאלה XD 14.שהייתי קטנה חשבתי שאילת זה בחו"ל חחחח
15.ממממ עוד סיפור ילדות -_-" אמא שלי סיפרה לי שהייתי קטנה ולמשל בערב ההורים שלי היו רואים חדשות אז תמיד בסוף של החדשות הייתי הולכת למאחורי הטלויזיה ומחפשת משו. יום אחד אמא שאלה אותי : " שני מה את מחפשת ? " אני : " אמא נו באמת אני מחפשת את האנשים שמאחורי הטלויזיה ! " חחחחח XD 16.לפעמים קורה לי שאני יותר מידי אמיתית .. וזה מגיע למצב שאני רבה עם אנשים כי אמרתי להם תאמת בצורה יותר מידי ישרה וזה נורא פגע בהם .. :-\

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחח אני חשבתי שברצלונה זה בארץ

וקיסריה זה בחול XD ככה את שוכחת אותי שני?ס'ה.קיפוח משו

גרבע

New member
../images/Emo105.gifממש לא

זה אני שיוזמת שיחות,מנסה לפתח את זו זו שעסוקה בשלך.אפילו שאותי הכרת הרבה לפני מהרבה בנות פה אבל טוב,מה שבא לך.לא נפתח את זה פה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifצור המסן שלך לא פעיל O:

רק שאת מתחברת את אפילו לא מופיעה כמחוברת אז מאיפה לי לדעת מתי את מחוברת ומתי לא? אני אפעם לא עסוקה בשלי ! די זה לא פייר מה שאת עושה>: אם לא הייתי רוצה ויוזמת להפגש איתך ועם רות בגרנד עד עכשיו לא היינו נפגשות-_-"

למעלה