../images/Emo105.gif../images/Emo41.gifME../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif
אני אשחזר מפעם שעברה :] טוב~ 1.אני-גברת-מזל-רע.שוברת,מורחת,נדפקת,במה אני לא נדפקת?מקבלת מכה מפה ומשם,שורטת,מלכלכת,כל מי שמכיר אותי יודע שיש לי מזל רע[ד"א,בדיוק היום ישבתי על מסטיק ירוק עם עיגולים סגולים] 2.אני הבן אדם הכי עצלן בעולם.באמת.בכל קטגוריה בחיים,אני לא אזיז אצבע אם זה לא באמת חשוב לי 3.אני נקמנית,חשדנית,מסובכת,קנאית,אובססיבית,ומשנה את הדעות שלי תוך שניה. 4.יש לי נקיפות מצפון ענקיות!באמת,לפעמים אני לא מסוגלת לישון כל הלילה ,ורק לחשוב על טעות שעשיתי 5.אני מקשקשת על כל דבר שעומד יותר מ-2 שניות,ומדברת המוווווווווווווווווווווווון P: 6.יש לי פחד ענקי מכלבים הם מפחידים אותי.ממש.אני נכנסת ללחץ ענקי כשאני לידם ובא לי לבכות >.< וגם חיות.בכללי.הם ממש מפחידים אותי.עובר בי רעד ענקי וצמרמורת ואני פשוט לא יכולה לגעת בחיות 7.יש לי יומן שאני כותבת בו על החיים שלי.זה אחד הדברים שעוזרים לי 8.אני מנגנת בפסנתר וגיטרה 9.אני שומעת את כל סוגי המוזיקה שבעולם.ממזרחית ועד מטאל,תמיד אמרתי שזה קשור במצב רוח,אני פשוט אוהבת הכול 10.אני טלפתית ואף אחד לא מאמין לי.כשמישהו חושב עליי,אני ישר חושבת עליו.ככה שלפעמים אני יכולה לדעת מי חושב עליי ועל מה,וזה תמיד נכון. או שאני מוציאה את הפאלפון מהכיסו וחושבת על מישהו ואז הוא מצלצל 11.אני מתחברת לכל אחד ממש מהר.שימו אותי בחדר סגור עם פרחה וערס ותוך 5 דקות אנחנו החברים הכי טובים.אני מתחברת לאנשים בקלות,יש לינושאי דיבור עם כולם 12.נשבר לי הלב פעמיים.ו..כן.אני נפגעת בקלות 13."הזויה חולת נפש שצריכה ללכת למוסד לעבריינים צעירים"תמיד אומרים לי את זה XD 14.אני לא יכולה לסבול במבה.הריח,הצורה,זה גורם לי להקיא 15.בחיים לא ראיתי מלך האריות והטיטאניק,ואני ממש חולה על סרטי אימה D: 16.אני ממש אוהבת לכתוב.^-^